herkese merhaba, perşembe günü ameliyat oldum, dün tamponlarım çıktı, ameliyat olan arkadaşların yazdıklarını okuyunca ben çok şanslıyım diye düşünmeye başladım çünkü ameliyattan 1 saat sonra aynaya baktığımda o koca burnumun artık olmadığını gördüğüm andan beri çok mutluyum (ki hala çok fazla ödem var) ve yaşadığım şeyler böyle bir operasyona göre hafif bile geliyor bana, düşünün burun açıldı kesildi, biçildi, kırıldı vs. en ufak bir darbede şişen ve moraran bir yapı böyle bir operasyondan sonra olanların çok normal olduğunu düşünüyorum. evet ilk iki gün biraz sıkıntılı geçiyor şişlikler son noktaya geliyor, burun tam açık değil, uyku çok mışıl mışıl olmuyor ama birde şöyle düşünün eskiden o tamponlar sargı beziydi ve nefes alma olayı sıfırdı, ben küçükte olsa burnumdan nefes alabilmeme çok memnun olmuştum açıkçası, uykuya gelince tamponlar çıkınca daha rahat uyuyabiliyorsunuz, yani böyle bir operasyondan sonra deliksiz uyku beklemek biraz hayal olmaz mı? ama dediğim gibi tamponlar çıkınca oda kolaylaşıyor.
Çok uzattım sabah sabah ama ameliyat olacak olan arkadaşlar öncelikle mutlu olmak için bu işe kalkışıyorsunuz o zaman sonucu düşünüp mutlu olun, tabiki bazı sıkıntılar yaşanacak ama emin olun sonucuna değmeyecek bir sıkıntı değil. Güzel şeylere ulaşmak içi herzaman birşeylere katlanmak gerekmiyor mu hayatta?