• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaslar sonunda ameliyat oluyorum
17 temmuzu sabirsizlikla bekliyorum
hic korkmuyorum sadece dusundukce heycanlaniyorum ve hemen olsun bitsin istiyorum:)

Zeynacimm az kaldi senin yaaa senden cok ben heyecanlaniyorum senin icin istedigin gibi olacak eminim emre beye guvenimiz tam :) ne zaman gidiceksin sen bi daha ben de bu hafta gidicem belki karsilasiriz bu sefer gormeden gecmiyim :)

Cubeda korkacak hic bisey yok zaten heyecan da cok normal zaman cok cabuk gececek bi bakmissin olmus bitmis :)

canım biz bi daha ameliyata kadar görüşmiicez emre beyle :)) o bana çok yoğunsan bi daha gelmene gerek yok, bi telefonlaşırız mutlaka ama dedi..ben de ok dedim..gerçekten çok yoğun çalışıyorum..zaten herşeyi konuşup çözdüğümüzü için benim kafamda da onda da bi soru işareti kalmadı..zaten ameliyat günü de öncesinde bi görüşüp netleştiririz herşeyi diye düşünüyorum..ama benim tarafımda sormak istediğim 1-2 minik şey kaldı sadece..çok da önemli değil yani..artık sık sık kontrole gideceğim için o zaman görüşürüz sanırım mutlaka :)) ameliyattan önce seni bi canlı canlı görsem iyiydi ama neyse artık kısmet:))

canım biz bi daha ameliyata kadar görüşmiicez emre beyle :)) o bana çok yoğunsan bi daha gelmene gerek yok, bi telefonlaşırız mutlaka ama dedi..ben de ok dedim..gerçekten çok yoğun çalışıyorum..zaten herşeyi konuşup çözdüğümüzü için benim kafamda da onda da bi soru işareti kalmadı..zaten ameliyat günü de öncesinde bi görüşüp netleştiririz herşeyi diye düşünüyorum..ama benim tarafımda sormak istediğim 1-2 minik şey kaldı sadece..çok da önemli değil yani..artık sık sık kontrole gideceğim için o zaman görüşürüz sanırım mutlaka :)) ameliyattan önce seni bi canlı canlı görsem iyiydi ama neyse artık kısmet:))

Bi gorusemedik yaaa o gun de muayenehanedeydik nasil goremedik birbirimizi sansa bak :( mutlaka gorusuruz tabiki ama keske o gun gorebilseydik :( o kadar icini rahatlatti demekki emre bey tek gorusmeyle :) cok sevindim senin icin ameliyattan 1 gun once gorusmeye cagirir aklindaki minik seyleride o zaman sorarsin :) canim bana bi mesaj atarmisin telefondan giriyorum su an ilk ben atamiyorum da bisey soylcm sana :)

Bende Emre bey'e ameliyat oluyorum. Arkadaşlar resmi olanlar ekleyebilir mi? REvizyon ameliyatı olucak, özellikle burun ucu toparlanıcak. İlkinde sıfır korku vardı. Gözüm karaymış. Şimdi çok korkuyorum. Çünkü şu an bu burunla yaşayabilirim ama kötü yapmacık duran bir burun olursa kötü olur!!!

Resimleri olan arkadşlar eklerse çok sevinirim.

Arkadaşlar merahaba birkaç gündür aranızda yoktu biliyorsunuz 4 gün önce hem burun hem kulak emaliyatı oldum herşey yolun süperim umarım sonucuda güzel olur :):)

Arkadaşlar merahaba birkaç gündür aranızda yoktu biliyorsunuz 4 gün önce hem burun hem kulak emaliyatı oldum herşey yolun süperim umarım sonucuda güzel olur :):)

Bugun aklimdaydin nerde bu kiz diye :) nasil hissediyosun kendini hem kulak hem burun olunca biraz zor galiba :) yarin cikiyor dimi alci?

Bugun aklimdaydin nerde bu kiz diye :) nasil hissediyosun kendini hem kulak hem burun olunca biraz zor galiba :) yarin cikiyor dimi alci?

İkisi birarada olduğu için ilk iki gün saçcılı geçti 3 gün kulak bandajım açıldı doktorum herşey yolunca çok güzel iyileşiyorsun dedi içim rahatladı. Yarın kontrole gene gideceğim burnum için bilmiyorumki alçıyımı alır tamponlarımı soramadım kulağımın korkusunda :)

İkisi birarada olduğu için ilk iki gün saçcılı geçti 3 gün kulak bandajım açıldı doktorum herşey yolunca çok güzel iyileşiyorsun dedi içim rahatladı. Yarın kontrole gene gideceğim burnum için bilmiyorumki alçıyımı alır tamponlarımı soramadım kulağımın korkusunda :)

Alciyla tamponlari bir aliyor canim yarin alir :) hadi cok gecmis olsun canim atlattin en zorunu artik gerisi sabir isi :)

Alciyla tamponlari bir aliyor canim yarin alir :) hadi cok gecmis olsun canim atlattin en zorunu artik gerisi sabir isi :)

Gerçektenmi bu iyi haberdi yubbii yarın derin bi uyku çekerm artık bak bu iyi haberdi Yüzüm şişti ama hiç morluğum olmadı hem kulak hem burun olmasına rağmen çok mutluyum kulaklrmda istediğim gibi oldu morelim 10 numara ;)

dr. Emre ilhan ameliyat için ne kadar ücret istiyor ve her kontrolde ücret alıyor diye duydum doğrumu :)

tam tersi üç kez görüşme yapar ücret almaz:) ikinci görüşmede alır ama aldığı ücreti ameliyat ücretinden düşer.Fiyat şuan 6 bin tl nisanda zam gelecek diye biliyorum

Son düzenleme:
canımm çok geçmiş olsun eminim çok güzel olmuştur:) atlattın bitti gitti şimdi sabretme zamanı;)

Canım çok teşekkür ederim evet zor dönemi atlattım bide bugün tampollar çıkcak sanırım kontrolüm var daha ii olacak umarım istediğim sonucu alırım çok merak ediyorum yardım ve desteklerinzi için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Slm kızlar ben de daha önce 2 kez burun ameliyatı oldum. Burnum guzel aslında ama daha guzel olabilir die revizyon olmak istiyorum. Emre İlhan revizyon da başarılı mı ?:)

Back
X