Yok bea ne düşmesi eskidenmiş öyle şeyler.
Bak Emre bey ile konuşurken bana dediki bi ömürlük burun yapacağım bende yapmayın Emre Bey bu işin yaşlılığıda var elbet düşer sarkar dedim hayır dedi.Düşün yani bu kadar kendine güvenli bir insan e arkadaşlarında resimlerini görüp yazılarını okuyoruz.Hiç bir şey olmaz.Sen içini rahat tut önce Allah"a sonra Emre Bey"e güven.[
cevap verdiğin için teşekkür ederim öncelikle..umarım dediğin gibi burun düşmesi ve benzeri olaylarla karşılaşmam çünkü 2nci kez ameliyat parası verecek durumum yok

peki ameliyat sonrası ilk 2 gün baya zorlu geçiyormuş. Ne gibi zorluklar oluşuyor canım, çünkü yanımda sadece arkadaşım olacak benim ailem yurt dışında.
Ilk 2 gUn bende cok zor gecti, 3 kilo fln verdim. Ama herkeste öyle degilki, benle ameliyat olan arkadas baya iyidi, hic ameliyat olmamis gibiydi.
Benim midem bulaniyodu narkozdan dolayi, istamm yoktu, icimde panik ve depresyon gibi bi his vardi, 2 gece uyuyamadim, geceleri nefes alamiyosun, 3 yastikla uyumalisin belinde, ben yüz ûstú uyuyan biriyim ama. Haa bide bunu hep unuttum sölemeye, ameliyattan sonra ayaklarimin topugu ve kafam acayip acimisti. Hele ayaklarim! Hep buz gibi bisey koyuyodular ayaklarimin altina ve kafama. Ameliyat sirasi oluyo, narkozdan dolayi o cok normal. Ve depresyon gibi duygularda normalsmis, narkozun etkisi o. Babam sagolsun o da benle ilk gece hic uyumadi, gece 3te hastanenin koridorlarinda beni gezdirdi icimdeki sikinti gitsin diye. Sakinlistirici verildiktn sonra yeni 2 saat uyumusum