• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ucuz olarak değetlendirmeyrlim kedinlikle.ben ucuz diye oldum pişmanlık yaşadım.revizyon gerekti daha pahalıya maloldu:(önemli olan güveneceğiniz doktora ameliyat olmak.ben çektiğim için biliyorum.allahtan dmre beyi buldumda revizyon sayesinde güzel burnuma kavuştum.kesinlikle güven önemli.

güvenemeyeceğim bi doktora hayatta ameliyat olmam zaten. burada emre bey'in yorumlarını okudum. gayet güzel. zaten yaptığı ameliyatların fotoğraflarını görünce gözlerim parladı :) ama yine de araştırmaya devam ediyorum, ilk seçenek emre bey olacak ancak daha ucuz yapanını ve güvenebileceğim birisini bulursam fikrim değişebilir de

güvenemeyeceğim bi doktora hayatta ameliyat olmam zaten. burada emre bey'in yorumlarını okudum. gayet güzel. zaten yaptığı ameliyatların fotoğraflarını görünce gözlerim parladı :) ama yine de araştırmaya devam ediyorum, ilk seçenek emre bey olacak ancak daha ucuz yapanını ve güvenebileceğim birisini bulursam fikrim değişebilir de

Haklısın canım araştır tabiki.gönül isterki ameliyat ücretleri daha uygun olsunda herkes istediği doktora rahatlıkla olabilsin.ama yüzün tam ortasından bahsediyoruz ve riske atılacak bîr durum değil.tabiki güzel ve uyguna yapan doktorlarda bulunur.ama bu şansa bırakılacsk bir durum değil kesinlikle. Ben de çok araştırma yaptım ve en doğru tercihin emre bey olduğunu ameliyat öncesi ve sonrasında daha da iyi anladım.buradaki yorumları okudum öle karar vermiştim. O kadar kararlıydım ki kesinlikle bekliyecem dedim.zaten 8 yıl revizyon için beklemişîm .en azından güvenebileceğim bir doktora olayım dedim ve çok da memnun kaldım.umarım en kısa zamanda dizde en doğru tercihi yaparsınız.sadece şansa bırakmayınız .
Sizin burnunuzdan rahatsız olduğunuz durum nedir peki:26:

Haklısın canım araştır tabiki.gönül isterki ameliyat ücretleri daha uygun olsunda herkes istediği doktora rahatlıkla olabilsin.ama yüzün tam ortasından bahsediyoruz ve riske atılacak bîr durum değil.tabiki güzel ve uyguna yapan doktorlarda bulunur.ama bu şansa bırakılacsk bir durum değil kesinlikle. Ben de çok araştırma yaptım ve en doğru tercihin emre bey olduğunu ameliyat öncesi ve sonrasında daha da iyi anladım.buradaki yorumları okudum öle karar vermiştim. O kadar kararlıydım ki kesinlikle bekliyecem dedim.zaten 8 yıl revizyon için beklemişîm .en azından güvenebileceğim bir doktora olayım dedim ve çok da memnun kaldım.umarım en kısa zamanda dizde en doğru tercihi yaparsınız.sadece şansa bırakmayınız .
Sizin burnunuzdan rahatsız olduğunuz durum nedir peki:26:

kavisli benim burnum. düz inmiyo. burnum geniş değil, önden bakınca da problem yok zaten ama kavis var. profilden bakınca hoş durmuyo, sevmiyorum profilden çekilen fotoğraflarımı. sırf kendimi daha iyi hissedebilmek için yaptırmaya karar verdim. yaptırayım kurtulayım diyorum :)

teşekkür ederim canım benim.. ben G.Antep'te Prof. Dr. Mehmet Mutaf'a ameliyat olcam.. görüşmelerimizi yaptık, benden ameliyat için ne zaman uygun olabileceğmi söyledi ben de ona göre iş yerimle konuştum; ancak şuanda sanırım doktorum yurtdışında ondan haber bekliyorum.. yani beni yarın arayıp haftaya ameliyat var bile diyebilir :)) benim de burnuma etli burun dedi canım, ama senin fotolarına baktığımda ameliyat öncesi burnunda benim burnum kadar kötü değilmiş ,) gayet iyiymiş yani.. sanırım tek ortak noktamız etli burun olması.. onun için de doktorum şişlerin diğer kişilere göre biraz daha çok kalacağını, iyileşme sürecinin biraz uzayabileceğini söyledi.. çok küçük burun olmaycağını, çok muhteşem bir şey bekliyorsan mutlaka ki revizyon gerekli olacaktır ancak sana yakışacak en doğal burnu yapıcam dedi.. bakalım ben çok korkuyorum aslına bakarsan.. korkum da narkozz :S sen nasıl etkilendin peki narkozdan?? kötü kötü şeyler geliyor insanın aklına, bilmiyorum sen de de oldu mu ama..

