- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi EstetikEditor
selamlar.. simdiden gecmis olsun diyeyim...selamm
ben daha önce bi kac kez yazmistim girmeyeli baya olmus
benimde yaklasik bir haftam kaldi almanyadan geliyorum sadece 10 gün zamanim war
2. gün kontrol ertesi günde ameliyat.
gezmek icin zamanim olurmu sizce? kac gün sonra toparlanirim ?
na göre burda planlayim herseyi =))
bende yurt disindan gitmistim ve tam 10 gün vaktim vardi... tamponlar ameliyattan 1 hafta sonra cikiyor ama ondan sonrasi icinde kendini yormaman gerekiyor..
gerci hos ben tamponlar varken bile arkadaslarla kahvaltiya gitmistim ama yinede cok rahat edemiyorsun, fazla gülmemen konusmaman ve bol bol dinlenmen gerekiyor bu süre zarfinda..
ameliyattan 1 hafta sonra tamponlar ciktiktan sonra daha rahat oluyorsun ama yinede tam fit olamiyor insan... Biryerlerde oturup birseyler yemek aksam yemegine cikmak ve 1-2 saat gezmek yapabilecegin seyler ama tam olarak gezmek istanbulun tadini tam anlamiyla almak istiyorsan daha uzun süre kalmalisin....
merhaba arkadaşlar bugun alçı ve tamponlar alındı.şekil olarak çok beğendim ben.alçılar çıktığında çok rahat nefes aldım.ancak emre bey'in yanından ayrılınca evde çok rahat nefes alamadım.yani hala burnumdan çok az az akıntı geliyor peçeteyle siliyorum sürekli.ancak ağzımı kapatıp burnumdan nefes aldığımda tıkalı gibi hala! halbuki emre bey alçıyı çıkardığında rahat nefes alabilmiştim.
birde ameliyattan sonra verilen bir kutu antibiyotik bitti.şimdi sadece minoset mi kullanmam lazım.ağrım yok ama yine de biraz sızlıyor.minoset ve spreyi kullanmaya devam edecek miyim acaba?
minoseti bende 1 hafta sonunda ara ara sizlamam oldukca kullanmistim, kullanmaya mecbur degilsin agrina sizina göre, burun sprayini 3 ay boyunca kullanmistim.. cok gecmis olsun... ve yeni burnun hayirli olsun..