arkadaşlar merhaba.bende bugün radikal bir karar alarak burun ameliyatı olmaya karar verdim düşüncem uzun süredir vardı fakat korkuyordum,öncesinde bayağı araştırdım.kızkardeşim ameliyat oldu emre beye değil ama onunda ameliyatı başarılı geçti 4 ay oluyor gayet doğal bir burnu oldu çok bariz ihitiyacı vardı amaliyata iyide oldu.bana gelince benim dışımda herkesin saçma düşünüyorsun burnun çok güzel ne ameliyatı diiyorlar ama ben memnun değilim.bugün eşimle de konuştum,bence düşünme ihtiyacın yok dedi,şevkimi kırıyorlar ama ben istiyorum,aklımdan geçen burna sahip olunca daha mutlu olucam.emre bey ile maillstik bugün , benim 2,5yaşında bi kızım var ve çok fazla yatma imkanım yok malesef.size sormak istediğim günlük yaşantıma nekadar sürede dönebilirm?kızkardeşim ameliyattan 2gün sonra daha rahattı ama ilk 2 gece konulan tamponlar yüzünden nefes alamıyordu.emre beyin kullandığı tamponlarda aynımı?yani ağzından nefes almak zorunda kalıyormusunuz?benim bu konuda büyük fobim var gece uyurken nefesim kesilir diye korkuyoum,birde bu tamponar çıkarken çok canınız yandımı?endişelerim hakkında yardımcı olursanız çok sevinirm.sağlıklı günler.