Ben de burnumu Mehmet Mutaf'a yaptırmayı düşünüyorum. Emre İlhan'la Mehmet Mutaf arasında kalıyorum çok kararsızım. Burnunu görebilir miyim acaba? Arkadaş olarak ekleyemiyorum 25 mesaj filan diyo :(

Yok hic korkma burnunda sislik olmasi normal darbe almissin cunku gecer o 1 2 gune:) annemde tumsek olmustu kemigi sismisti vurdugu yer:) emre bey gecer korkma demisti gecti de hicbisey yok:) ben burnuma cok darbe aldim dikislerime geldi,burun deliklerimin ustu yirtildi kardesimn tirnagi geldi:) en son 1 ay once falan kapiya carptim ama cok cok sertti cat diye ses geldi resmen:) bu sefer burnum kesin gitti dedim:) ama hic bisey olmadi:) burnum hala sapasaglam benim burnuma bisey olmadiysa seninkine hic olmaz rahat ol canm :) emre bey biz ona gore yapiyoruz diyo :)) hakkaten de beton gibi saglam sizin icin test ettim onayladim:)))

:))) ehehhe ne güldüm yahu hakikaten maşallah yani o ne sağlamlık öyle :)) başına o kadar şey gelmiş hala sağlam çok şanslısın :) benim de kemik hafif şişti gibi burun da tam anlamıyla şişti sanki 4 aylık hali gibi oldu elimle sürekli kontrol ediyorum bir yerde bir şey var mı diye yok, nefesim de iyi. Şişlikler de iner tekrar nasılsa. Eğer bir şey olmuşsa da yapacağım tek şey yine burnumu Emre Beyin ellerine emanet etmek olacak :)

kavisli benim burnum. düz inmiyo. burnum geniş değil, önden bakınca da problem yok zaten ama kavis var. profilden bakınca hoş durmuyo, sevmiyorum profilden çekilen fotoğraflarımı. sırf kendimi daha iyi hissedebilmek için yaptırmaya karar verdim. yaptırayım kurtulayım diyorum :)
Kavisin doğal halimi.bundan önce ameliyat geçirdin mi canım.benim anlamadığum kavisli olması mı profilini güzel göstermiyor.anlattığın kadarıyla burnunda genel anlamda sorun yok.maşallah.nasıl bir işlem bekliyorsun peki.emre bey burnunu beğenirse zaten istesen de o ameliyatı yapmaz benden söylemesi:) benim burnumda aksine düz kavis yok istememiştim.
bu yilki fiyatlarla ilgili bilgi var mi?

İlk ameliyat 7 bin cnm.ikinci ve sonrası için revizyon fiyatları değişiyor.muayenehaneyi arayıp bilgi alabîlirsiniz

kendisiyle görüşmeye gittigimde bayagı bir kalabalık vardı..benim ki revizyon olacagı için kararsızım :(
Aaa neden karasız kaldın canım.:26:evet emre bey her zaman kalabalık oluyor:(
zaten ameliyat öncesi stresimi burda mesajlarını okuyarak atmaya çalışıyodum. süper moral veriyosun gerçekten canım çok saol ;)
biraz daha iyi olayım sizin gibi güzel resimlerimi paylaşcam inşallah..
Emushum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.seni anlayabilşyorum ben de geçirdim o dönemleri .ama burası gerçekten rahatlatıyor .
Eminim bantlı halin bile çok güzel görünüyordur.benim o hLde bile fotolarım vardır.ten rengi olunca uzaktan belli de olmuyordu eski burnuma göre aşıktım resmen :1: kesinlikle fotolarını görmek isterim canım.paylaştığında haberim olsun :48:

