- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.981
hastane de çalışanları da gerçekten çok güzel organize oluyorlar.hiç yanlız bırakmıyorlar. o bakımdan şanslıyız. doktorumuz çok iyi hastane ile anlaşmış gerçekten.eşim refakatçi olarak kalmıştı sabaha kadar uyudusağolsun hemşiremiz çok iyiydi. beni yanlız bırakmadı
ablası sen güzel olan taraflarından bahset. burnunun güzel olduğundan ,artık kulağına takılmayacağından bahsett ki rahatlasın kız. kardeşler arasında birbirinizi kızdırmak naz yapmak fazla olur.
bu arada Emre bey foto için nasıl da süslemiş kardeşini.profesyonel bir çekim olmuş çok beğendim. benim niye aklıma gelmedi ki
kardeşine hak veriyorum canım. ben de ameliyata girmeden önce Emre beyi görmek istedim. ama uyutmuşlar beni hemen.
kendime geldiğimde çok kızdım. Emre beyi görmek gerçekten güven veriyor.Zaten Emre beye de dedim bir daha olursam sakinleştirici falan istemiyorum. ben alışığım ameliyat ortamlarına ama tabi kulak işin içersine giriyorsa biraz tırsardım açıkcası:18:dilekciğim dediğin gibi bugünü atlattık mı kendine gelir.tatile çıkacam ay sonu. gitmeden 2. ay kontrolüm için görüşürüz inşallah canım.
guneşcim sana da geçmiş olsun canım. ne kadar oldu senin ameliyat olalı. :26:
Teşekkür ederim bana 3 ay 1 hafta oldu :) Sizede çok geçmiş olsun kısa zamanda çok iyi görünüyorsunuz yüzünüze çok yakıştı :)