- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.441
herkese merhaba :) 4 mayısta ameliyat oldum ağrısız sızısız çok güzel bir ameliyat geçirdim.ameliyata bile giderken mutlu girdim:) cesaret iğnesi yapılıcaktı hemşireye iğneyi bana değil anneme yapın dedim( hastanedeki hemşireler çok şeker ve çok ilgililer,önlüklerine hayran kaldım:) eklemek istedim ), emre beyin ellerine sağlık iyiki onu tanıdım, iyiki bizim doktorumuz ya iyiki türk..ırkçılık olsun diye demiyorum yanlış anlaşılmasın:) mesela alman olsaydı nerden bulucaktım canım doktorumu.iyiki bu siteyi ve sizleride tanıdım çok teşekkür ederim hepinize.yorumlarınız ve resimlerinizi paylaşmanızın çok büyük yardımı oldu..şunuda eklemek isterim hiç kimse emre beyin hakkında abartmamış hatta kelimeler yetersiz bile kalıyo diyebilirim.onun mesleğine aşkını,hastasına ilgisini:) çok seviyorum doktorumu.enerjisine hayranım maşallah.buna rağmen tüm hastalarıyla çok güzel ilgileniyor.ilk günden beri ne istediğimi anladı bana yakışacak doğal bi burun olsun demiştim ve kulağını çınlatayım hande meleği örnek vermiştim:) bugün 10.günümdeyim.kızlar kendime çok iyi baktım ödem için çay karışımı yaptım isteyene tarifini veririm:),maydanoz kaynatıp içtim,cildim morarmıyo onun avantajını yaşadım morarmam çok az oldu.ilk iki gün şişliklerim olunca japon olmuştum tek rahatsızlık veren o bide yüz üstü yatamamak olmuştu( zaten kötü bi alışkanlık ameliyat sayesinde sigaradanda kurtuldum,yüz üstü yatmaktanda)
... kızlar ağrım hiç olmadı hastanede serumdan ağrı kesici verildi eve geldiğimde ilk gün tedbir amaçlı ağrı kesici içtim sonraki sünlerde içmedim..aklıma gelenler bunlarsormak istediğinizi yanıtlarım:) bana burda çok yardımcı olundu bende minnettarım aynı şekilde başkalarınada yardımcı olmak isterim.resimlerimi ekliycem değişimleri sizlerle paylaşıcam:) herkese güzel günler diliyorum
sevgili illy mesajın bir hafta sonra ameliyat olacak olan bana öylesine moral oldu anlatamam...umarım benim ameliyatım da senin ki kadar sorunsuz geçer...keşke daha önceden görseymişim yazdıklarını...bu arada sana da çok geçmiş olsun...yeni burnunla en mutlu günler senin olsun...darısı başımıza inşallah...