Yukiank,kremi soyleyip izleri sormussun canim 2.kutuyu aldirdim gecmedi falan demissin yanlis okumadiysam:) ben de izler icin olmadigini soyledim oyle biliyo olabilirsin diye

14.gunde kimsenin izlerinin gectigini gormedim orayi kesti ve dikti dikis atilan herhangi bi yerin izi ne kadar zamanda geciyor pek bilgim yok ama burunu biliyorum:) eger 14. Gunde kaybolursa mucize derim cok sevinirim adina :) tecrubeyle yola cikarak soyluyorum bir kac ayi bulacak kafana takma onlari yok oluyo gidiyo belki seninki 1 ay sonra kaybolacak benimki gibi bir kac az surmeyecek:) bir kac ay derken belli belirsizdi ben gerip inceliyodum oyle anliyodum kimse anlamiyo 1 ayi gectikten sonra :)
Zeyna canimmm hemen bosaltiyorum mesaj kutumuuuu daha dun bosaltmistim ne cabuk dolmuuuus :) 10dk icinde hallediyoruummm[/QUOTE
doğru okumuşsun canım, ben iz için olduğunu düşünerek sordum ilk günler prospektüsü okumayı düşünmedim, sonra da aklıma gelmedi zaten. ben aynı gün ameliyat olduğum kişiyle kıyasladım kendimi. kimse iz için falan demedi derken de, kimsenin bana "bunu iz için kullanıyoruz" demediğini anlatmak istedim

izlerim geçmedi dediğimi sanmıyorum yavaş iyileşiyor dedim. bu konuya takılmıyorum artık çünkü herkes kafasına göre kullanmış, şu kadar gün kullanın denmemiş.