- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.461
Sen görüştüğün zaman al ameliyat tarihini. Tabi aylar sonrasına verir büyük ihtimal yoğunluğundan. Ama ilk görüşmende ameliyat tarihini alırsan daha iyi olur.
teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen görüştüğün zaman al ameliyat tarihini. Tabi aylar sonrasına verir büyük ihtimal yoğunluğundan. Ama ilk görüşmende ameliyat tarihini alırsan daha iyi olur.
teşekkür ederim(( yanı baya bir beklicem gene
(
aylar sonrada olsa emre beyden randevua alabıldım fakat sunu merak edıyorum randevudan sonra hemen amelıya tarıhı verıyormu yoksa onun ıcndemı beklıyorum???
merhaba nur,
Ben de bugün asistanıyla görüştüm hazirana görüşme için randevu, temmuza ise ameliyat tarihini hemen yazdırdım çünkü çok detaylı araştırdım emre bey konusunun uzmanı ondan başkası ile görüşmek istemiyorum yani daha görüşmeden kararımı verdim .
Asistanı haziran sonu gibi ameliyat tarihide belirleyebiliriz dedi ama ben yıllık iznime göre olacağım o nedenle temmuz dedim çok zaman var ama geç olsun sağlıkla ve güzel olsun inşallah![]()
çokmu soru soruyorum bilmiyorum ama kusura bakmayınrandevuya gitmeden ameliyat günü alabılıyomuyuz bide fiyat nedir bilen varmı
![]()
Emre Beyin hastalarının fotolarını görmek istiyorum ama özelde kimse ekli değil.
onun dısında fotoları göremiyor muyuz?
Barış Çakır ile Emre Bey arasında kaldım internetten arastırdığım kadarıyla.
Yardımcı olabilirseniz coook sevinirim:)
Hadi bakalım bol şanslarSelam kizlar,
araniza yeni katildim ve bu benim ilk mesajim, uzun arastirmalar sonucunda Emre beye ameliyat olmaya karar verdim veee bugün bütün cesaretimi toplayip randevu icin aradim, tarih belli degil arayacaklarini söylediler, gelismeleri burada sizlerle paylasicam bende insallah...![]()
Canım arkadas olarak eklersen görebilirsin herkesin albümünü. Ancak yeni üyeysen 25 mesaj hakkını doldurman gerekiyor fotografları görebilmen için. Bu arada Op. Dr. Emre İlhan diye facebook grubu var ona bakarsan binlerce hastasını bulabilirsinnnn:)
çook teşekkür ederim cnm. senin burnun cook güzel olmuş, zaten sen de cok hoşşun:)
ben şubata barış çakıra randevu almıstım ama aklım bayağı karıştı emre bey de çok iyi nasıl karar vereceğim bilmiyorum.
pişman olmaktan cok korkuyor insan...
emre bey hazirana randevu verebiliyor bu da yazın ameliyat olmak demek yaz benim için uygun değil ne yapıcam bilmiyorum.
barış çakıra ameliyat olanlar da memnun ama o arkadaşların da fotolarına ulaşamadım.
sence haziranda olsam cok sey kaçırır mıyım
sevgiler teşekkürler
çook teşekkür ederim cnm. senin burnun cook güzel olmuş, zaten sen de cok hoşşun:)
ben şubata barış çakıra randevu almıstım ama aklım bayağı karıştı emre bey de çok iyi nasıl karar vereceğim bilmiyorum.
pişman olmaktan cok korkuyor insan...
emre bey hazirana randevu verebiliyor bu da yazın ameliyat olmak demek yaz benim için uygun değil ne yapıcam bilmiyorum.
barış çakıra ameliyat olanlar da memnun ama o arkadaşların da fotolarına ulaşamadım.
sence haziranda olsam cok sey kaçırır mıyım
sevgiler teşekkürler
pardon yanlış yazmışım haziranda olmasam olacaktıyani sen barış çakırla görüşmüş müydün?
izlenimin ne olmuştu nasıl karar vermiştin emre beye?