Dilekcim ne demek canım benim .inan bugün o kadar çok saate baktım ki zamanın çok hızlı geçmesini istedim.dedîm biran önce çıksında kurtulsun bu sıkıntıdan.hani dedîn ya ağladı

işte o an yakın olsam atlayıp yanınıza gelmek istedim.çok üzüldüm gerçekten.kardeşime sarılmak isterdim .ALlahtan yanında dünya tatlısı ablası var da herşeyin üstesînden geliyor .dedim kendine gelsede arayım konuşayım.gerçekten uykucu çıktı kardeşimiz.ee sonra aklıma geldi kulak ameliyatı oldu bu kız o sargılardan beni nasıl duyacak :)))çok da uzun sürünce merak ettim tabi.EMre bey değil başkası olsa paniklerdik belki de ama biliyoruz ki emin ellerde.evet Dİlekcim çok sağol canım sayende ilk burnuşunu ben gördüm.nazara gelmesîn diye de sesini çıkartmadım :)çok çok beğendim .Emre bey yine yapacağının en iyisini yapmış .fazla birşey de söylemek istemiyorum .milyonkere maşallah demetcîğim iyileşme süresini bir atlatsın o zaman güzel güzel paylaşırız .ablası biraz yorulcak uykusuz kalacaksın ama iyileşince bu sefer sen naz yaparsın kardeşine:))ne iyi oldu da sizi görme şansım oldu.kısmet işte.ailemin bir parçası oldunuz adeta.umarım tez zamanda toparlanır kardeşimiz de tekrar bir araya geliriz ....