• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yarin sabah kardesimin ameliyati var cok heyecanliyiiiizzz :) hem kulak hem burun :) dun emre beyin muaynehanesinde karazeytin ve ayssegull le karsilastik cok tatlilar burunlari da cok guzel fotograflardan daha guzel cok begendimmm:) plan yapsak gorusemeyiz habersiz tesaduf oldu cok da guzel oldu :) yarin ameliyattan sonra yazarim yine :)
Canım benim inan ben de o kadar mutlu oldum ki sizleri gördüğüme.kısmet habersiz görüşmek varmış.o burnu nerde görsem tanırım :52:çok özel bir burun.ve yakından görüncede fotolardakinden bile çok daha güzel olduğuna şahit oldum.sıkmamak îçin kendimi zor tuttum.Emre bey gerçekten kişiye yakışanı biliyor.kusursuz diyebileceğim bir burun maşallah canım.kardeşin zaten emin ellerde.şimdiden geçmiş olsun.:16:
slm kızlar biz de iki kardeş emre beye ameliyat olduk. henüz 10 gün geçmesine rağmen burnumuzdan çok memnunuz. Ameliyat olmak isteyenlere kesinlikle emre beyi tavsiye ederiz :)
İkinize de çok geçmiş olsun.kesinlikle doğru tercih. En kusa zamanda foto bekliyoruz canım:16:
Yaa Ben resimleri nie goremiorum???
25 mesaj yazman gerekiyor:((
fiyat herzaman standartmi yoksa ameliyatdan ameliyata degisiyormi, burun estetikde
İlk ameliyatlar 7 bin.revizyonun durumu kaç kez revizyon geçirdiği
Fiyat aralığını değiştiriyor maalesef:37:

Canım benim inan ben de o kadar mutlu oldum ki sizleri gördüğüme.kısmet habersiz görüşmek varmış.o burnu nerde görsem tanırım :52:çok özel bir burun.ve yakından görüncede fotolardakinden bile çok daha güzel olduğuna şahit oldum.sıkmamak îçin kendimi zor tuttum.Emre bey gerçekten kişiye yakışanı biliyor.kusursuz diyebileceğim bir burun maşallah canım.kardeşin zaten emin ellerde.şimdiden geçmiş olsun.:16:

İkinize de çok geçmiş olsun.kesinlikle doğru tercih. En kusa zamanda foto bekliyoruz canım:16:

hmm ozmn parmagima kuvvet diyeyim artik basinizi ütülicem:Dkusura bakmayin mecburen cekceksiniz beni ;))

Kızlar ameliyattan önce hangi tahlilleri yapıyorlar? ameliyat günümü yoksa ameliyattan öncemi yapıyorlar??
Emre bey smeliyattan 1 gün önce tahlilletin yapılmasını öneriyor ancak ameliyat günü de tahlilleri yaptırmakta pek sıkıntı yok . Sma ameliyat saatinden daha erken orada olmak zorundasın.ameliyat saatini emre beye sor .6 saat birşey yememen gerekiyor.tahlil olarak kan veriyorsun bir de anestezî uzmanı görüyor seni. Uygunsan ameliyata okey diyor ve iyi uykular:))
saol canım ama sanki yarın olcakmışım gibi yazmışım daha 12 günüm var :52::52::52::52::52:
:)) heyecanını yendin sanırım sabırsızlıkla ameliyat gününü bekliyorsun . Pek hevesli gördük. Az kalmış senin adına sevindim.ameliyat günüde burdan durumunu paylaş şekerim. Bixi de merak etirme
HANGİ TAHLİLleri yaptırıyorlar canım? birde emre bey ilk beni ameliyata alıcak saat kaç gibi alıyor

Emre bey smeliyattan 1 gün önce tahlilletin yapılmasını öneriyor ancak ameliyat günü de tahlilleri yaptırmakta pek sıkıntı yok . Sma ameliyat saatinden daha erken orada olmak zorundasın.ameliyat saatini emre beye sor .6 saat birşey yememen gerekiyor.tahlil olarak kan veriyorsun bir de anestezî uzmanı görüyor seni. Uygunsan ameliyata okey diyor ve iyi uykular:))