:))) ehehhe ne güldüm yahu hakikaten maşallah yani o ne sağlamlık öyle :)) başına o kadar şey gelmiş hala sağlam çok şanslısın :) benim de kemik hafif şişti gibi burun da tam anlamıyla şişti sanki 4 aylık hali gibi oldu elimle sürekli kontrol ediyorum bir yerde bir şey var mı diye yok, nefesim de iyi. Şişlikler de iner tekrar nasılsa. Eğer bir şey olmuşsa da yapacağım tek şey yine burnumu Emre Beyin ellerine emanet etmek olacak :)

evet yaa ameliyat olmadan önce 1 kere bile burnumu çarpmadım ne kadar sakınırsak o kadar bişey oluyor :) dün de yeğenim kafa attı burnuma çok acıdı ya ne çektim bu darbelerden:) sakınmıcam artık burnumu:)şişlik olur canım darbe geldiği için merak etme iner o şişlik sapasağlam burunlarımız:)

Kavisin doğal halimi.bundan önce ameliyat geçirdin mi canım.benim anlamadığum kavisli olması mı profilini güzel göstermiyor.anlattığın kadarıyla burnunda genel anlamda sorun yok.maşallah.nasıl bir işlem bekliyorsun peki.emre bey burnunu beğenirse zaten istesen de o ameliyatı yapmaz benden söylemesi:) benim burnumda aksine düz kavis yok istememiştim.

evet doğal hali, hiç ameliyat olmadım şimdiye kadar. biraz kemerli, dışarıya doğru kavisli bi burnum var. düz bi burun yeter aslında bana burun kemiğim törpülense çok iyi olacak :) belki ucu biraz kaldırılsa daha iyi hissederim ayrıca. bu forumda orijinali güzel ve kibar olan burunlar gördüm, çok küçük kemerleri vardı yine de ameliyat olmuşlar. benim dışa doğru kavis daha fazla, yapar bence emre bey ameliyat :D umarım yapar yani, gençken olayım ameliyat ileriki yaşlarımda zor olur

evet doğal hali, hiç ameliyat olmadım şimdiye kadar. biraz kemerli, dışarıya doğru kavisli bi burnum var. düz bi burun yeter aslında bana burun kemiğim törpülense çok iyi olacak :) belki ucu biraz kaldırılsa daha iyi hissederim ayrıca. bu forumda orijinali güzel ve kibar olan burunlar gördüm, çok küçük kemerleri vardı yine de ameliyat olmuşlar. benim dışa doğru kavis daha fazla, yapar bence emre bey ameliyat :D umarım yapar yani, gençken olayım ameliyat ileriki yaşlarımda zor olur

Kemerin varsa canım kesin yapar emre bey ameliyatını:) benim de burnumda kemer vardı aynı zamanda burun ucum düşüktü.özellikle kemer gidince yüz îfadesi çok değişiyor canım.kesinşikle kemer için de olsa ol ameliyatını derim.sen de kavis de varmış doğal zaten.eminim kemer gidince burnun pek bir havalı olacaktır. Ama tavsiyem kesinlikle ucunu kaldırt csnım.sonra keşke kaldırtsaydım dersin:) ben kemer sıkıntısı çekince hep düz istedim .hasret kaldım tabî düz burna. O yüzden sen de düz diye tutturma hafif kalkık olsun öle daha artist oluyorsun:)

evet yaa ameliyat olmadan önce 1 kere bile burnumu çarpmadım ne kadar sakınırsak o kadar bişey oluyor :) dün de yeğenim kafa attı burnuma çok acıdı ya ne çektim bu darbelerden:) sakınmıcam artık burnumu:)şişlik olur canım darbe geldiği için merak etme iner o şişlik sapasağlam burunlarımız:)

Aynı şekilde benim de öyle burnuma elimin çarptığını bile hatırlamıyorum. Ama ameliyat sonrası uykuda elimle burnuma çarptım kafamız hep burunda olunca böyle oluyor herhalde :) off kafa mı attı ne acımıştır :( senin burnun sağlamlık konusunda örnek gösterilecek derecede :) senin burnunun sağlamlığını görünce korkum gitti vallahi ben sakınmıyorum artık :)

Kemerin varsa canım kesin yapar emre bey ameliyatını:) benim de burnumda kemer vardı aynı zamanda burun ucum düşüktü.özellikle kemer gidince yüz îfadesi çok değişiyor canım.kesinşikle kemer için de olsa ol ameliyatını derim.sen de kavis de varmış doğal zaten.eminim kemer gidince burnun pek bir havalı olacaktır. Ama tavsiyem kesinlikle ucunu kaldırt csnım.sonra keşke kaldırtsaydım dersin:) ben kemer sıkıntısı çekince hep düz istedim .hasret kaldım tabî düz burna. O yüzden sen de düz diye tutturma hafif kalkık olsun öle daha artist oluyorsun:)

