emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bir kere daha anlıyoruzki çok ünlü de olsa doktor çok iyi işler yapsa da arada kötü sonuçlar olabiliyor sonuçta herkesin yapısı farklı, herkeste farklı komplikasyonlar olabiliyor. şans iyi bir noktadan sonra.
ama yinede okadar para ödeyip ameliyat olunca insan mükemmeliyet bekliyor olmalı çünkü çıtayı yükseltiyorsun ve hasta da haliyle sorunsuz bir burun beklemekte çok haklı.

Bende hiçbir şey anlamadım, 16 Kasım' da ameliyatım var ve biri çıkıp şöyle memnun değilim, böyle memnun değilim diyor; bir gün geçmeden silin yorumumu lütfen e dönüyor olay... Ortalık karışsın diye yazdıysa yazık acıdım kendisine; bir sorunu var da insanlar da duysun, paylaşayım dediyse de bu kadar yazmış madem cevap vermesi gerek...

Böyle kötüleyip kötüleyip sonra kaldırın demekle olmaz; durduk yere insanın aklını karıştırıyorlar zevk mi alıyorlar anlamıyorum...
Eğer sonuç gercekten kötüyse doktordan özür dilemesi de tuhaf insan kendini kötü bir hale getirenden neden ozur diler ki?

Bir kere daha anlıyoruzki çok ünlü de olsa doktor çok iyi işler yapsa da arada kötü sonuçlar olabiliyor sonuçta herkesin yapısı farklı, herkeste farklı komplikasyonlar olabiliyor. şans iyi bir noktadan sonra.
ama yinede okadar para ödeyip ameliyat olunca insan mükemmeliyet bekliyor olmalı çünkü çıtayı yükseltiyorsun ve hasta da haliyle sorunsuz bir burun beklemekte çok haklı.
Ben şansa pek inanmıyorum.o zaman iyi doktor seçmeye çalışmamızın bir anlamı kalmıyor.

Ben şansa pek inanmıyorum.o zaman iyi doktor seçmeye çalışmamızın bir anlamı kalmıyor.
Ozaman şuanda yorum yaptığınız postla ters düşüyor bu dediğiniz zira belkide Türkiyede burun ameliyatı denince akla gelen en önemli ve en iyi iş çıkaran doktora ameliyat olmuş bir hastanın mennuniyetsizliği, sıkıntısı konuşuluyor demekki ilk seçenek doğru doktor tercihi olsa da 2 seçenek kişisel şansı yani bünyesel durumlar devreye giriyor. kaldıki en iyilerin bile acemi olduğu dönemler olmuştur şuanda mükemmel olmaları da arada pürüz yaşatmadıkları anlamına gelmez sanıyorum keşke her hasta istediği sonuçlarla hayatına devam edebilse sonuçta kimse istemez yeniden düzeltme gerektirecek saglıksal hataların oluşmasını insan ister istemez yıpranıyor agrısız acısızda olsa bazen 'acabalar' yaşıyordur her ameliyat olan hasta

Ozaman şuanda yorum yaptığınız postla ters düşüyor bu dediğiniz zira belkide Türkiyede burun ameliyatı denince akla gelen en önemli ve en iyi iş çıkaran doktora ameliyat olmuş bir hastanın mennuniyetsizliği, sıkıntısı konuşuluyor demekki ilk seçenek doğru doktor tercihi olsa da 2 seçenek kişisel şansı yani bünyesel durumlar devreye giriyor. kaldıki en iyilerin bile acemi olduğu dönemler olmuştur şuanda mükemmel olmaları da arada pürüz yaşatmadıkları anlamına gelmez sanıyorum keşke her hasta istediği sonuçlarla hayatına devam edebilse sonuçta kimse istemez yeniden düzeltme gerektirecek saglıksal hataların oluşmasını insan ister istemez yıpranıyor agrısız acısızda olsa bazen 'acabalar' yaşıyordur her ameliyat olan hasta
Bilgi ,yetenek, özenli çalışan, dikkatli doktor.herhangi bir sağlık problemi olmayan,sigara içmeyen ameliyat sonrasinda doktorun söylediklerini harfi harfiyen uygulayan hasta bir araya gelince sonuç iyi olur.şansa baglamak tuhaf.ben henuz şans ile ilgisini kuramadım.doktorlar sonuç iyi olunca şansla hiç açıklamıyor ben başardım diyorlar.hayatın hiç bir alaninda şans yok bilgi, yetenek, çalışmak ,azimli olmak,deneyim var ama asla şans yok!diyelim ki siz ameliyat olsanız ve sonuç kötü olsa doktor iyi yaptı da benim şansım yok mu diyeceksiniz????bence hastaların yerine kendinizi koyup oyle cevaplayın.

