- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.001
merhaba bende senelerdir burun ameliyatını düşünüyor ama bir türlü karar veremiyordum ama bu sene olmayı düşünüyorum ve burnumda deviasyonda var o da çok arttı .şu an doktor için karar vermeye çalışıyorum ve Emre İlhan'da düşündüklerim arasında.bir kaç sorum var size yasalar gereği doktorlar internet sitelerinde hastanın ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini yayınlamıyorlar peki doktorlarda böyle bakabileceğimiz portfolyo gibi bir şey var mı.çünkü işlerini görmeden karar veremem. ilk muayenesine para alıyor mu ? bir de ilk muayeneyi bile aylar sonrasına mı alabiliyoruz o kadar mı çok yoğun yoksa ben mi yanlış anladım
merhaba ilk sayfada emre ilhana ameliyat olmuş arkadaşların profil linkleri mevcut, onlara arkadaşlık isteği gönderip albümlerini görebilirsin hepsi emre ilhana ameliyat oldular
ben de ilk görüşme için randevu aldım geçenlerde bir arkadaşla birlikte gideceğiz, bize iki ay sonrasına, yani 13 Ekime randevu verdi. ilk görüşme tanışma ve bilgi alma amaçlı bir görüşme oluyormuş, ve ücretsiz. ameliyat omaya karar verdikten sonra en erken yaklaşık 3-4 ay sonrasına gün veriyor emre bey. ama istersen adını açığa yazdırıp ameliyatını iptal ettiren biri olursa, onun yerine seni alabilir, daha erken ameliyat olabilirsin. ameliyat öncesi bir görüşme daha yapıyormuş emre bey ile ve o görüşmede muayene ücreti alınıyor. ama bu ücret ameliyat ücretinden kesiliyor. şu an ilk kez ameliyat olacaksan ameliyat fiyatı sabit 6bin tl.
ayrıca emre beyle mutlaka bir görüşme yap derim, burada ben de çok güzel yorumlar aldım ama ameliyata tam karar vermek için, önce görüşme yapmam gerek, hem nasıl olsa ilk görüşme ücretsiz