- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.441
teşekkür ederiim :) cuma günü olacağım baya hevesliydim ama son bi haftada baya şey okudum hafif bi korku bastıbide kalın deriliymişim biraz onun hakkında pek olumlu şeyler yazmamışlar yıkıldım
Canım allına kötü şeyler getirme sakın.ona kalsa sadece kalın derili değil normal burunlar için bile sağdan soldan çok şeyler duyuyoruz.bursda önemli olan doktor seçimi .senin de en doğru kararı verdiğini düşünüyorum.başkaların yaptığı başarısız ameliyatlatla kafanı yorma tatlım.emre beyin yaptığı hasta yorumları sana gereken güveni veriyor olmadı gerekir.ben de buradaki yorumlardan cesaret alarak emre beye oldum ve sonuç harika.burada herşey o kadar şeffaf ki .neyse o canım.tabiyki kalın derililerde süreç biraz daha zordur.sadece senin yapmam gereken bol sabır canım.sonrasında kavuşacağın güzel burnunu düşün sadece.herkes de îyileşme sürecide farklı .sen kalın derilidin diye smeliyat sonradı sıkıntı çekecekdîn diye bir durumda yok.dokularla alakalı.sen iyi düşün olursa da hiç dert etme .oda gelip gecici ve sonuç mükemmel olur.sadece sabırlı ol canım.aklına takılan birşey olursa da bizlere paylaşırsın.o süreci burda birlikte atlatırız.şimdi kafanı dağıt ve güzel burnuna odaklan.şimdiden geçmiş olsun tatlım