şişlıklerın 3aya kadar nası ındıgını ve azaldıgını göreceksın emınım benımkı kadar şiş deıllerdır.benımkı amelıyattada cok şişti şimdide hala var ama ozaman göre dıiil allaha şkür cnm iki yastıkta yat yatarken ve fazla egılme cok gec ıner ozman şişliklerın hıc merak etme şişliklerın 2 3 aya kadar kabacası gıder cok az kalır dıerlerıde yavaş yawaş artık ınecek benımde kanat kısmım cok genıs doktor hiç almamış kanatlardan bide cok kalkık burda calıstıgım doktorum yaptı zatn kanatlardan hıc almadım dedı .demek ıstedgım eger kanatların daha öncede genişse sımdıde hala ellemedıyse kanatlar bıraz kaba gözükebilir .kanatları daraltacam bıraz dedı doktor bana işte olmusken kalkıklıgıda ındırecem yanı inan gün sayıyorum düzeltmeyı yaptırmak ıcın ama aynı doktora olmıcam :d emre beyı dusunuyorum[/QUOTE
Canım teşekkür ederim, bu süreç cidden sabır gerektiren bir süreç, ama biraz daha iyiye gidiyorum sanırım ben her gün ayna karşısında gördüğüm için kedimi farkı az algılıyorum doğal olarak. yastık vs bunlara dikkat ediyorum eğilmeye zaten çok başladım hala da dikkat ediyorum. Kanatlarım çok geniş değil, kanatlarımın genisliğinden yana sıkıntım yok, kanatlar burun direğinden aşağıda geliyor bana birz bi de burun ucu daha ince olacaktı çok yuvarlak ama kavis kalkıklık kısmı, göz arası çukurluk vs bunların hepsi normal ve oturuyor zamanla, şişlikler azalınca burun ucu ve kanatlar da düzelirse tam süper olacak:) bakalım zaman gösterecek. sana da geçmiş olsun Buradan okuduğum kadarıyla Emre Bey in revizyon hastaları memnun.. umarım ikinci bir ameliyata ihtiyacın kalmaz sonuçta operasyon bu ve çok kolay bişey değil..