• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba kizlar.. kusura bakmayin dun yazma firsatim olmadi.. ama tabiiki unutmadim sizleri:)) Cumartesi gunu doktorcugumuzu gordum.. ve sorularimi sordum.. hatta tevfik beylede tanistim.. ikiside cok tatli, cok cana yakin insanlar.. tevfik beyde cok iyi bir insan.. burda adini duyuyordum ama tabii tanimiyordum.. yani 4,5 aylik kontrolum iki doktorla birden oldu.. kontrole gidemiyorum diye aglanirken iki doktorun birden gormesi kismet oldu:)) Cumartesi kaldiklari otele gittik ve lobby de hem sohbet esliginde hem sorular sorarak guzel bir 1-1,5 saat gecirdik.. simdi icim daha rahat. En azindan Emre bey gordu:)) onun insana verdigi guven bambaska valla.. Kendisine ne kadar tesekkur etsem az.. Tabii yine guler yuzuyle ve pozitif enerjisiyle oradaydi.. oradada inanilmaz bir programlari varmis.. sabahin korlerinden aksam kaclara kadar toplantilar.. ama o yogun programda bile bana zaman ayirmasi tabii beni daha da mutlu etti. burnumu normalden sis gordugunu soyledi..yani 4,5 aya gore sis biraz dedi ama bekliycez yapacak birsey yok. zamanla oturacak dedi.. Fotolar cekildik.. Emre beyle Tevfik beyle..paylasicam onlarida.. ve tabii kadinlar klubundende konustuk :)) Bu arada KARAZEYTIN o kadar konustuk ettik senin selamini soylemeyi unuttum yaaaa.. ustumde yuk kaldi valla… oraya giderken aklimdaydi sonra laf lafi, konu konuyu acti ayrildiktan sonra bi baktim senin selamini soylemeyi unutmusum.. o kadar hos sohbetlerki zaman nasil gecti anlamadik valla.. hatta esimede dedim selam getirmistim ona ama soylemeyi unuttum diyee… umarim bana cok kizmazsin:( iste boyle yani kizlar..sonrada ayrildik..simdi belki istanbuldadir yada ucagi inmek uzeredir.. umarim sag salim gelir oradaki bekleyenleriyle kavusur:))
Ya bu arada nereye gidiyosunuz siz.. kiskanirim ben valla.. bende gelmek istiyorummmmm... hepinizi canli canli gormek ne iyi olurdu.. ama olsun hadi simdi siz bi gidin, ben geldigimde yine gideriz dermisim:)) hahaa Emre bey zaten hep yogun bide biz toplasir toplasir gideriz basina :)))

Merhaba kizlar.. kusura bakmayin dun yazma firsatim olmadi.. ama tabiiki unutmadim sizleri:)) Cumartesi gunu doktorcugumuzu gordum.. ve sorularimi sordum.. hatta tevfik beylede tanistim.. ikiside cok tatli, cok cana yakin insanlar.. tevfik beyde cok iyi bir insan.. burda adini duyuyordum ama tabii tanimiyordum.. yani 4,5 aylik kontrolum iki doktorla birden oldu.. kontrole gidemiyorum diye aglanirken iki doktorun birden gormesi kismet oldu:)) Cumartesi kaldiklari otele gittik ve lobby de hem sohbet esliginde hem sorular sorarak guzel bir 1-1,5 saat gecirdik.. simdi icim daha rahat. En azindan Emre bey gordu:)) onun insana verdigi guven bambaska valla.. Kendisine ne kadar tesekkur etsem az.. Tabii yine guler yuzuyle ve pozitif enerjisiyle oradaydi.. oradada inanilmaz bir programlari varmis.. sabahin korlerinden aksam kaclara kadar toplantilar.. ama o yogun programda bile bana zaman ayirmasi tabii beni daha da mutlu etti. burnumu normalden sis gordugunu soyledi..yani 4,5 aya gore sis biraz dedi ama bekliycez yapacak birsey yok. zamanla oturacak dedi.. Fotolar cekildik.. Emre beyle Tevfik beyle..paylasicam onlarida.. ve tabii kadinlar klubundende konustuk :)) Bu arada KARAZEYTIN o kadar konustuk ettik senin selamini soylemeyi unuttum yaaaa.. ustumde yuk kaldi valla… oraya giderken aklimdaydi sonra laf lafi, konu konuyu acti ayrildiktan sonra bi baktim senin selamini soylemeyi unutmusum.. o kadar hos sohbetlerki zaman nasil gecti anlamadik valla.. hatta esimede dedim selam getirmistim ona ama soylemeyi unuttum diyee… umarim bana cok kizmazsin:( iste boyle yani kizlar..sonrada ayrildik..simdi belki istanbuldadir yada ucagi inmek uzeredir.. umarim sag salim gelir oradaki bekleyenleriyle kavusur:))
Ya bu arada nereye gidiyosunuz siz.. kiskanirim ben valla.. bende gelmek istiyorummmmm... hepinizi canli canli gormek ne iyi olurdu.. ama olsun hadi simdi siz bi gidin, ben geldigimde yine gideriz dermisim:)) hahaa Emre bey zaten hep yogun bide biz toplasir toplasir gideriz basina :)))

canım ben de seni merak ediyordum.çok şükür döndün aramıza. senin adına çok sevindim. ne güzel 2 doktorun da seni birlikte görmesi herkese kısmet olmaz. Emre bey sağolsun valla. fotolarını çok merak ediyorum canım. en kısa zamanda yüklersen görmüş oluruz. bu arada burun 6-8 ayda ancak otururmuş. hatta 1-1,5 sene de tam şeklini alırmış. o yüzden acale etmeye gerek yok nasıl olsa bu halleriyle de gayet güzel görünüyor canım.
birdcim hiç önemli değil canım. insan hali oraya gidince o kadar çok soracak şeyleri oluyor ki insanın o an onları bile unutuyorsun. zaten bu hafta kontrolüm var görücem kendisini:)) önemli olan senin kontrolündü canım. bu kadar ilgili bir doktorumuz olduğu için gerçekten çok şanslıyız. .kısmetse buralara geldiğinde mutlaka görmek isterim seni.:16:

emre beyin uygun olduğu saat mi yoksa biz mi 5 gibi talep ediyoruz canım:26:

