Olur mu guzelim, buraya cok yurtdisindan insanlar katiliyor. Bende yurtdisindanim. Gerci hicbirzaman Hollandada ameliyat olmayi dusunmemistim, iyikide hep Turkiyede olmak istemisim. Insallah kolayliklada atlatirim ameliyati. Buarada senin ameliyatin daha 1 sene olmamis kiz, zamanla duzelir belki. Suanda cok sislik vardir. En iyi ameliyatlarda bile ilk 5-6 ay sislik olabiliyor, biraz sisligi insin bakalim, belki biraz duzelir burnun.
Emre Ilhan kaburgadan alip buruna ilave ediyormus gerek duyarsa, yani her sekilde duzeltir senin burnunu. Yada icine sinen baska doktor varsa onunla gorus ama sakin ha yurt disinda olma ameliyatini, iyice icine ederler afedersin. Burda bir arkadas vardi, kiz 5 kez ameliyat olmus, ne kadar uzuldum ya haline, kiz 5 yildir burnuyla ugrasmis. Suanda memnun, o baska tanimadigim bir doktora yaptirmis hepsinide ( ben gerci pek begenmedim resimdeki burunlarini) ama demek istedigim sakin pes etme, herseyin bir caresi var. Para sorun degil diyorsun, ozaman simdiden doktoru arastir, randevunu yap, ancak 10 ay sonra ameliyat olabilirsin bir yil gecmesi gerekiyor cunki. Ben israrla Emre Ilhan diyorum, bana dua edeceksin bu sozumude unutma. Allah kolaylik versin.