EMRE İLHAN'a ve duydugum 30.000 bin tl lik ameliyat ücretine...
Arkadaşlar burun ameliyatı olmak isteyen herkesin yazımı okuması kendileri adına fayda sağlayacaktır.size 20/11/2016 tarihinde yaşadığım kötü deneyimi anlatmak istiyorum.
burun konusunun ne kadar takıntılı ve hassas sonuçlar yaşattığını ancak bu konuda sorunu olan anlar... güzel ,orantılı cok yapay olmayan ama yüzün ebatlarına uygun bir burun her sorunlu burun sahibinin hayalidir.Bende 8 sene önce bir ameliyat geçirdim. PROF.DR.AYHAN NUMANOĞLU hocam burun estetiğimi gerçekleştirdi ama sadece kemiği aldı kanatlarına her hangi bir işlem de bulunmadı,geçen bu 8 senelik zamanda ben burun kanatlarımdan rahatsız olmaya ve biraz daralttırmaya karar verdim.yan profilim cok muntazam yandan fotograf çektirmek benim için inanılmaz mutluluk kaynagı ama ben istedim ki kanatlarını da biraz daraltayım bu düşüncemle birlikte doktor arastırması yaptım ve Emre İlhan'ı buldum instagrama koydugu zaten birbirinden güzel kızlarla bende gaza geldim ve randevu aldım.6-7 ay sonraya randevu verdiler acelem yok dedim bekledim. büyük buluşma gününe gelince bana verilen saatten geç kalmama düşüncesiyle yarım saate önceden girdim ofisine. bu arada şöyle bir ayrıntım da var benim evime uzaklığı 3 saatlik bir mesafedeydi. trafik olur korkusu bilmem ne derken saat 12:00 de caddeye(bağdat) gittim annemle takıldık saat 16:00 olunca ofisine girdik ofisin bekleme alanında oturacak yer bıle yoktu. millet koltuk tepelerinde sıra bekliyor.ha bekle de bekle tam 3 saat bir bekletilmenin sonucunda kalbim güm güm ata ata annemle girdik sayın doktorun odasına, kapıda karşıladı bizi,gayet şık giyimli sevecen göründü ilk izlenim olarak...oturduk ve bir kaç kelimelik sohbetin ardından doktorun sesi kulağımda bir süre sonra uğultu olarak gelmeye başladı çünkü;
kendimi zaten bu güne hazırlamısım hayalerim olan o burunu sanki bu doktor sayesinde ulaşacagım diye beynimi şartlamışken doktor bey sen bence ameliyat olma çünkü derin çok kalın hayallerine asla kavuşamassın o yüzden sen gel bu ameliyattan vazgeç dedi.yapsam bile istediğin sonuç olmaz fınfık gibi bir burun çıkmaz dedi, bende zaten kalıplı bir kız oldugumdan nokta kadar bır burunda düşünmüyordum hafif bir daratlma beni mutlu etmeye yetecekti..göz yaşlarımı tutamadım ve şoka girdiğim için kendime hemen gelemedim.doktor sakinleşmemi bekledi ve en nihayetinde kendime geldiğimde ;
derin çok kalın o yüzden bu zor bi ameliyat olur % 15 tabi daraltma gerçekleşir ama benden kusursuz bi sonuç bekleme , yinede olmak istiyorsan muayene edeyim dedi. evet dedim ve muayene odasına bir dakikadan daha az bir kontrol yapıp ameliyat için gün verdi tam 8 ay sonrasına,fiyatın bu yıl içinde 25 binlere geldiğini ama 8 ay sonra bi kaç bin tl de daha artacagını da söylemlerinin arasına sıkıştırdı...
duydugum bütün cümleler beni 3 gün kendime getiremedi,30 bin tl ye mi psikolojık anlamda en hassas yerımden asla olmaz sakın gibi olumsuz cümleler aldığıma mı yoksa hayallerimde baş köşeye koydugum doktorun beni sadece para kaynagı olarak görmesine mi üzüleyim bilemedim.size şöyle bir ayrıntı daha vereyim en az 4 doktorla daha görüştüm daha öncesinden hiç biri ne bu olumsuz cümleleri söyledi ne de böyle bir fiyat söyledi ben sadece beynımde illa EMRE İLHAN olsun dedim diye kendisi ile görüşmek istedim ama yasadıgım psikolojık sancı kendı neznımde ortada..
revizyon olmayan ameliyatlarının fiyatı ise 2016 yılı için 16 000 bin tl ve üstü olarak düşünün. Ama sanırım
estetik tarihinin en yüksek fiyatı 30 000 bin tl olarak bana verildi..
not:çok güzel bir kız değilseniz doktor sizi ameliyat etmek istemeyebilir yada kalın derili diye tabir edilen ve ugrastıran bir buruna sahipseniz,amma ben illa da çok büyük paralar vermek istiyorum derseniz karar sizin..