- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.501
haa bide emre bey kendiside demisti istanbulda revizyonlarda emre bey su an en basarilisi, en cok yapan revizyon emre bey istanbulda
neyse megumi ne demek istedigini anliyorum tabi, ama ameliyat olan kisiler fazla girmiyo daha bu sayfaya cünkü zamanlari yok, ben ameliyat oldum ve nekadar iyi doktor oldugunu yaziyorum, kizlara yardimci olmak istiyorum sirf. zaten böyle yazilari okuyup hemen ameliyat olmuyolarki bir gün sonra, önce kendileri emre beyle tanisiyolar
ben abartmıyorum sızın yorumlarınız abartı.. yeter artık ama hande melek dısında bır ornek verın bana hep aynı kısı onun derısı dokusu ıyıymıs demekkı cokta zor bı burnu yoktu resımden gorduum kadarıyla her rev. onun kı gıbı olcak dıye bırsey yok ben hande melek burnu ıstıyorum dedıınde o buruna sahıp olmuyorsun.bende rev oldum keske hande melek kdr memnun olsaydım.ayrıca bır dr rev.da en basarılı dr benım nasıl der bence yanlıs.. omrunu versın bu ıse yıne de ben oldum en ıyısıyım demesın ben en ıyısıyım dıyen bı ınsandan fazla bır gelısım beklemem ben o zaman.neyse benı ılgılendırmıyor artık son kez yazıyorum.. benım gordugum bır rev.var ondan sonra bana kımı gosterırsenız gosterın ınanmam..ayrıca bende rev.oldum bana laf yetıstırceınıze soyledıklerıme kulak verın bıraz kımsenın kotulugu ıcın konusmuyorum..dr basarılı deıldır demıyorum sadece abartılmasın hıc bır dr bu kadar abartılmasın..Emre Ilhan ılk amelıyatlarda gercekten basarıldır. ama rev konusunda ılahlastırılmasın lutfn abartı yorumlar olduu surece rev.hastalarınında beklentılerı yuksek olur ondan sonra ıstenılen sonuca ulasılamayınca derı doku problemı olur:)zor ıs revızyon..hersey dıledıınız gıbı olsun.