• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

böyle kritik bir ameliyatta doktora karar vermek ayrı bir zorluk.sonra tamiri çok zor anladığım kadarıyla.aylardır okuyorum araştırıyorum,çok doktor var.aynı doktordan memnun olan da var,memnun olmayan da...yazdıklarınız sayesinde doktora karar vermiş oldum.çok teşekkürler..

baktım ama göremedim,iyileşme süreci,yani sargının çıkarılması,morluk ve şişliklerin geçmesi,kısaca işe gidebilecek duruma kaç günde geliyoruz?

kızlar,gerçekten çok ihtiyacım var buna,burnum gözümde öyle büyük ve geniş ki,küçülüp fazlalıkların giderilebileceğine inanasım yok.o genişliği ve uzunluğu nasıl,nereye toplanacağını hayal bile edemiyorum...

böyle kritik bir ameliyatta doktora karar vermek ayrı bir zorluk.sonra tamiri çok zor anladığım kadarıyla.aylardır okuyorum araştırıyorum,çok doktor var.aynı doktordan memnun olan da var,memnun olmayan da...yazdıklarınız sayesinde doktora karar vermiş oldum.çok teşekkürler..
Hoşgeldin canım.evet doktor seçimi gerçekten zor aynı süreci hepimiz yaşadık.biz burada sadece gikir vermiş oluyoruz .yaşadıklarımızı dile getirsek de emre beyle yüzyüze görüşmemizi öneririz.o zaman kafanızdali soru işsretleride tamamen kaybolacaktır.
baktım ama göremedim,iyileşme süreci,yani sargının çıkarılması,morluk ve şişliklerin geçmesi,kısaca işe gidebilecek duruma kaç günde geliyoruz?
Genele bakarsak iyileşme süreci 1 hafta canım.bu düre içersinde morluklar şişlikler gidiyor.5-6 günde alçı tamponlar çıkıyor.sonra ten rengi bant takılıyor oda 14.gün çıkmış oluyor.ben bantlı halde işe gitmiştim o halde bile burnumu çok beğeniyordum:)
arkadaşlar,muayene için kolay randevu alınıyor mu ve muayene ücretli mi?
Muayene ve kontroller için hiç bir ücret ödemiyorsunuz.randevu için musyenehanedini arayıp alabilirsiniz ama bu aralar emre bey çok yoğun.size en uygun tarihi vereceklerdir.
kızlar,mesaj sayımı tamamladıktan sonra sizinle arkadaş olup resimlerinizi görebilir miyim?

Ben teklifinizi kabul ettim:) 25 msj doldurduysanız fotolara bakmaya başlayabilirsiniz.kolay gelsin:16:

bence de önden foto koymak gerek. ben de o yüzden önden foto da eklemeye çalışıyorum. dilekcim senin burnunu canlı gördüm ya en kötü çıkan fotoyuda koysan benim gözümde hep güzel burnun. ama önden de çok güzel fotoların var senin. ben beğeniyorum. fındık gibi maşallah.benimde burnum küçüktür ama fotolarda bazen büyük gibi görünüyor şaşırıyorum:19:

evet canlı fotoğraflardan çook daha güzel dediğin gibi fotojenik olmaylada ilgisi var senin var ama yinede paylaşmışsın ve çok güzel maşallah

Tesekkur ederim kizlaar onden foto isteyenler olmustu onlar icin gercek haline en yakin olanlari koydum ama yine de fotoda cok begenmiyorum gercek hali daha iyi burnumun:19: aylin senin burnun sis degil gibi minicik cok tatli:) iste bazen fotograflar yaniltici oluyor

