- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.421
son yorumumu yaparken reklam elestrileri gelecegi aklima gelmisti fakat icimden gecenide yazmasam haksizlik olurdu... basarisiz sonuclari görünce cok sükrediyorum Allaha ve kesinlikle emre bey bastan yaratti vs gibi düsünmüyorum hasa. ona yetenegi verende Allah sonucta... ameliyat kararimi vermeden öncede sonrada emre beyin yaptigi cirkin yapmacik buruna denkgelmedim bu benim kararimda büyük etkisi oldu... fotografimi görmek isteyen olursa arkadaslik gönderebilir bes yildir bu siteye üyeyim burda kimsenin reklami icin bulunmuyorum.
ince deriliyim canım zaten burnumda ki şişlikler için 1 yıl beklemeyi göze aldım ben yüzümdeki şişliklerden rahatsız oluyorum ama bünye meselesi tabi. ben doğal bir burun istemiştim öyle de oldu şu an bile kimsenin anlayacağını sanmıyorum şu an hafif kalkık ve hafif kavisli ben özellikle kaş arası ve burun deliklerinin görünüşü konusunda isteklerimi belirtmiştim aynen istediğim gibi de oldu, kalkıklık ve kavis konusu ilerde belli olacak galiba aylar içinde çok farkediyo bence
Moonshine,insanlarin ne dusundugunu dusunerek yazmak zorunda degilsiniz emre beyin de reklamla falan isi olmaz ihtiyaci yok cunku onunla gorusen ya da ameliyat olanlar bilir:)ona yapilan cok buyuk saygisizlik bence o tur yorumlar. 2 3 senelik hastalarinin buraya gelip yorum yapmasi kadar guzel bisey de yok bence.Burnu degerlendirmek icin 2 3 senelik hali onemli.Siz de ameliyat olmussunuz Ben ameliyat olali 15 ay olmus isimiz bitmis neden yorum yazalim illa reklammi oluyo yani cok memnun kaldigim icin insanlara yardim etmek olamaz mi amacimiz? Ki ben sadece emre beyin hastalarina degil diger doktorlarin hastalarina da yardimci oluyorum her zaman begendigim baska doktorlarin yaptigi burunlar oldugunda soyluyorum.burda kimse yalan yanlis asli olmayan seyler yazmiyor ben hic oyle bisey dusunmedim reklam kokan baska yorumlar var cok gordum ama beni ilgilendirmez diyip gectim:)Her sayfaya carsf carsaf yazmiyoruz burasi emre beyin sayfasi biz de kendisine ameliyat olduk istedigimiz herseyi de yazariz hiic kimseyi ilgilendirmez :)
Yukiank, canim benim de 2 3 ay yuzumde sis kalmisti yanaklarimda ozellikle neden bilmiyorum bunyeyle alakali sanirim kardesimin hemen gecmisti. Merak etme gecio:) yada acaba burun ameliyatindan sonra yuzunun sekli mi ortaya cikti o da olabilir.