Arkadaşlar çene büyütme için okumaya başladığım yorumlardan sonra Emre İlhan beyle görüşmeye karar verdim ve ilk görüşmeyi yaptım. Bana asıl sorunun burunda olduğunu söyledi. Çeneyle birlikte burun yapılmalı dedi. Burnumdaki deviasyon nedeniyle uykuda zaman zaman sorunlar yaşıyorum zaten. Açıkcası bu durum benim işime geldi bu sayede insanlara söyleyecek bahaneniz oluyor. İçerden düzeltme yapılırken dışarıdan da düzeltme yapılacak.

Eşim daha önce çene için tamam demişti ama şimdi olmaz diyor. Burnum içinde dışarıdanda müdahele gerek yok diyor. Onu ikna etmek için biraz uğraşmam gerekecek. Benim yüzüm minyon olduğu için yaşımı hiç göstermediğim söyleniyor. (Buna Emre bey dahil

) Eşim eğer çeneyle oynatırsan büyük kart bir suratın olur diyip beni korkutuyor. Yağ enjeksiyonu yaptırsan acaba nasıl olur. Ayrıca armine85 arkadaşımın yaşadığı deneyimlerde beni oldukça düşündürüyor.
26 Mart da tasarım için Emre bey'le görüşmeye gidiyorum ve 12 Nisanda ameliyatım var. Her şey çok hızlı gelişti. Çok heycanlı bir sürece girdim. Herkese sevgiler