EMRE İLHAN'a ve duydugum 30.000 bin tl lik ameliyat ücretine...
Arkadaşlar burun ameliyatı olmak isteyen herkesin yazımı okuması kendileri adına fayda sağlayacaktır.size 20/11/2016 tarihinde yaşadığım kötü deneyimi anlatmak istiyorum.
burun konusunun ne kadar takıntılı ve hassas sonuçlar yaşattığını ancak bu konuda sorunu olan anlar... güzel ,orantılı cok yapay olmayan ama yüzün ebatlarına uygun bir burun her sorunlu burun sahibinin hayalidir.Bende 8 sene önce bir ameliyat geçirdim. PROF.DR.AYHAN NUMANOĞLU hocam burun estetiğimi gerçekleştirdi ama sadece kemiği aldı kanatlarına her hangi bir işlem de bulunmadı,geçen bu 8 senelik zamanda ben burun kanatlarımdan rahatsız olmaya ve biraz daralttırmaya karar verdim.yan profilim cok muntazam yandan fotograf çektirmek benim için inanılmaz mutluluk kaynagı ama ben istedim ki kanatlarını da biraz daraltayım bu düşüncemle birlikte doktor arastırması yaptım ve Emre İlhan'ı buldum instagrama koydugu zaten birbirinden güzel kızlarla bende gaza geldim ve randevu aldım.6-7 ay sonraya randevu verdiler acelem yok dedim bekledim. büyük buluşma gününe gelince bana verilen saatten geç kalmama düşüncesiyle yarım saate önceden girdim ofisine. bu arada şöyle bir ayrıntım da var benim evime uzaklığı 3 saatlik bir mesafedeydi. trafik olur korkusu bilmem ne derken saat 12:00 de caddeye(bağdat) gittim annemle takıldık saat 16:00 olunca ofisine girdik ofisin bekleme alanında oturacak yer bıle yoktu. millet koltuk tepelerinde sıra bekliyor.ha bekle de bekle tam 3 saat bir bekletilmenin sonucunda kalbim güm güm ata ata annemle girdik sayın doktorun odasına, kapıda karşıladı bizi,gayet şık giyimli sevecen göründü ilk izlenim olarak...oturduk ve bir kaç kelimelik sohbetin ardından doktorun sesi kulağımda bir süre sonra uğultu olarak gelmeye başladı çünkü;
kendimi zaten bu güne hazırlamısım hayalerim olan o burunu sanki bu doktor sayesinde ulaşacagım diye beynimi şartlamışken doktor bey sen bence ameliyat olma çünkü derin çok kalın hayallerine asla kavuşamassın o yüzden sen gel bu ameliyattan vazgeç dedi.yapsam bile istediğin sonuç olmaz fınfık gibi bir burun çıkmaz dedi, bende zaten kalıplı bir kız oldugumdan nokta kadar bır burunda düşünmüyordum hafif bir daratlma beni mutlu etmeye yetecekti..göz yaşlarımı tutamadım ve şoka girdiğim için kendime hemen gelemedim.doktor sakinleşmemi bekledi ve en nihayetinde kendime geldiğimde ;
derin çok kalın o yüzden bu zor bi ameliyat olur % 15 tabi daraltma gerçekleşir ama benden kusursuz bi sonuç bekleme , yinede olmak istiyorsan muayene edeyim dedi. evet dedim ve muayene odasına bir dakikadan daha az bir kontrol yapıp ameliyat için gün verdi tam 8 ay sonrasına,fiyatın bu yıl içinde 25 binlere geldiğini ama 8 ay sonra bi kaç bin tl de daha artacagını da söylemlerinin arasına sıkıştırdı...
duydugum bütün cümleler beni 3 gün kendime getiremedi,30 bin tl ye mi psikolojık anlamda en hassas yerımden asla olmaz sakın gibi olumsuz cümleler aldığıma mı yoksa hayallerimde baş köşeye koydugum doktorun beni sadece para kaynagı olarak görmesine mi üzüleyim bilemedim.size şöyle bir ayrıntı daha vereyim en az 4 doktorla daha görüştüm daha öncesinden hiç biri ne bu olumsuz cümleleri söyledi ne de böyle bir fiyat söyledi ben sadece beynımde illa EMRE İLHAN olsun dedim diye kendisi ile görüşmek istedim ama yasadıgım psikolojık sancı kendı neznımde ortada..
revizyon olmayan ameliyatlarının fiyatı ise 2016 yılı için 16 000 bin tl ve üstü olarak düşünün. Ama sanırım estetik tarihinin en yüksek fiyatı 30 000 bin tl olarak bana verildi..
not:çok güzel bir kız değilseniz doktor sizi ameliyat etmek istemeyebilir yada kalın derili diye tabir edilen ve ugrastıran bir buruna sahipseniz,amma ben illa da çok büyük paralar vermek istiyorum derseniz karar sizin..
Güzel kız olup olmama konusuna katılıyorum yani
Arkadaşlar bence bu kız ve bunun gibi yorum yapan kişilere ancak ve ancak cevap yazmayarak prim vermemiş oluruz. Bu kızın niyeti apaçık ortada senelerdir burda burayı takip ediyo.. Kim kötü bir yorumda bulunsa (ki geçmiş mesajlarınada bakın) taaruza geçiyor. Emre ilhanla ne gibi nasıl bir anlaşması var bilmiyorum ama amaç farklı. Evliyim çocuğum var çalışıyorum ve burnumla mutluyum diyor hala burda! Burda herkes burun yapıtıyor mutlu oluyor mutsuz oluyor yazıyor ve bitiyor..Asıl kendisine sormalı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye! Karalatmıycakmış emre beyi..biz emre beyi karalamıyoruz kendisine bizzat ameliyat olduk(malesef) biz yaşadıklarımızı anlatıyoruz sen mutluysan mutluluğunu doyasıya anlat ve git bizde mutsuzluğumuzu aynı şekilde. Benim burnumdan size ne! Bu zaten o ve onun gibilere son cevabım. Ne yaşadığımı bir ben bide allah biliyor.Benim emre beyin üslubuyla söyledikleriyle ilgili yazmak istediğim çok şey var ama belirtemiyorum burda. Ben allahın izniyle hukuk mücadelemide sonuna kadar vericem.
Bende emre ilhana revizyon düşünüyorum burnunu cok merak ettim fotoğraf gönderir misin

