ya evet ama 2bı amelıyat dusunuyorum cunku gercekten cokkalkık havada duruyo resmen emre beyı dusnuyorumda oda nası olcak 2 kez görusmeye cagıryormus benım mayısta olmam lazım 15gunluk yıllk ıznm var ona gore naıs ayarlama yapcam bılemıyorum vede hıc tanıdıgm yok ıstanbuldaaa.
Bence emre beye karar verirsen görüşmelerini ve ameliyatını bir seferde yapar kolaylık olsun diye. bence arayıp sor, durumunu anlat, kalacak yer sorunun olduğunu söyle, mutlaka yardımcı olacaklardır.
pkı ilk görüşmeden sora mı randevu verıyor yanı mesela ben smdı 2bucuk ay once amlyat oldum mart yada nısan gıbı randevu alıp ıstanbula glsem nemzana sence randevu verır yanı cok uzun sureye amelıat verırse tekrar gelip gıtmek cok z<or bnm ıcın
randevuyu 3 ay sonraya verebiliyorlar en erken mesela şu an mayısa veriyorlarmış ameliyat için.çok yoğun çünkü. Ama eğer emre beyi tercih edersen bence hayatının en iyi kararını vermiş olursun revizyonlarda çok iyi, mutsuzsan o paraya değer. bi de resim yüklesene tatlım merak ettik, biz de fikrimizi söyleyelim.
revizyon için 6 aydan fazla bekle bence durum o kadar cıddımı hemen 6 ay dolunca amelıyat olucaksın çunku tam olarak ınmemıs olucak ve burun dokularında uyum saglamamış olucak
evet benim de bildiğim kadarıyla 6 ay beklemek gerekiyor. eski burnunla kıyasladığında hangisi daha iyiydi sence bozgüney?