Evet bi tane benden var burda :) benim kadar bu forumda korkan yoktur herhalde canım, sakın korkma. son görüşmelerimi bile korkudan ağlayarak yaptım ve emre bey istersen daha sonraki zamanlara alalım dedi o derece korkuyordum özgül hemşireyle ağlayarak görüşmüştüm o da şaşırmıştı hiç amelıyat olmamışsın görmedıgın bilmedıgın bir ortam seni nasıl korkutuyor demiştim :) neyse geldi çattı amelıyat gunu ve hiç ama hiç uyumamıştım ve kımseye hbr vermedım, arayıp sorarlar daha cok stres olurum diye. sabah erkenden gittik hastaneye hasta kaydım yapılcak ama nasıl tedırgınım sana anlatamam :) neyse yapıldı kayıt ve odama göturduler benı hemen hemşireler geldı damar yolu açmaya ve ben basladım aglamaya iğneden korktugumdan değil ameliyattan korktugum için :) neyse benı tesellı ettıler, daha sonra baska doktorlar gelıp emre beyın 12ye dogru gelcegını söyledıler ve o an geldı emre bey geldı "hayırdır korkuyormuşsun dedi gülerek" bende "evet" dedım ve gene gözlerım doldu "sımdı senı alıp amelıyathaneye götürcekler dedi:) yazarken bile heyecan yaptım yaa :1::1::1::1::1: ilgili kişiler geldı ve asansore bındım ve aıleme son kez el salladım :) neyse gıdıyoruz baktım ortam yavas tavas sogudu dedım yaklaştık dımı diye onlarda evet dedı :) bi kapıda benı bırı karsıladı adımı soyadımı doktorumu sordu :) bende cvp verdım oda bana " bu sorulardan sana daha içerde cok sorulcak" dedı gülerek. saati sordum 12:10 idi. sonra bana sakınleştrırcı igne vurdular ve yavas yavas sersemleştım :) bi yere gıttık ve ondan sonrası hafızamda yok iyikide yok :) sonra bir ses hadi uyan dedı aman Allahım :) bitmiş bile:) hemen saatı sordum saat 17:10 idi. midem bulanıyor dedım ve birileri geldı gözlerım hala kapalı acamıyordum kustum temızledıler ve birden fazla kustum(korkutmak için demıyorum sakın yanlış anlama başına gelırse korkma sakın normal bir sureç oldugu için yazıyorum ve sana açık olmak istedım ) neyse uyumuşum tabı narkozun sersemlıgı var uzerımde :) bir ses bana "hadi uyan ailen bak senı cok merak edıyor" dedı. annemler asagıda cok telaş yapmışlar nerde kaldı diye. emre bey benden önce odama gıdıp amelıyat ii gectı özlem sımdı gelır demiş ve ben gelmeyınce panık olmuşlar ve tam ayılmadan odama aldılar ben odada kustum. bide ben adetımın 2.gununde idim. adet zamanımda zaten mıdem cok hassas olur, bulantım olur sanırım onunda etkısı vardı ama sana yemın ederımzerre agrım olmadı. zaman gectıkce kendıme geldim ve inanamıyordum :) :1::1::1::1::1:
Ammada çok yazdım yaa :) kafa şişirdim ...bu forumda herkes benım ne kadar cok korktugumu bilir ama emın ol korkulcak hiçbirşey yok ,bence başagrısı bile bu amelıyattan daha zor,TEKRARDAN SÖYLÜYORUM BENDE SENIN GİBİ ÇOK KORKUYORDUM KAN KUSMAK COK KÖTÜ GİBİ Bİ DURUM GİBİ ÜRKÜTÜCÜ GELİYORDU AMA EMİN OL HİÇ KORKULCAK BİRŞEY YOK, ZATEN KUSTUĞUNDA RAHATLIYORSUN! SAKIN AMA SAKIN STRES YAPMA , BOŞUNA STRES YAPTIM KORKTUM DERSİN ŞAHSEN BEN ŞUAN ÖYLE DİYORUM, EMİN OL AMELIYAT HİÇBİRŞEY !
Herşey gönlünce olsun, şimdiden geçmiş olsun
saygılar...

canım baya ayrıntılı anlatmışsın çok sağol.ne kadara yaptırdın ameliyatını. bende yaptırmak istiyorum ve kafama yatan doktorların fiyat araştırmasını yapıyorum ona göre inşallah karar verebilicem:)

kizlar bende iki ay sonra ameliyat olucam dort doktor arasinda kaldim emre beyde bunlardan biri.
Benim en merak ettigim ameliyat sonrasi uzun vadede burnun seklini koruyp korumadigi, emre beyle bununla ilgili bilgisi olan var mi? Bir de ortalama fiyati bilen paylasirsa cok sevinirim.

