• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

:nazar:
Ya burnumla alakali rahatsiz oldugum herseyi paylastim emre beyle. Buna gore bir burun yapacagindan eminim. Revizyon ameliyatlarında daha bir ozeniyor sanirim emre bey o yüzden elinden geleni yapacağına eminim.
Ah su ameliyatı kazasiz belasiz bir atlatabilseydim :)

Atlatırsın canım merak etme.benimde revizyon oldu 5 su önce.hiçbir sorun yaşamadım sen de yaşamazsın tedirgin olma sakın.emre bey revizyon olsun olmasın her hastasıyla aynı özeni gösterir.her ameliyat emre bey için bir başarıdır.elinden gelenin en iyisini yaptığını hepimiz görüyoruz.sen isteklerini tam açıkladıysan aynen yerine getirir sonuç itibari ile herkesin bir dosyası var .istediklerin istemediklerin hepsi not edilmiştir . Sana yakışacak en güzel bir burnu yapacaktır emin ol canım.:16:

Son düzenleme:
Bende ankara da bi dr a gittim fotoshop ile üstten kemeri azalttı ordan burdan derken o kadar kötü oldu ki ben bu xxx beye böyle yapcaksa boşver dedim vazgeçtim. Emre beyde aynı fotoshopu kullanıyorsa yandık. Forumdaki bazı arkadaşların tasarım resimlerine bakıyorum da çok güzel. Şu tasarım işi çok önemli dr ların bunu normal fotografçıların kullandıgı shopu kullanmamalı çünkü o ufak tefek kusurların ortadan kaldırılması için kullanılıyor. Shopla yeniden bi burun tasarımı imkansız. Bilemiyorum anlatabildim mi?

Filizcim bende de kemer vardı.tasarımda kemikle birlikte burun kaldırma seviyesini ayarladık birlikte.hangi programı kullanıyor orasını bilemem ama yapılan tasarıma eşimle hayran kalmıştık. Sonuç itibari ile yan profilden tasarım yapılıyor. Yapılacak tasarım burnun diğer kemiklere orantısı ,kalkıklık,kavis, uzunluğun ayarlanması varsa kemerin giderilmesi konusunda bize fikir vermiş olacaktır.bunun dışında tasarıma çok bağlı kalmamak gerekir herşeu ameliyat esnasında daha sağlıklı sonuç verecektir.ama şunu biliyorum ki tasarımdan çok daha güzel burnumuz oluyor . Sonuçta tasarım çizimden ibaret uygulama her zaman daha önemlidir.bu konuda yapılan burunlara bakacak olursak hepsi birbirinden güzel.darısı tüm isteyenlere:16:

Filizcim bende de kemer vardı.tasarımda kemikle birlikte burun kaldırma seviyesini ayarladık birlikte.hangi programı kullanıyor orasını bilemem ama yapılan tasarıma eşimle hayran kalmıştık. Sonuç itibari ile yan profilden tasarım yapılıyor. Yapılacak tasarım burnun diğer kemiklere orantısı ,kalkıklık,kavis, uzunluğun ayarlanması varsa kemerin giderilmesi konusunda bize fikir vermiş olacaktır.bunun dışında tasarıma çok bağlı kalmamak gerekir herşeu ameliyat esnasında daha sağlıklı sonuç verecektir.ama şunu biliyorum ki tasarımdan çok daha güzel burnumuz oluyor . Sonuçta tasarım çizimden ibaret uygulama her zaman daha önemlidir.bu konuda yapılan burunlara bakacak olursak hepsi birbirinden güzel.darısı tüm isteyenlere:16:

Karazeytincim ben ztn ank. daki shop dan sonra x beyden vazgeçtim. Sizlerin öncesi sonrasını gördügümde inanki bayıldım. O kadar güzel. Bunu görebilmem kararımı kesinleştirdi. Benim durumum kbb dr ile çözüm bulur bence burun içi sorunlarım var. Eee tabiyki emre bey estetik açıdanda elinden geleni yapıyor. Bende sizler gibi mutlu olacagıma inanıyorum.sadece 3 boyutlu shoplar varya burun için onu kullanmalılar, sıradan shopla çok kötü oluyo :43:

Karazeytincim ben ztn ank. daki shop dan sonra x beyden vazgeçtim. Sizlerin öncesi sonrasını gördügümde inanki bayıldım. O kadar güzel. Bunu görebilmem kararımı kesinleştirdi. Benim durumum kbb dr ile çözüm bulur bence burun içi sorunlarım var. Eee tabiyki emre bey estetik açıdanda elinden geleni yapıyor. Bende sizler gibi mutlu olacagıma inanıyorum.sadece 3 boyutlu shoplar varya burun için onu kullanmalılar, sıradan shopla çok kötü oluyo :43:

