canim emin olabilirsinki bu his etiklerini her ameliyat olacak kisi his etmistir cok normal bende his etim. korkulamayacak gibi degil sonucda yuzunun ortasindaki seyi degistirmeye kalkiosun. Bende daha cok kotu sonuc korkusu vardi bide ameliyatan canli cikmama korkusu

. Bu korkular kim ne derse desin gitmez diye dusunuyorum. Son saniyeye kadar bu dusunceler korkular olacak. Burdaki kizlarin resimdeki iyi sonuclarina bakarak bu korkunu azaltabilirsin. Iyi bir doktor seckii icin biraz olsun rahatlasin onun hasltalarinin resimlerine bakarak buna ulasabilirsin. Ben hevese dondurmeyhe calistim bekleme surecini. Biraz resimlerimde burunla oynadim baska kizlardaki degisimlere bakarakta kesin bende cok guzel olacam piskolojik burnumu arrtik takinti yapmicam dusuncesiyle icimi rahatlattim biraz.
Eyer korkun ameliyatin sonrasiyla ilgiliyse, yani ilesme donemi hic korkma derim. en kolayi bu zaten. en zoru o ameliyat gunune kadar his etigin korkular. ameliyattan sonra sadece ilk 3 gun cok cirkin sismis bir balon gibi gorunebilirsin okadar

. Zorluklarida var tabiki, bogazina ameliayt sirasi boru koyuyolar, bu yuzden 3 gun bogaz agrin olabilir bende oyleydi.. sonra tamponlar var burnunda nefes alamiosun ilk gunler rahatca. Bir pozisiyonda uyumalisin buda rahatsizlik verebilir. Ama bunlar hemen geciyo. alci ciktimi (6inci gun fln cikiyo) sonuc iyi oldumu her gun dahada guzelleseceksin ve kotu gunler gecmiste kalacak. Yani 6 gunluk zorluk aslinda ameliyat sonrasi.