ben estetik olursam profilden nasıl bi yüz ifadesine sahip olurum diye merak edip bi arkadaşıma fotoşopla burun üzerinde rötuşlar yaptırttım. sonra çok hoşuma gidince ameliyatı kafaya koydum :D hatta emre bey'e gidersem o fotoşopu bastırıp göstermek de istiyorum :D burun ucunu da kaldırtayım birazcık hakikaten, gözüm canlandırınca da güzel oluyo :D

kızlar grafik okudum ben fotoşop programlarına bayağı bi hakim sayılırım,öncelikle şunu diyim yapılan tasarımların hemen hepsi doktor tarafından az da olsa bilgi verme amaçlı yapılıyor ve profilden yapılıyor...ameliyattan sonra devamlı yan gezecek halimiz yok ya :)
o yüzden profilden nasıl gözükeceğinizi fazla kafaya takmayın sonuçta yapılan ameliyatların hepsi profilden güzel gözükür yüzünüze uyar ama önemli olan karşıdan bakıldığındaki durum yani burun deliklerinin düzgün gözükmesi burun sırtının uzun olmaması kalkıklığı vs vs tabi 3 boyutlu şoplama olmadığı için ameliyattan önce kimse karşıdan nasıl gözükeceğinizi size sunamıyor maalesef.....kemerli burunu olanlar da karşıdan görüntü çok değişiyor surat ifadesi değişiyor ...onun dışında fazla sorunlu olmayanlar da profilden güzel görüntü oluşuyor karşıdan bakınca ifade pek değişmiyor....kendimden örnek verirsem karşıdan gayet iyi çıkıyorum resimlerde ama sağ ve sol profillerde iğrenç....bu arada resimlerinizi gönderirseniz fikir amaçlı şop yaparım size de

Bilgisayarlarda yapılan tasarıma bağlı kalmamak gerekiyor zaten. Sadece fikir amaçlı ve görselde nasıl olacağını az çok görebilmemizi sağlar. Herşey ameliyat esnasında şekilleniyor. O zaman hem profil hem ön aynı anda değerlendiriliyor.doktorumuz aynı anda gördüğünden asıl gerekli olanı ameliyat esnasında yapıyor.hiç bir doktorun tasarımı önüne koyup ameliyat ettiğini sanmam.orjinal buruna bakarak en uygun olanı yaptığını düşünüyorum.yani tasarrım olayı doktora değil kişinin kendisine fikir veriyor diye düşünüyorum.yanılıyorsam söyleyin!!!
Ameliyat öncesi ne isteyip ne istemediğimizi tam olarak doktorumuza açıklamamız bence yeterli olacaktır. İster kavis iste ister düz burun sırtı isterse kalkık iste vereceğimiz kesin bilgiler zaten burun şeklimizi önceden belirliyor.emre bey için konuşacak olursam gördüğüm burunların hiçbirinde burun delikleri (domuz gibi) karşıdan bakıldığında görülmemiştir.profil nekadar güzelse önden bakış da bir o kadar güzel oluyor. Emre bey gerekli tasarımı yapıyor .o yüzden bizlerin yaptığı tasarımla girmek doğru olmaz gibi gelîyor bana. Aslında tasarım yapmasına bile gerek yok bence. Olması gerekenin en güzelini ameliyat esnasında yapıyor zaten.

Aynı şekilde benim de öyle burnuma elimin çarptığını bile hatırlamıyorum. Ama ameliyat sonrası uykuda elimle burnuma çarptım kafamız hep burunda olunca böyle oluyor herhalde :) off kafa mı attı ne acımıştır :( senin burnun sağlamlık konusunda örnek gösterilecek derecede :) senin burnunun sağlamlığını görünce korkum gitti vallahi ben sakınmıyorum artık :)

aynen öyle canım kafamızdan atmamız lazım o zaman hiçbişey olmaz eminim:)) kışın kayak yaparken karşıdan gelen biri çarptı bana düştük ben herşeyi bıraktım burnumda burnum diyorum:)) arkadaşım diyoki bişey yok burnunda inanmıyorum bişey oldu diyorum kar güzlüğüde vardı düşerken o da baskı yaptı çok acıdı ortalığı ayağa kaldırmıştım bana çarpanı ne yaptım sen düşün:) sonra gittim baktım burnuma hiçbişey yok boşuna paniklemişim:) daha neler neler ya o yüzden diyorum ya ben test ettim onayladım hepiniz için:) emre bey sağolsun çok sağlam yapıyo gerçekten hiç korkma burnunu düşünme :)

Back
X