- 24 Kasım 2011
- 208
- 24
- 118
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.801
kızlar tekrardan amelıyat olanlar cok cok gecmiş olsun:) darısı başımaa aminn:))benım tek korkum nasıl narkozun etkisi ? bide o amelıyathaneyı görmek istemıyorum korkudan falan vazgecerım diye.BENI odada bayıltıp götürsünler istiyorum yaaa![]()
:)) merak etme, ameliyathaneye girişini hatırlasan bile kalkıp kaçacak ya da panik olacak halin kalmıyor. - inan bana. ben tanıyabileceğin en panik tipimdir. hemşireye 'damarıma diil etime girdi o iğne etime ilaç verilicek ölücem bbbooo' yapmıştım.
ilk önce odaya alıyorlar. sen 'amanın' derken serum takılıyor. en pis yanı oydu bence. nefret ederim damarıma birşey takılmasından. Damar lafı bile gıcık eder beni bak yine huylandım şimdi..
neyse, sonra zaten o serum yerinden sakinleştiriciyi veriyorlar. peltek birşey oluyorsun. yani bir defa iğne yapılmış gibi oluyorsun, o da iğne değil, sadece serum için damar yolu açmaları. sonr herşey oradan veriliyor. sonra seni götürüyorlar. oralar hayal meyal zaten. başında bir anestezi uzmanı, serum yerinden veriyor ilacı. aa hala görüyorum etrafı derken hooop gidiyorsun. gözlerini açtığında ise odadasın.
eh sonraki 2 gün biraz sinir tabi. halsizlik ve uyku haliyle birlikte bir huzursuzluk gelmişti bana. hem yorgun hem kıpır kıpır olmuştum. oram şişti buram biraz ağrıyor...vs derken 2-3 geçiyor. ağrılar bitince zaten iş bitmiş oluyor. sonrası 'aa güzel oldu mu' evresi. o da gittikçe güzelleşiyor.