• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

teşekkürler canımmm...
sizlerin bu güzel yorumlarınızı okudukça kaçmaya çalışan cesaretimi tekrar geri getiriyorum içimde:))))
bende çok korkan tiplerden biriyim. cuma ameliyat olacağım ama cumaya kadar kalpten falan gitmezsem iyidir.
aklıma bin türlü şey geliyor.
teşekkür ederim....
allah herkesin gönlüne göre versin.....

Rica ederim Canim :))
SagoLasin Aminnn Allah herkesin gönlüne göre verir insallah..
GüzeL buruncukLara sahip oLursunuz umarimm :))

çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve verdiğn motivasyon için...biz burda ne güzel bir dayanışma içine girdik böyle...bizi bizden daha iyi anlayacak kimseyi bulamayız tabii...herkese desteği için çok teşekkürler...bu arada ameliyatı sağlık probleminden ertelenenler için en geç bir hafta sonraya rezerve ameliyat günleri oluyormuş...dün aradığımda emre bey söyledi...merak edenlere duyrulur...

Rica ederim.. Simdiden Gecmis oLsunnn. umarim Hersey istedigin gibi oLur :))

Kizlaaaaaaaaar ameliyat gununuz yaklasiyorrr. Heyecan dorukta. Ayy ne guzel, sizlerde guzel burunlu olcaksinizzzzzzzzz. Oley oley oley... Hepinize simdiden gecmis olsun, insallah benim gibi kolaylikla atlatirsiniz. Gulup oynayarak girersiniz, oylede cikarsiniz ameliyattan, insallahhhh.

yukarda bi soru sormustum, ona bitane daha eklicem , emre bey tarafindan cene buyutme ameliyati olanlar varmi? acaba nasil bir ameliyat bu ceneye biseymi yerlestirio. Riskleri varmi fln, ve fotograd varmii olanlarda.. Yardimci olursaniz cok memnun olurum

Kizlar bisey soracam, Bunyenin cok zayif olmasi burun ameliyatinda zorluk cekmeye neden olurmu? diyelim hemen microp kapiosan veya hasta oluosan...

canim benimde bunyem zayifdi ama ALLAH in izniyle bise olmuyoo saten antibiotuk veriyor vede agri kesici temizlik icinde gereken malzemelerin oluyor dikkat edersen bisecikler olmas bunlari dusunme...simdiden hayirlisi olsunbende temjuuzda olmusdum:)

sevgili zence ben de haftaya salı olacağım bi engel olmazsa..seni gelişmelerden haberdar ederiz merak etme..ama sana sadece şunu söyliyim...ben bu aralar hafif bir grip atlatıyorum ve bikaç gündür grip yüzünden amliyat olamazsam diye korkmaya başladım...en sonunda bugün dayanamayıp emre beyi aradım panik halinde acaba bu grip halim ameliyatıma engel olur mu diye...o da beni çok güzel bir şekilde sakinleştirdi...ve ben şunu farkettim meğer ben ameliyat olma fikrine o kadar alışmışım ki eskiden olmaktan korkarken şimdi olamamaktan korkuyorsum...inan kararını verince bir an önce olsun bitsin isteyeceksin bizim gibi...umarım cesaretini toplarsın sen de...şundan şüphen olmasın hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz...ama her gün her yıl kaç kişi bu ameliyatı yaşıyor...inan biraz cesaret...inşallah hepimizin allah yardımcısı olur...
inş iyisindir canım

inş iyisindir canım

emre beyin ofisinde elektra ile tanıştık. salı günü ameliyat oldu. telefonunu alacaktım unuttum. keşke alsaydım haberdar olurduk hiç değilse....
muayenehane ayrı bir alemmm... bir çırpıda herkesle konuşmaya başlıyorsunuz. amaçlar aynı...:)))
güzel bir ortam...
elektra inşallah çok iyisindir....

bende cuma ameliyat olacağım sabahtan kısmet olursa.... kızlar bana dua edin:)))

emre beyin ofisinde elektra ile tanıştık. salı günü ameliyat oldu. telefonunu alacaktım unuttum. keşke alsaydım haberdar olurduk hiç değilse....
muayenehane ayrı bir alemmm... bir çırpıda herkesle konuşmaya başlıyorsunuz. amaçlar aynı...:)))
güzel bir ortam...

bende cuma ameliyat olacağım sabahtan kısmet olursa.... kızlar bana dua edin:)))

canım sana da şimdiden çok geçmiş olsun. herşey yolunda olacak sakın merak etme ve tadını çıkarmaya bak :)

güzel bir ortam...

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah,çok güzel ve çok sağlıklı bir burun olur ve seni bir ömür pişman etmez inşallah şimdiden geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin öpüyorum...

Back
X