• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa gormedim ya ben !!!!!!!!! Link falan yok mu ?? Ben tatildeydim o donemde ya :))
Bir de senin o şiş burnunu beğenen çok oldu:1:asıl şimdi görcekler.bayağı oturmuş şişler azalmış.bana geldiğin o güne göre müthiş değişmiş maşallah canım:nazar:
helllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooo:))))))))))))))

Helloooo kitty:emir_bebek:

bugün iki güzel hatunla gayfeee içtiğğk:)bide 2 uslu sıpa:) burunlara söz yok zağğten,de kızlar enerji filan 10 numara.harikaydı kızlar.tekrarını yapalım .ben şafak sayacağım:)
3 güzel kız ama 2 güzel burun diyelim:1: kısmet birdshaki buluşmada 3 güzel burunlu kız oluruz.kesinlikle çok keyifli sohbet oldu.2 cadı da olmasaydı tam süper olcaktı.küçüvük burunla bütün gün nasıl konuşuyoruz anlam veremiyorum:30:
Emelcim buldum buldum :))

Yesss bugun guzel bi gun gecirdik bi dahakine daha kalaba olalim insallah :)

Haklısın 5 cocuk olmalıydı hahahaaas
Kısmetse bayramdan sonraki hafta sonu toplanacağız
Şimdiden herkes kendini ayarlasın.ben duymadım haberim yoktu demeyin.katılacaklar önceden haber versin.ona göre rezerve yaptırmamız gerekiyor.bayağı kalabalık olcaz çünkü.
Fotoğrafçımızda o güne kadar iyileşmiş olur:21:

özgeee özgeeee 57.5 kg mısın yaa.ulen ben 56yım sen daha zayıfsın.bence iyisin yağğğni.

Evet tombikim :( keskem 52 falan olsam dikkat ediyorum ama hipoglisemik bi durumum var malesef :(

evet canım gördüm ama o aylinin paylaştığı asıl yorumlar Emre beyin paylaştığında:)) 100 ün üstünde beğeni var ana sayfada aşağıda kaldı
Anam bulamadim mi ben onu aceba
3 güzel kız ama 2 güzel burun diyelim:1: kısmet birdshaki buluşmada 3 güzel burunlu kız oluruz.kesinlikle çok keyifli sohbet oldu.2 cadı da olmasaydı tam süper olcaktı.küçüvük burunla bütün gün nasıl konuşuyoruz anlam veremiyorum:30:

Şimdiden herkes kendini ayarlasın.ben duymadım haberim yoktu demeyin.katılacaklar önceden haber versin.ona göre rezerve yaptırmamız gerekiyor.bayağı kalabalık olcaz çünkü.

Cocuklari salabilecegimiz bi yere gidelim parkli falan :)

emre ilhaan emre ilhann iyi ki varsın emre ilhan hem burunlaımzıı güzelleştirip hemde tatlı arkadaşlar kazanmamıza neden oldun hatta biz tatil planı bile yaptıığğğğkk.tam türküz ya :)hemen kaynaşıp biz karadeniz turuna bile katılacağız:)haahahahah.bak bak bak:)çocuğu olmayanlar katılabilir.itinayla diyorum ço-cuk-suz:)

emre ilhaan emre ilhann iyi ki varsın emre ilhan hem burunlaımzıı güzelleştirip hemde tatlı arkadaşlar kazanmamıza neden oldun hatta biz tatil planı bile yaptıığğğğkk.tam türküz ya :)hemen kaynaşıp biz karadeniz turuna bile katılacağız:)haahahahah.bak bak bak:)çocuğu olmayanlar katılabilir.itinayla diyorum ço-cuk-suz:)
Aynen ya :) vallahi :))))

Bayrammm sonrasııı ben geliyorum söliyim , o zamana amelıyatm btmış olcakk inşş :))) 🙏🙏🙏

senin şafak kaç:))))))):1::1::1::1::1::1::1:

4 :)) cuma günü kısmet olursa :) cok garp duygular içindeyim.. :))

he yaa,iyileşmiş olurum dimi:)
Valla o zamana kdr iyileşmezsen sadece fotoğrafçımız olarak hizmet verirsin ben anlamam:1:
Karadeniz turundan yaz tatilimizi bile ayarlar olduk:)) burun kardeşliği güzel dostluklarla devam etmesi ne güzel. Bu dostlukların daha da artacağından hiç şüphem yok.emre beye ameliyat olanlar sanki özenle seçilmiş herkes çok iyi .çok tatlılar:16:
Aylinin herkese sabirla cevap vermesi :)
Fotonun altindaki yorumlara bile tek tek cevap vermis :)))
Opuyom seni canom

Özgem ya sağol tatlım.ben de seni öpüm .çok tatlısın:48:
Ne güzel bir geçirdik.buralardasın da artık sık sık görüşürüz.
Yanlız böle giderse benim caddeye taşınmam lazım hahahaaa:32:

:72:

Grl seni bir öpem tatlım:48: revizyonum ama beni hep unuttu emre bey.2 tane taktı da kırgınlığım geçti.%15 şişim kalmış bir de.5 aya yaklaştım .nasıl sence emelcim.ben hiç şişim kalmadı sanıyordum.genel anlamda da gayet güzel bıldu burnumu.ama şu kaldırma konusunda bir türlü anlaşamıyoruz.gerek görmüyor bu halini beğeniyor . Senesine kdr bekle dedi offf böle hep aklımda kalıyo işte:26:
yaa banada oran verse yüzde 5 mi kaldı 10 mu şiş bilseydim:)) aylin canım bayramdan sonraki hafta ne zaman oluyo ben 1-3 kasım arası yokum ankaraya gidiyorum kuzenimin düğünü var :S

Back
X