Zence, bence hemen yaptir, guzelligine guzellik gelsin...
Kizlar, ben acayip morardim, hatta 5 yasindaki yiyenim benden korkmustu ama inanin gorundugu gibi aci cekmiyorsun. Ya bunu belki 10 kere yazdim, ben kuaforde kasimi aldirirken bile acayip bagiriyorum. Maltepede kuaforun biri dediki, lutfen birdaha kasini baska yerde aldir, senin kasini alirken o kadar bagiriyorsun ki, musterilerimiz cok canini yaktigimizi saniyor ve kas aldirmak istemiyorlar demisti.. Kisaca birdaha buraya gelme demislerdi

Ben okadar cirtlak, bagirtlak biriyim. Yani ben olduysam bu ameliyati, herkes olabilir. Buarada Zence, hani elimizle burnumuz kapatiyoruz ya, ameliyattan sonra oyle olmuyor iste, bazilari ameliyattan sonra nefes alabiliyor. Tampon koyuyorlar, ama o oyle bildigin gibi tampon degil, bildigin kucucuk boru gibi birsey, ortasi delik. Ayni nefes borusuna benzetmistim ben. Ben ameliyattan sonra nefes alabiliyordum ama arada bir kapaniyordu, sonra temizliyordum, tekrar aciliyordu.
Yuzun cok morarir cok siser ama agri olmuyor, ne kadar tuhaf demi. Ben kendimi aynada gordugumde, anaaaaaaaaaam bu benmiyim demistim

Cunki kendimi cok iyi hissediyordum ama gorunusum berbatti. Benim resimlere baksana, ben 5.ci gunu gezmeye gitmistim, suratim morluk icindeydi ama kendimi cok iyi hissediyordum.
Sorulariniz olursa, seve seve cevaplarim.
Benim burnumu herkes cok begeniyor, annem
estetik olmama cok karsiydi, o bile "iyiki olmussun, cok guzel oldu burnun" diyor. Hollandalilar bayiliyorlar, ne kadar naturel yapmis doktorun diyorlar, oysa hala patlican gibi sis