Arkadasimin arkadasi Antalya'dan gelip ameliyat olup memnun kaldigini duymustum, Emre Ilhan ismini 3 sene once bu sekilde ogrenmistim. Arayip randevu istemistim. Muayene ucretsizdi ama nerdeyse 1 sene sonraya muayene gunu verdi. Neyse 1 sene bekleyip, muayene gunum yaklastiginda aradim sordum gitmeden once randevumda bir sorun olmadigini teyyit etmek icin. Ama bana ait randevu nedense bulamadilar, bir de randevumuz artik ucretli dediler. Neyse bu duruma bozuldugum icin yeni randevu da almadim. Resimlerden videolarindan gordugum kadariyla begeniyorum yaptigi burunlari. Suan sordugumda ise 1 ay sonraya randevu verebiliyor ve ucreti 300 tl. Ondan da 4 ay sonraya ameliyat trh verebiliyor ucreti de 18000tl. Sanirim zam gelme orani en yuksek sey bu ismi duyulan drlarin burun ameliyatlari :(

Yorumla doktora giydirmiş hasta.
psikoloji ya da niyeti bilmemiz imkansız insanların samimiyetine güveniliyor
Dünya işleyişi gibi çark hep cıkara döndüğü için niyetleri bilmek zor
Burasi sayesinde cok iyi doktor bulunabileceği gibi bin pişmanda olunabilinir
Bi doktor okadar ekmek yediği ve ameliyat etmesine vesile olmuş bi platformu muhakkak takip eder
Talep arttikça fiyatta artacak
Şu an bu popüler doktor fiyatı düşürse yığılmayi düşünün
Yinede bu kadar pahalı olmasi ihtiyacı olan az gelirli kişiler için üzücü
Daha uygun fakat henüz popüler olmamıs iyi doktor bulanlar şanslı
Şükürler olsun

Bu konuya 1 yıl önce yorum atmışım ve o zaman da ne olursa olsun önce doktorunuza danışın her hastaya aynı teknik uygulanmıyor demişim yine söylüyorum bizler burada fikir alışverişinden öteye gidemeyiz tıbbi bilgimiz yok. Eğer plastik cerrah ya da kbbci değilsek birbirimizle sadece sıkıntı paylaşabiliriz. Adminler istemediğimiz üyeleri engelleme obsiyonumuz yok mu? Lütfen rica ediyorum bir yol gösterir misiniz? Ben bazı özel mesajları almak istemiyorum... Buradan da bu vesileyle yazmış olayım artık atılan özel mesajları yanıtlamayacağım doktor değilim ve sorularınızın cevapları sadece doktorlarda.