:)) heyecanını yendin sanırım sabırsızlıkla ameliyat gününü bekliyorsun . Pek hevesli gördük. Az kalmış senin adına sevindim.ameliyat günüde burdan durumunu paylaş şekerim. Bixi de merak etirme

bazen hemen olsamda kurtulsam dıyorum bazen de gereksiz bir korku!!! kaplıyor içimi Allahtan kendimi teselli edebiliyorum bide sen burun zaten uyuşuk oluyor bişi hissetmıyorsun dedın ya iyice moral buldum tatlım :) hiç anestezi almadım sanırım korkum ondan acaba benım bunye nasıl karşılar onu :)

hmm ozmn parmagima kuvvet diyeyim artik basinizi ütülicem:Dkusura bakmayin mecburen cekceksiniz beni ;))

Aşk olsun canım olur mu öle şey ne ütülemesi.:20:aksine paylaşımda bulunmazsan bizi unutursan kızarız sana:9:aklına takılan olursa hiç çekinmeden sorabilirsin canım.buradaki arkadaşlar çok sıcak gerçekten eminim herkes yardımcı olacaktır.sende aramıza hoşgeldin:48:

bazen hemen olsamda kurtulsam dıyorum bazen de gereksiz bir korku!!! kaplıyor içimi Allahtan kendimi teselli edebiliyorum bide sen burun zaten uyuşuk oluyor bişi hissetmıyorsun dedın ya iyice moral buldum tatlım :) hiç anestezi almadım sanırım korkum ondan acaba benım bunye nasıl karşılar onu :)

Hic anestezi almadigin icin korkman normal :) ben de ilk anestezi alacagim zaman nasil korkmustum nasil ayilcam ben diye :) oyle de rahat ayildim ki uykudan uyanir gibi hic benim gibi rahat ayilan gormedim ameliyattan cikar cikmaz videom var gorsen sasirirsin o kadar kendimdeyim o kadar rahat ayildim :) sen de benim gibi olursun belki :) bak kardesim 17 yasinda oldu ameliyatini ki bunyesi guclu degil simdi 18 yasinda yarin 2 ameliyat birden oluyor :) sen hic korkma heyecanla gunu bekle muthis olcak burnun :)

Hic anestezi almadigin icin korkman normal :) ben de ilk anestezi alacagim zaman nasil korkmustum nasil ayilcam ben diye :) oyle de rahat ayildim ki uykudan uyanir gibi hic benim gibi rahat ayilan gormedim ameliyattan cikar cikmaz videom var gorsen sasirirsin o kadar kendimdeyim o kadar rahat ayildim :) sen de benim gibi olursun belki :) bak kardesim 17 yasinda oldu ameliyatini ki bunyesi guclu degil simdi 18 yasinda yarin 2 ameliyat birden oluyor :) sen hic korkma heyecanla gunu bekle muthis olcak burnun :)

inş canım cok saol sizdende yarın güzel haberler bekliyorum saol tatlım ;)

Aylincim cok tesekkur ederim ya hep soyluyorum fotografda kotu cikiyorum burnum daha guzel diye onaylamis olduk hahaha:) senin burnuna ne demeli peki 1 bucuk aylik burunda hic mi sislik olmaz kardesimle soka girdik inanamadik:) masalllaaahhhh cok guzelllll cok dogal kardesim dogal burnun sanmis hatta demiski ne guzel burnu var:) hic dusunmedim estetik oldugunu o kadar kendi burnu gibi diyo bencede kesinlikle oyle :) emre bey herkese ayni burun yapiyor diyenler bizi bi yanyana koysun da gorsun :))) ozellikle benim burnumu cok az cok nadir yapiyor biraz iddiali farkli oldugu icin ama nedense hep boyle burun yapiyormus gibi yansitiyorlar :) neyse uzun lafin kisasi cok memnunuz mutluyuz darisi isteyen herkesin basina insallah :) biz her zaman bildigimiz herseyi cevapliyoruz elimizden geldigi kadariyla :) ameliyat olmadan once kesinlikle cok arastirin aklinizda olan her doktorla gorusun derim ben yillarca manyak gibi arastirmis biri olarak :) aylincim de benle ayni fikirdedir dimi:) yarin buyuk gun cok heyecanliyiiizzz evde kardesim yerinde duramiyo yarin olsun diye :)

Back
X