• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ay benimde Şubat'ta emre beyde yaptıgım ameliyat anlayınca yasar gibi oldum tekrar :) gercekten kişiden kişiye değişiyor morlul ve ben ameliyat olmadan o gece ağlamıştım saatlerce uykusuzum Buda ameliyatlara yansımıştı
Uyandığımda yüzüm feci morluktu ama geçeceğini bildigim icin bunu eğlenceye çevirmiştim ben :) ama en çok midem sorun oldu sürekli yerlere kusuyordum vallahi hemşireler benden baya çekti :) iyi dayandılar ama iyiki olmuşum simdi burnumdan çok memnunum çok sevdim :)

:nazar: Narkoz sonrası süreç de sıkıcıdır sonuçta morlukta geçiyo şişlikte sonucun başarılı olması önemli olan güle güle kullan :16:

:)))))uff ya mazur görün valla oynatmaya az kaldı daktırım nerdeğğğğğ modenda takılıyorum:):1::1::1::1::1::1:

Hahah ben ameliyathanede oyle demistim emre beyi goremeyince narkoz bile almadim gelcek banane diye:))) adam dinleniyomus ona bile musade etmedim korkudan:)):1:

Sinüzitimi de hallederse inanki çok mutlu olurum kemik egriliginden dolayı olmuş benimki kronik 10 yıldır var hep maddi eksiklik sebebiyle erteledim her geçen yıl daha da beter oluyorum ve artık dünya varmış demek istiyorum.:43:

o zaman cnm kesin yaptırmalısı ben cok cok memnunum darısı başına görüştün mü emre beyle

Ay benimde Şubat'ta emre beyde yaptıgım ameliyat anlayınca yasar gibi oldum tekrar :) gercekten kişiden kişiye değişiyor morlul ve ben ameliyat olmadan o gece ağlamıştım saatlerce uykusuzum Buda ameliyatlara yansımıştı
Uyandığımda yüzüm feci morluktu ama geçeceğini bildigim icin bunu eğlenceye çevirmiştim ben :) ama en çok midem sorun oldu sürekli yerlere kusuyordum vallahi hemşireler benden baya çekti :) iyi dayandılar ama iyiki olmuşum simdi burnumdan çok memnunum çok sevdim :)

=)) haha ben kusmadım Allahtan ama dedigin gibi bende gece heyecandan uyuyamadım cok rahatmış gibi dawranmaya calısıyodum ama en büyük korkum narkozdu yıllarca bu sebepten kaçtım hep =) we ameliyat günü heyecandan sanırım ateşim 39 a cıktı ameliyata tam 5 saate yakın rotarlı girdim =)) ama bende memnunum cok

o zaman cnm kesin yaptırmalısı ben cok cok memnunum darısı başına görüştün mü emre beyle

Henüz yüzyüze görüşmedim. Randevular çok yogun tarih belli olsun diye ameliyat tarihimi aaldım ameliyattan birkaçgün önce görüşecekmişiz. Ayrıntıları bilmiyorum neler yapacak bana ogün geldiğinde herşeyi paylaşacağım. Keşke daha önce olsaydı. Kışa kaldım. Bişey soracagım hastanede refakatçimizde yanımızda oluyor gece değil mi. Ben çok şiştim yazdınya bende kesin öyle olurum biraz aglasam acayip şişiyorum ben gözlerimde kıpkırmızı oluyor. Bi atlatsaydım hayırlısıla.

arkadaslar ameliyatan nekadar zaman sonra disariya ciktiniz? illa 2 hafta beklememi lazim disarda dolasabilmek icin felan morluklardan ötürü baska bi sorun olusabilirmi?

Back
X