- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.281
O kadar zaman nasil sakladin yaaa ben saklayamiyorum hic soyluyorum hemen :) basina bela aldinnn kendimden biliyorum devamli beni ariyorlar emre beye ulasamadik erkene randevu alamadik yardim et lutfen diye :)) artik annem de diyoki dilek herkese anlatma karisma :) e napim isim veriyorum arastiriyolar sonra telefonlarim susmuyo:) allah sabir versin handancim susmaz artik telefonlarin :)) goruyolar basarisiz estetikleri cok zor cunku artik karar vermek o yuzden de yapisiyolar bana nolur bizimle gel randevu al diye bi ara hergun ordaydim o derece bunalttilar beni artik karismama karari aldim :)) isim soruyolar isim verip kenara cekilcem:) hadi senin burnun cok dogal yuzune cok yakisti anlamamalari normal benimkini bile anlamayan cok oldu ki benim burnumu biliyosun kalkik ve iddiali ama ozellikle eski burnumu bilenler dogal diyo nasil yani falan diyorum aa sacmalama diyolarben de anlamadim nasil is bu :)) zeyna da yuzyuze gordu beni gecen gun dediki burnun cok duzgun belki oyle anlarlar ben de saniyorum ki iddiali kalkik diye anlasiliyor ama cogu kisi anlamiyo bile :)) tesekkurler emre ilhan :)
Kızlar sizin eski hallerinizi bilmiyorum ama ben 5 senedir aynı işyerinde çalışyıorum sizde eski halini biliyorsunuz. Ben işyerinde birkaç kişi hariç ameliyat olacağımı bilmiyorlardı geri geldiğimde çoğu farketmedi benim koca burunlu halimin nasıl değiştiği. Dün arkadaşm yemek hanede ......... burnuna bakın deyip çığlık attı herkes bana baktı şok oldum. Millet çok beğendi okadr doğla olmuşki söylemeseler 5 senelik arkadaşız biz bile anlmadık çok güzel çok başarılı. Şimdi herkes doktorumu ve fiyatını soruyolar