- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.461
ne kadar özverilisin hiç üşenmiyorsun uzun uzun anlatıyosun her seferinde ne hissettiğimide anlayabiliyorsun teşekkür ederim , evet daha çok var zamanım takmıyim diyorum ama her boş anımda girip resimlere tekrar bakıp bakıp yorumları tekrar tekrar okuyorum şaka gibi kendime inanamıyorum hahah:) aynanın karşısındada burnumu çekiştirmem de cabası gidene kadar dahada büyüyecek :) kalın deri nasıl anlaşılıyor yani ben kendimi anlayabilir miyim ki? hafif kalkık az kavisli yumuşak hatlı süper bir tespit sert ifadeli kaş göz burun bana göre değil,:)
aslında normalde kalın deri büyük avantaj, kolay kolay deforme olmaz, geç yaşlanır filan..bi tek burun ameliyatlarında sıkıntı galiba..ama dert etme, 7-8 ayda iyileşeceğine 1 senede iyileşirsin..bence bunu çok sorun etme..emre bey burnunu yaptıktan sonra zaten çok iyi hissediceksin..kalın deriyi filan kafana takmiicaksın..ben ilk günden beri o kadar sevdim ki o kocaman, şiş, kalın derili burnumu..nasıl olsa iyileşicek eninde sonunda ve çok güzel olucak inşallah...derini hiç düşünme, emre bey ona göre bir teknik uyguluyo zaten..sen kalın derinin keyfini çıkarmaya çalış :)))