emre ilhanın hastaları gerçekten memnun musunuz bende yaptırmak istiyorum ama ya pişman olursam bi kaç resime baktım görebildiklerime güzel olmuş ama herkesin iyi olcak diye bi şey yok

kizlar bende iki ay sonra ameliyat olucam dort doktor arasinda kaldim emre beyde bunlardan biri.
Benim en merak ettigim ameliyat sonrasi uzun vadede burnun seklini koruyp korumadigi, emre beyle bununla ilgili bilgisi olan var mi? Bir de ortalama fiyati bilen paylasirsa cok sevinirim.
canım alanı yapısal rinoplasti olduğu için ömür boyu şeklini koruyo benim bir buçuk yıl oldu hiç bi çökme, nefes problemi yaşamadım. Burnu taşıyan dokularda gereksiz çıkarım yapmadığı için burun sağlam, şeklide çok güzel oluyo

emre ilhanın hastaları gerçekten memnun musunuz bende yaptırmak istiyorum ama ya pişman olursam bi kaç resime baktım görebildiklerime güzel olmuş ama herkesin iyi olcak diye bi şey yok

ahh canım benim memnuniyetimizi yaza yaza bi hal olduk zaten:D çok memnunuz canımm emin ol:)) tabi illaki riski vardır ama ben görmedim öyle pişman olan olsada yüzde birdir belkide zaten emre bey hastarına sahip çıkar bi sorun olursa düzeltir oda kendi hatasından değil hastalarını dokularından kaynaklanan bi şey olursada düzeltir. Başka bi doktora 3 -4 kez ameliyat olmuş mahvolmuş burunlara bile çok güzel şekil verip nefes sorunlarını halledebiliyosa ilk ameliyatta risk sıfıra yakındır emre bey için:)

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım.evet doktor seçimi gerçekten zor aynı süreci hepimiz yaşadık.biz burada sadece gikir vermiş oluyoruz .yaşadıklarımızı dile getirsek de emre beyle yüzyüze görüşmemizi öneririz.o zaman kafanızdali soru işsretleride tamamen kaybolacaktır.

Genele bakarsak iyileşme süreci 1 hafta canım.bu düre içersinde morluklar şişlikler gidiyor.5-6 günde alçı tamponlar çıkıyor.sonra ten rengi bant takılıyor oda 14.gün çıkmış oluyor.ben bantlı halde işe gitmiştim o halde bile burnumu çok beğeniyordum:)

Muayene ve kontroller için hiç bir ücret ödemiyorsunuz.randevu için musyenehanedini arayıp alabilirsiniz ama bu aralar emre bey çok yoğun.size en uygun tarihi vereceklerdir.

Ben teklifinizi kabul ettim:) 25 msj doldurduysanız fotolara bakmaya başlayabilirsiniz.kolay gelsin:16:

çoooooooooooooook teşekkürler.çok güzel olmuş,daha küçük(genç) gösteriyorsunuz,burun insanı nasıl da değiştiriyor.darısı başıma inşallah...

çoooooooooooooook teşekkürler.çok güzel olmuş,daha küçük(genç) gösteriyorsunuz,burun insanı nasıl da değiştiriyor.darısı başıma inşallah...

Tey teyyyy sağol canım ya beğendiysen ne mutlu bana:) yaşımı da öğrenmişsin belli:17: ben çoktan unuttum valla gösterdiğim yaşımla hayata devam ediyorum bunun için küçük dokunuşlar yeterli olur sanırım.burun gerçekten insanı çok değiştiriyor ama yeni burnumla orjinal görüntüme kavuştum.inşallah sen de istediğin gibi bir burna sahip olursun. Doktorun emre bey olacaksa zaten hiç şüphem yok. Sen burnundan bayağı şikayet ettin resim yüklesen görsek sakıncası olurmu canım.:16:

Back
X