Birdy cnm cok sevindim senin adina artik icin rahatlamistir :) emre beyi ziyarete gidiyoruz keske sende gelebilseydin:(

Karazeytin, emre bey o saatte musaitmis cnm :)

Cnm profilimden görebilirsin ama daha yeni ya burnum o yüzden 1 tane koydum foto.ams bu şiş halini bile çok seviyorum.
Canım benim de nefes alma problemim vardı.sağ taraf tamamen tıkalıydı. Estetikle birlikte bu sorunumu da çözdü Emre bey.burun etlerim de çok hassastı.aynı yerden ameliyat olmuştum 4 saat sürdü benim ameliyatım uğraştırdı ama çok başarılı oldu dedi doktor.şuan yaralar tam iyileşmedi ama nefes almam gayet düzeldi . Canım aklın kalmasın belirlediğin isimlerle görüş ama mutlaka Emre beyle de görüş derim.kalın derili ameliyatların da da iyi canım.bekleme salonunda çok hastayla görüşme imkanım oldu ordan bilirim. Ben doktor doktor dolaşmadım kafam karışmadın diye burda karar verdim ve beni ikna etmek için hiç bir çaba sarfetmedi Emre bey .kendisine olan güvenini hissetmem yetti bana. Önemli olan ne istediğini tam plarak açıklaman gerisini düşünme bile.umarım herşey dilediğince olur canımmm

Ben fotonu göremedim...benimde Cok sorunum Var burnumda, deviasyon olunca fiyat artiyormuymus acaba emre beyde ? Bilen varmi?

Ben fotonu göremedim...benimde Cok sorunum Var burnumda, deviasyon olunca fiyat artiyormuymus acaba emre beyde ? Bilen varmi?

canım ilk ameliyatlarda fiyat artmaz emin ol. sağlık problemlerin de varsa mutlaka Emre Bey ile görüşmeni tavsiye ederim. çünkü sadece estetik olmuyorsun aynı zamanda burun içi tüm sıkıntılarından kurtuluyorsun.zaten olması gereken de bu. ikisi aynı anda olmak zorunda. ben bu konuda sıkıntı yaşayanlardanım. ondan ilk önem vermen gereken de bu olmalı canım. ilk ameliyatım estetik değil sadece burun içindeki kemik eğriliği sertleşmesi gibi sebepten devlet hst. ameliyat oldum sonrada burnum çöktü kemik çıktı burun ucu düştü derken ikinci kez ameliyat oldum. şuan inan çok mutluyum. Emre beyin ellerine sağlık valla mesleğinin hakkını veriyor .

Son düzenleme:
Ben de uzun zamandir doktor arayisi icindeyim burnumun hem icinde hem disinda sorunlar var. Ameliyat olan arkadaslar beni ekleyebilirse cok sevinirim resimlere bakmak istiyorum bana fikir olsun ve guncel fiyati nedir su anda Emre beyin?

Ben de uzun zamandir doktor arayisi icindeyim burnumun hem icinde hem disinda sorunlar var. Ameliyat olan arkadaslar beni ekleyebilirse cok sevinirim resimlere bakmak istiyorum bana fikir olsun ve guncel fiyati nedir su anda Emre beyin?

Ilk ameliyatinizsa 7000 tl beni ekleyebilirsiniz ozel albumum var :)

Kizlar cumartesi gunu saat 5 de gidiyoruz dimi ? Emre beye haber verdim bekliyor bizi cunku:) biz 3 kisi geliyoruz kardesim ben ve albumlerimdeki sarisin arkadasim:)

Kizlar cumartesi gunu saat 5 de gidiyoruz dimi ? Emre beye haber verdim bekliyor bizi cunku:) biz 3 kisi geliyoruz kardesim ben ve albumlerimdeki sarisin arkadasim:)

süper özellikle sarışın bombayı çok merak ediyorum hahahahah:) bir aksilik olmazsa kesin oradayım canım

canım ben de gelicem bi aksilik olmazsa innnnşallah...çok istiyorum..zaten 2.ay kontrolüm de vardı, aradan çıkar :))

Sen ne kadar sisebilirsinki ya minnacik olcak o burun:) simdi bile sis degil gibi geliyo bana :)))

canımsın ya cumartesi görünceki düşüncelerinizi de alırım artıkın.:27: ben de kısmetse şöyle 6 ayı gecen güzel burnuşlarınızı tek tek sıkacam eeee sağlamlığını ölçmem lazım hahahaha:9: valla çok mutluyum sizleri göreceğimin için. :kkk:

Son düzenleme:
canımsın ya cumartesi görünceki düşüncelerinizi de alırım artıkın.:27: ben de kısmetse şöyle 6 ayı gecen güzel burnuşlarınızı tek tek sıkacam eeee sağlamlığını ölçmem lazım hahahaha:9: valla çok mutluyum sizleri göreceğimin için. :kkk:

Aaaaayy ben burnuma dokundurmaaaammmmm yo yo yo yo asla :D

Back
X