• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

:) vee ben, kuzenim, ablam, annemden sonra kardeşimde ameliyat günü alır üniversite sınavından çıktığı gibi soluğu doktorumuzun yanında alıcaz :) 26 haziranda büyük bir gün daha :)) kardeşim diye demiyorum ama çoooook güzel bir kız burundan sonra düşünemiyorummm bile :)

:) vee ben, kuzenim, ablam, annemden sonra kardeşimde ameliyat günü alır üniversite sınavından çıktığı gibi soluğu doktorumuzun yanında alıcaz :) 26 haziranda büyük bir gün daha :)) kardeşim diye demiyorum ama çoooook güzel bir kız burundan sonra düşünemiyorummm bile :)

Ablasindan belli degil mi ne kadar guzel oldugu :) canimm simdiden coook gecmis olsunnn eminim emre bey ona da harika bir burun yapacak :)

:52::52:aile boyu güzel burunlu olacaksınız süper valla:16: işte Emre beye olan güven bu olsa gerek.Allah başımızdan eksik etmesin doktorumuzu:nazar: kardeşinden sonra sırada kim var bakim:1:

Benim de geniş ve etli bir burnum var ve birkaç doktora gittim ve istediğim sonucu alamayacağımı söylediler. Buradaki olumlu yorumlardan sonra ben de Emre İlhan'a gitmeye karar verdim. Bakalım sonuç nasıl olacak, burda paylaşacağım =)

Burunda çökme, düşme, nefes alamama gibi problemler yaşayan oldu mu aranızda?

çökme ,düşme nefes alamam gibi bir problemler olmadı ben de . ben revizyon ameliyatı oldum ve bu sorunlardan dolayı ikinci kez ameliyat olmak zorunda kaldım.ilk ameliyatımı devlette olmuştum canım. maalesef yazdığın sorunlarla karşılaştım. o yüzden uzun bir arayıştan sonra Emre beyi buldum çok şükür:) hem burnumdaki çökmeden dolayı belirginleşen kemiği yok etti hem de burun ucu düşüklüğünü kaldırdı.Emre bey aynı zamanda KBB uzmanı olduğundan zaten sağlık problemlerini de ameliyat esnasında gideriyor. bundan dolayı da nefes alma sıkıntısı yaşamıyorsun. :32:

Benim de geniş ve etli bir burnum var ve birkaç doktora gittim ve istediğim sonucu alamayacağımı söylediler. Buradaki olumlu yorumlardan sonra ben de Emre İlhan'a gitmeye karar verdim. Bakalım sonuç nasıl olacak, burda paylaşacağım =)

eminim sonuçtan da memnun kalacaksın.ben de senin gibi buradaki olumlu yorumlara göre Emre beye karar vermiştim. 1 ay oldu ameliyat olalı .gerçekten buradaki arkadaşlar yanıltmadılar beni. senin de o güzel paylaşımlarını bekliyor olacağız burada.
randevu aldınız mı peki?

çökme ,düşme nefes alamam gibi bir problemler olmadı ben de . ben revizyon ameliyatı oldum ve bu sorunlardan dolayı ikinci kez ameliyat olmak zorunda kaldım.ilk ameliyatımı devlette olmuştum canım. maalesef yazdığın sorunlarla karşılaştım. o yüzden uzun bir arayıştan sonra Emre beyi buldum çok şükür:) hem burnumdaki çökmeden dolayı belirginleşen kemiği yok etti hem de burun ucu düşüklüğünü kaldırdı.Emre bey aynı zamanda KBB uzmanı olduğundan zaten sağlık problemlerini de ameliyat esnasında gideriyor. bundan dolayı da nefes alma sıkıntısı yaşamıyorsun. :32:

bnde devlette ameliyat olmayı dşünüodm :(

bnde devlette ameliyat olmayı dşünüodm :(

canım öncelikle şimdiden geçmiş olsun.Burada önemli olan doktor. belki devlette karşına işini düzgün yapan doktor çıkar ama o şans bana gülmedi maalesef. bir de çok bilinçli değildim ilk ameliyatı olurken. çökme,düşme olabileceği baştan söylenseydi hiç devlette olmaz ona göre araştırma yapardım. sen de iyi araştır canım. ama gerçekten doktorun güvenilir olması gerekiyor. ben Emre beye güvendim, çok araştırdım ve karar verdim.eee bir de hasta takibi olmak zorunda. Emre bey 1,5 yıl hastalarını takip ettiğini biliyorum.benim henüz 1,5 ay oldu:) darısı senin başına canım:16:

arkadaşlar merhaba Emre beye yakın zamanda ameliyat olan var mı ücreti ne kadar ve ameliyatını hangi hastanede yapıyo acaba bileninz var mı?

hoşgeldin:38: benim 1,5 ayım dolmadı bile. ameliyatını Liv hospital( ulus) da yapıyor. on numara hastane:52: ilk ameliyatınız olacak ise 7 bin:16:

Kizlar ben ameliyat oldum ama gozume kan coktu daha once benim durumumda olan varmiydi bilmiyorum ama bu durumun gecmesi icin goz damlasi falan kullanan varmiydi basina boyle bisey gelen varmi?

Kizlar ben ameliyat oldum ama gozume kan coktu daha once benim durumumda olan varmiydi bilmiyorum ama bu durumun gecmesi icin goz damlasi falan kullanan varmiydi basina boyle bisey gelen varmi?

Evet bana olmustu :) damla kullanabilirsiniz ama beklerseniz kisa surede gecer zaten ben de cok olmustu o yuzden damla kullanmistim kime oldunuz danisin doktorunuza isterseniz

sanırım yeni ameliyat oldun:26:kime oldun canım. göz damlası kullanmana gerek yok.Emre bey bana kullanmana gerek yok demişti geçecek ve kısa sürede de geçti zaten.

sanırım yeni ameliyat oldun:26:kime oldun canım. göz damlası kullanmana gerek yok.Emre bey bana kullanmana gerek yok demişti geçecek ve kısa sürede de geçti zaten.

Canim tevfik beye livde oldum bende.ameliyattayken birara emre beyde gelmis:) onunda ayni gun 2 amelyati varmis.tevfik beyde damla vermedi bugun 5.gun zaten azaldi dedigi gibi.heralde 1 haftaya tam gecer

Canim tevfik beye livde oldum bende.ameliyattayken birara emre beyde gelmis:) onunda ayni gun 2 amelyati varmis.tevfik beyde damla vermedi bugun 5.gun zaten azaldi dedigi gibi.heralde 1 haftaya tam gecer

Canım çok geçmiş olsun.ameliyatının iyî geçmesine sevindîm.zor günlerini atlatmışsın çok şükür.daha da iyi olacaktır.:16:

Back
X