2 yıl önce emre beye burun ameliyatı oldum. ameliyattab once 1 kez randevuya gittim bir kezde tasarıma gittim her iki gorusmemde de doğal bir burun olmasını istedigimi belirtmeme rağmen emre bey kavisli olması konusunda ısrar etti. Doğal burun yaparsam kavisli olsun diye tekrar 2. Ameliyatı istersin bana güven kavisli çok güzel bir burun yapacam diyerek beni ikna etti. Burnumdan memnun değilim çünkü cok kavisli oldugu icin estetik olduğu farkediliyor. yapay burun oldugu anlasiliyor. Size tavsiyem nasıl bir burun istiyorsanız kendi bildiginizden şaşmayın. Ayrıca 9000 tl para verdim. Arkadaşım başka bir doktorda aynı tarihlerde 2500 yaptırdı burunlarimizin şekli aynı..

Bu konuya 1 yıl önce yorum atmışım ve o zaman da ne olursa olsun önce doktorunuza danışın her hastaya aynı teknik uygulanmıyor demişim yine söylüyorum bizler burada fikir alışverişinden öteye gidemeyiz tıbbi bilgimiz yok. Eğer plastik cerrah ya da kbbci değilsek birbirimizle sadece sıkıntı paylaşabiliriz. Adminler istemediğimiz üyeleri engelleme obsiyonumuz yok mu? Lütfen rica ediyorum bir yol gösterir misiniz? Ben bazı özel mesajları almak istemiyorum... Buradan da bu vesileyle yazmış olayım artık atılan özel mesajları yanıtlamayacağım doktor değilim ve sorularınızın cevapları sadece doktorlarda.

Engelleyebiliyorsunuz istemediğiniz üyeyi diye biliyorum Mune Mune hanıma özelden sorun anlatır bende tam bilmiyorum

2 yıl önce emre beye burun ameliyatı oldum. ameliyattab once 1 kez randevuya gittim bir kezde tasarıma gittim her iki gorusmemde de doğal bir burun olmasını istedigimi belirtmeme rağmen emre bey kavisli olması konusunda ısrar etti. Doğal burun yaparsam kavisli olsun diye tekrar 2. Ameliyatı istersin bana güven kavisli çok güzel bir burun yapacam diyerek beni ikna etti. Burnumdan memnun değilim çünkü cok kavisli oldugu icin estetik olduğu farkediliyor. yapay burun oldugu anlasiliyor. Size tavsiyem nasıl bir burun istiyorsanız kendi bildiginizden şaşmayın. Ayrıca 9000 tl para verdim. Arkadaşım başka bir doktorda aynı tarihlerde 2500 yaptırdı burunlarimizin şekli aynı..

Çok geçmiş olsun bende foto gösteriyorum şöyle olsun diyorum ama iki doktor da yüzüne gitmez diyor kavis istiyorum bende (herkesin beklentisi farklı tabi) bakalım az kaviste buluşacağız inşallah bende yapılı belli olan estetiği sevmiyorum resminiz varmı öncesi sonrası görebilirmiyiz

doktorunuz ama bu konuda iyi düsünmüs gerci herkezin bakis acisi degisik.. bence kavis yüzü yumusatir ayrica kavis kizlara iyi gidiyor düz burun erkeklere iyi gider....

Ben bu doktora olmadim ve herhangi bir doktoru kötülemek de istemem ama bu forumda ve özellikle yabanci forumlarda bu doktor hakkinda olumsuz yorumlar okudum. Ameliyat olmak isteyen herkese bir tavsiyem, doktorlarin paylastigi fotograflara aldanmayin en önemlisi ameliyat olan hastalarla konusun.

Evet bende de var o kemik çıkıntısı sol tarafa doğru, ilk ameliyatım 7 sene önceydi ve şu an revizyon düşünüyorum hem nefes probleminden hem görüntü açısından. Bir doktorla görüştüm ve bunun nedeninin kıkırdağın fazlaca alınmasından olduğunu söyledi.

caresi varmiymis.???

evet ben memnun kalmadım . güya rötuş yapılacaktı ama arıyorum mesaj atıyorum geri dönmüyorlar. Ben de vazgeçtim tekrar yaptırmaktan...özelden yapılan burnumun fotosunu atabilirim. Ha bu arada kalın derili burnum olduğunu söyledi Emre Bey. bu nedenle istenilen sonuç alınamamış. E.G.
bana resim atar mısınız

Back
X