- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.761
canım benim hasta hasta senide yoruyorum cok ama cok teşekkür ediyorummm verdıgın cvplar için.. benim bu kadar ayrıntılı sormamın nedeni bi kere ben amelıyat için baska doktordan randevu aldım 1 gün kala korktugum için vazgectım. tekrardan böle bi durumla karsı karsıya kalmak istemıyorum. mutlaka kendımı emın ellerde hissetmelıyım o guvenı almış olmalıyım. o yuzden ıkna kabılıyetı ilgileri alakaları nasıl diye soruyorum . atmak istiyorum kokrularımı tamamen ustumden. cok istiyorum bu amelıyatı olmayı. ama kafamda bib bir düşünce var yaa ya yakışmazsa ya daha kötü olursa ya amelıyattan uyanamazsam falan fılanfazla takılmamak gerekır aslında ama ben işte kendıme anlatamıyorum. bi görüşelim bakalım emre beylee
o zaman anlarım neyın ne oldugunu guvenı falan fılan... tekrardan cok cooooooookkkkkkk tşk ederım tatlım. tez zamanda iyileşmen dileğiylee
![]()
iyi dilkelerin için çok sağol bandajlarım çıksın fotolarımı koyacağım o zaman kendin bak, iyice düşün taşın tabii ki kafanın sürekli takıntılı olması normal ben ilk görüşmeme eylül ayında gitmiştim eylülden beri hep aklımda bu fikir vardı hele son zamanlarda yaptığım biçok şeyden zevk alamıyordum artık nasıl abarttıysam...hem ameliyat olmayı çok istiyordum hem de bir an önce olsun biitsin diyordum...bu arada çevrendekilerin desteği çok önemli sağolsun ne çok sevenim varmış onu görüdüm bana kendimi hiç yalnız ve çaresiz hissettirmediler sonra annem de çok destek oldu...zaten kendisi çok soğukkanlıdır böyle konularda...bana çok destek oldu...yanında iyi bir refakatçin ve istirahat edebileceğin rahat biryer olsun bence en önemlisi bu...benim ameliyatım beş saat sürmüş düşündükçe ürperiyorum ama bir saniye gibi geldi geçti sen en iyisi amliyathaneyi oraya yattığını ya da sana yapılacak olanları hiç düşünme onu doktoruna bırak o en iyisini üç saate olsa beş saatte olsa yapar zaten...ben burdaki yorumlardan çok fikir edindim çok destek buldum sen de aklına takılan ne varsa sor bence çünkü aklında ne varsa netleşsin...