Evt canım biliyorum araştırma sürecini. Haklısın tasarımın da iyi olmaması kafa da soru işareti bırakıyor.ama emre beyin tasarımı hem güzel oluyor hem de tasarımdan daha iyi sonuç çıkartıyor.burada kişinin derisinin durumuda tabiyki çok önemli.istenilen şekil ancak deri de uygunsa yani elastik özelliğe sahipse çok daha iyi oluyor diye biliyorum.burun içi probleminde aynı seansda giderilmesi bizler için büyük artı.eminim sen de istediğin gibi bir burna sahip olacaksın.güvenmek çok önemli canım.biz güvendik ve istediğim gibi sağlıklı bir burna sahip olduk.darısı senin başına tatlım:16:

3 sene önce 20 ekim 2010da Emre Beye ameliyat oldum. şişliklerin indiği süre boyunca burnumun kötü gözüktüğü anlarda sinirlerim bozuldu , ara ara ümitsizliğe kapıldım .ama çok şükür şuanda çok memnunum .nefes açısından da görüntü açısından da hiçbir şikayetim yok. burnumun estetikli olduğunu kimse anlamıyor =) ama arada burnun çok güzel diye iltifatlar alıyorum. ameliyattan önce sürekli burayı takip ederdim. ameliyatımdan önce çevremdeki herkes beni vazgeçirmeye çalışmıştı şimdi ise sadece daha önce ameliyat olmadığıma pişmanım .inşallah herkesin gönlüne göre bir burnu olur :)

Henüz yüzyüze görüşmedim. Randevular çok yogun tarih belli olsun diye ameliyat tarihimi aaldım ameliyattan birkaçgün önce görüşecekmişiz. Ayrıntıları bilmiyorum neler yapacak bana ogün geldiğinde herşeyi paylaşacağım. Keşke daha önce olsaydı. Kışa kaldım. Bişey soracagım hastanede refakatçimizde yanımızda oluyor gece değil mi. Ben çok şiştim yazdınya bende kesin öyle olurum biraz aglasam acayip şişiyorum ben gözlerimde kıpkırmızı oluyor. Bi atlatsaydım hayırlısıla.

Atlatirsin ins cnmm merak etme emre beye guwen gerisi gelir :) ewet refakatcin tabikide kalabiliyor. Ya cok sissen bile duzelince degiyor :) ameliyat tarihin ne zaman birde kisa kalman bence daha iyi gunes olmadigi icin daha rahat edersin cunku gunesle temas oldugunda morluklar fln kalici olabiliyormus korumak gerekiyr

Atlatirsin ins cnmm merak etme emre beye guwen gerisi gelir :) ewet refakatcin tabikide kalabiliyor. Ya cok sissen bile duzelince degiyor :) ameliyat tarihin ne zaman birde kisa kalman bence daha iyi gunes olmadigi icin daha rahat edersin cunku gunesle temas oldugunda morluklar fln kalici olabiliyormus korumak gerekiyr

30 kasımda ist gelicem. 4 aralıkda ameliyat tarihim. 17 sinde dönüş yaparsınız dediler.

Emre beyin burun estetigi fiyati 7bin TL , degil mi? Ozel saglik sigortan olup olmasa da fiyat degismiyor, degil mi?
Ben yurtdisinda yasiyorum ve burada maalesef inanilmaz pahali, Emre beyin fiyati (eger 7bin TL ise) ve kalitesi mukemmel oldugunu dusunuyorum.

Ilk defa ameliyat olanlar icin Emre beyin fiyati 7bin TL, ve revizyon ameliyati olanlar icin fiyat 9bin TL, degil mi?

Emre beyin burun estetigi fiyati 7bin TL , degil mi? Ozel saglik sigortan olup olmasa da fiyat degismiyor, degil mi?
Ben yurtdisinda yasiyorum ve burada maalesef inanilmaz pahali, Emre beyin fiyati (eger 7bin TL ise) ve kalitesi mukemmel oldugunu dusunuyorum.

Ilk defa ameliyat olanlar icin Emre beyin fiyati 7bin TL, ve revizyon ameliyati olanlar icin fiyat 9bin TL, degil mi?

ilk ameliyat ücreti muayene,kontroller hastane masrafları dahil toplamda 7 bin ödüyorsunuz.
revizyon ameliyatlarında fiyatlar değişiyor. 10 binden başlıyor.tam fiyatı verebilmesi için emre beyin görüp muayene etmesi gerekiyor.:16:

arkadaslar, acaba 7 bin liralik fiyat ne zamana kadar gecerli bilen varmi? cok önemli gercekten. benim anca seneye martta vaktim var türkiyeye gelebilmem icin. fiyat cok fazla artarmi veya aynimi kalir? doktorla su siralar görüsen biri acaba bana yardimci olabilirmi?
cok tesekürler simdiden

arkadaslar, acaba 7 bin liralik fiyat ne zamana kadar gecerli bilen varmi? cok önemli gercekten. benim anca seneye martta vaktim var türkiyeye gelebilmem icin. fiyat cok fazla artarmi veya aynimi kalir? doktorla su siralar görüsen biri acaba bana yardimci olabilirmi?
cok tesekürler simdiden

selam. her sene fiyatlar artıyor haliyle. ne kdr olur ne zaman artış olur bunu bilemeyiz. en sağlıklısı muayenehanesini arayıp burcu hanımdan bilgi almanız.sevgiler:16:

Back
X