- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.861
Benim onden de yapmisti tasarimi diye hatirliyorum ama emelsahinin dedigi gibi tasarimdan cok daha iyi oldu orda biraz sivri gibi oldu boyle istemiyorum dedim program bu buna takilma boyle olmayacak ucu dedi hakkaten de cok daha guzeli oldu:) siz nasil isterseniz oyle yapiyor yuzunuze yakistigi kadarini yuzunuze gitmeyen bisey isterseniz orda mudehale eder soyler size :) agzinizdan cikan her kelimeyi not ediyor kardesimin son gorusmesinde okumustu tasarimda soylediklerinde agzindan ne ciktiysa yazmisti cok sasirmistik :) cok hastasi var herkesin ne istedigini hatirlamasi mumkun degil o yuzden her kelimeyi hastanin dosyasina not ediyor
dg62 kesinlikle katılıyorum bugün tasarımım gerçekleşti dedi programdn çok daha güzel olacak ben senin ne istediğnii anladım dedi. Bide ne istediğini bilmek öenmli beni çok bilinçli buluduğunu kendi yüzümü iyi tanıdığımı istediğim tarzım tam doğru olduğunu söyledi içim rahatladım. Önden tasarım program gereği olmuyomuş. Bu arada bugün dg62 seninle tanıştığıma tekrar memun oldum :)