- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.421
Oy Oy Oy :) amandaaaaa.... senin işin 30 dklık canikom
Küsüm çok valla ben genelde :26:
senin de 30 dk taammı sölenip durma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy Oy Oy :) amandaaaaa.... senin işin 30 dklık canikom
Küsüm çok valla ben genelde :26:
bi dönem bazı arkadaşlarda nazar boncuğu takmamış diye küsüyoduvışşşşş cadımmm tecrübeleniyorişte yaşamak lazım şekerim. aslında bende çok alınganım. ben de emre beye küsüyorum zaman zaman ama dağın haberi yok misali benim ki
![]()
bi dönem bazı arkadaşlarda nazar boncuğu takmamış diye küsüyodu![]()
hala takıyo canım unutmuştur sana takmadı mı böyle güzel buruna aşk olsunhiç güleceğim yoktu. he ya aklıma getirdin neden bizim nazar boncuğumuz yok zaten simli alçılara da yetişemedik
![]()
hala takıyo canım unutmuştur sana takmadı mı böyle güzel buruna aşk olsun![]()
ayy bak şimdi çok üzüldüm. nasıl nazar boncuğu takmaz .bak yine küstüm
nazar değecek emre beyin yüzünden burnuma
ayyy ben ağlamayım da kimler ağlasın şimdi. bir dahakine takmazsa denizde boğulim o zaman ben
![]()
canım arkadaşım benim gel öpeyim seniben önden gidiyorum ya ondan sana yardımcı olmaya çalışıyorum olabildiysem de ne mutlu bana. herkes aynı süreçten geçiyor. tabi sen biraz daha hassasın onu biliyorum. ama biliyorsun gerçek ne ise de onu söylerim.gördüğümü söylüyorum.Emre beye de güvendiğim için herşeyin zamanla düzelebileceğini biliyorum.biz sadece acele ediyoruz o kadar. her zaman yanındayım canım bunu bil yeter. GÜVENCEMİZ DOKTORUMUZ EMRE İLHAN !!!!
ayy bak şimdi çok üzüldüm. nasıl nazar boncuğu takmaz .bak yine küstüm
nazar değecek emre beyin yüzünden burnuma
ayyy ben ağlamayım da kimler ağlasın şimdi. bir dahakine takmazsa denizde boğulim o zaman ben
![]()
merhabaa!! bende yakında ameliyat olacağım çoğunuza arkadaşlık isteği attım kabul ederseniz çok sevinirim :))))
bide arkadaşlık kabul edildikten sonra nasıl resimlerinize bakabilirim? uzun süredir üye olmadan takip ediyordum bilmiyorum çoğu şeyi :))
merhabaa!! bende yakında ameliyat olacağım çoğunuza arkadaşlık isteği attım kabul ederseniz çok sevinirim :))))
aramıza h.geldin canım bende henüz olmadım bayram da inş.. :))
![]()
![]()
ooy yavrum benim yaa kıyamam :))) bilseydim demezdim senin burnuna bir değil iki tane takmalı maşallahı var çünkü bende ortalık karıştırıcı gibi oldum yaa çenemi tutayım biraz:)))
Hoşgeldin canımne zaman ameliyat olacaksın:26:mesaj hakkını doldurmuşsun.arkadaş olduğun herkesin albümünü görebilirsin.profil kısmını tıkla orada albümler diye bir yer var görürsün.ordan tüm fotoları görebilirsin canım.aklına takılan birşey olursa biz burdayız her daim yardımcı olmaya çalışırız
bek ekledim seni fotolara bakmaya başkayabilirsin:)
sivri burundan kasıt hande yener tarzı sivri burun değil ben burun ucu belirgin burunları seviyorum sivri diye yanlış cümle kuruyorum sanırım:)) ama Gözdenin burnu sivri ve bence Emre beyin yaptığı en başarılı burunlardan yüze uyduktan sonra sivri burunda çok güzel kimin yüzüne ne yakışıyosa o burun güzeldir Emre bey sivri burun sevmiyomuymuş o zaman iyiki beğenilerine göre burun yapmıyo yüze yakışanı yapıyo:)
yes ekleştik ben de foto istiyorum yaa meraktan çatladım :S
Dilek'e demet demem![]()
Dileeeeeekk çok çok pardon yaaa :)
hala takıyo canım unutmuştur sana takmadı mı böyle güzel buruna aşk olsun![]()
teşekkür ederiim :) cuma günü olacağım baya hevesliydim ama son bi haftada baya şey okudum hafif bi korku bastıbide kalın deriliymişim biraz onun hakkında pek olumlu şeyler yazmamışlar yıkıldım
Ne demisler kalin deriyle ilgili ben kalin deriliyim ve kalkik minik cok tatli bi burnusum var emre bey sayesinde her soylenene kulak asmayin korkmayin hic nasil bir burun istediginizi biliyorsaniz gerisi kolay:)
Ozel albumum var ekleyebilirsiniz gormek icin
Google a kalın derili burun yazınca felaket haberler var.Çok sevdindim şuan dediklerinize baya umutsuzluğa kapılmıştım.İyileşme süreci falan baya yavaşmış kalın derili olanların sizin nasıl oldu? Çünkü iki ay sonra okul başlayacak 2 aya insan içine çıkacak halde olmam lazım.Bu arada sizi eklemişim kabul etmeniz gerek