- Konu Sahibi EstetikEditor
merhaba eso,
cok sagol cevabin icin. O zama sana direk sorumu iletim. Sen Ilhan beyde ameliyat olmustun degilmi??? Ben bir türlü karar veremiyorum. Ya ilhan Bey, yada izmirden Cemil Tugay yada Fazil Apaydin. Sence kulak burun uzmani olmasi önemlimidir?? Cünkü Cemil Bey öyle degil
ne demekyine ben:)
beni ekledigin icin tesekkür. Daha henüz 25 mesaji doldurmadigim icin resimlerine bakamiyorum. Ama albümdeki baslik resimleri gördüm. Senin önceki burnun benim simdiki burnuma biraz benziyor sanki..benim burnumun ucu cok düsük. seninde mi öyleydi
Burun ucu çok düşüktü bende de evet, kendine benzer burunları görünce iyi oluyor, AÇELYAM'a da bak mesela ondaki değişim müthiş.. bir burun ameliyatıyla yüzün ne kadar fazla değişebileceğine örneğiz bence
Karasızlığın çok normal, diğer düşündüğün doktorların hastalarını da incele bi istersen, senin kriterlerine en çok hangisi uyuyorsa zamanla senin için en doğru olana yoğunlaşırsın zaten.
Doktorun KBB Uzmanı olmasının şu artısı var; hani herkes sorar ya ameliyat sonrasında nefes almamda sorun olursa, ya içinde işlevsel bi takım problemler çıkarsa filan.. işte o sorular için endişe etmene hiç gerek kalmıyor, işlevini çok büyük bir ihtimalle daha iyi hale getiriyorlar çünkü