onca zaman ameliyat için beklemiştim, çok şükür ki ameliyatımı oldum bugün 7.günüm. hem burun hem çene ameliyatı oldum ben. şuan hala aynaya baktığımda bu kim diye şaşırıyorum :):) . evet ameliyat sonrası ilk 2 gün bunu neden yaptım diye kendime kızsam da onca zamandır istediğim şeyi sonunda gerçekleştirmiş olmak inanılmaz bir duygu. umarım sargıların altında güzel birşey vardır :) ama unutmayın ilk etapta çekilen sıkıntılar ve aynadaki farklı yüz insanı biraz korkutsa da gelişmeleri gördükçe kendinizi iyi hissetmeye başlıyorsunuz. bi de benim şanssızlığım şu oldu,, herkesin ameliyat sonrası topuğunda hissettiği ağrı benim kafamın arkasında oluştu,, kafamda yumurta gibi bi şişlik ve inanılmaz bir acı. ameliyatın ilk gecesi acaip bağırdım ağladım ortalığı yıktım resmen :) sonra hemşireler emre beyi aradı meğersem bazen o ayaktaki ağrı başta olabiliyormuş uzun süren bir ameliyat sonrası malum.. ama başta görülen bu ağrı çok nadirmiş o da bana denk geldi

sağolsun uyumam için bir hap verdi hemşireler ve 1-2 saat ağlayıp zırlamanın ardından sızmışım. sabah kalktığımda kafamın arkası biraz daha iyiydi. onun haricindeki tek sıkıntı bir miktar tıkanıklık ve benim bir de çene ameliyatım olduğu için ağzımı da kısıtlı kullanıyor oluşum :) ama bunlar haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım ne ağrı ne sızı burnumda hiçbir şey yok. o konuda endişelenmeye hiç gerek yokmuş. darısı olmak isteyen herkese... biraz kendimi iyi hissettiğimde fotolarımı da ekleyeceğim...