• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

selam. Her sene fiyatlar artıyor haliyle. Ne kdr olur ne zaman artış olur bunu bilemeyiz. En sağlıklısı muayenehanesini arayıp burcu hanımdan bilgi almanız.sevgiler:16:

dün aradım eğer burun hiç işlem görmemişse.estetik 7 bim deviasyon olduysan ben oldum diye emre bey 8.500 diyor. Revzyonda 10 binden başlıyor

sevgii burnun çok güzel canım fotoğraflara bayıldım, taş olmuşsun haber vermiyosun ;) :))

evet canım aynısını yaşadım iki kaş aram çok şişti hatta dümdüz duruyodu şişlikten... albümümde bantlı olan fotoğrafımın altındaki yorumları oku bende iki kaş aramdaki şişliklerden bahsetmişim:) canım bu arada senin çok erken benim kaşlarımın ortası ikinci ayımdada şişti sabırla beklemek lazım:)
o şişlik meralde pek yoktu benim kaş ortamı biraz oymuştu Emre bey o yüzden şişlik çoktu

Aynen canımm ya benimde iki kaş ortasını oydu emre bey sığdı orası braz , zaten emre beyde senın orda cok işlem yaptım ondan çok şiş diyo ama ben sabrsız bri olarak orayı derhal oyuk görmek istyorum ;))))))

ben demin burcu hanimi aradim ve bana suan daha mart ayi icin ameliyat günü vermiyorlarmis diye söyledi. kasimin son haftasinda ariyacakmisim. benim anca martta vaktim var. ya yer kalmazsa :( :(

o zaman problem yok :) herseyi problem ve olay yapmaya basladim. artik heyecandanmi korkudanmi bilemiyorum. araya bisey gircek ve hayalim gerceklesmicek diye cok korkuyorum :(

Korkma benim ameliyatıma 2 ay var. Emre beyin yaptıgı burunlar da tek bi model degil, kişinin yüz tipine uygun yapmiış. Bu sebeple benimkide nasıl olacak acaba. Bazı dr ları görüyorum herkese aynı burnu yapmış tek model örgü gibi :52::52::52:

Kızlar emre bey burun deliklerini küçültüyor mu? :26:

emre bey burun deliklerinde usta zaten eski burun delikleriyle alakası kalmıyo, küçültüyo en çok değişimi ben burun deliklerinde gördüm sizinde öyle olur kocaman açık, burun deliklerini sevmiyo Emre bey. zaten her doktorda burun deliklerine dokunamıyo cesaret meselesi bunu en iyi yapan bizim doktor:)

emre bey burun deliklerinde usta zaten eski burun delikleriyle alakası kalmıyo, küçültüyo en çok değişimi ben burun deliklerinde gördüm sizinde öyle olur kocaman açık, burun deliklerini sevmiyo Emre bey. zaten her doktorda burun deliklerine dokunamıyo cesaret meselesi bunu en iyi yapan bizim doktor:)

Emelcim nasıl anlatiyim bilemiyorum. Benim burnum çok aşırı kemerli degil biraz var tabi, ama burun deliklerimi begenmiyorum ne yalan söyliyim. Ucu düşük de degil. Alttan ücgen bi kesi ile yakınlaştırıyorlarmiş emre bey o şekilde mi yapıyo. Bilemedim.:26:

Emelcim nasıl anlatiyim bilemiyorum. Benim burnum çok aşırı kemerli degil biraz var tabi, ama burun deliklerimi begenmiyorum ne yalan söyliyim. Ucu düşük de degil. Alttan ücgen bi kesi ile yakınlaştırıyorlarmiş emre bey o şekilde mi yapıyo. Bilemedim.:26:
canım üçgen kesi ne bak bu konuda cahil kaldım:)) burun deliklerini beğenmiyosan en doğru adrestesin zaten rahat ol ameliyat korkusu başlamış sanırım canım sende ameliyatın yakın galiba:))

Son düzenleme:
4. aydan sonra gözlük takabilirsin canım ama bana çok kısa bi süre gibi geliyo ne biliyim ben 6-7 ay beklemiştim:))

hadi ya o kadar sonramı takılıyor...bende daha kısa sanmıştım, gözlük siparişi verdim bile dün(gözlerim numaralıda) neyse emre beylede bi konuşim bakim ne dicek...cok saol emelcim

benimde öle kemerım yoktu ama burun deliklerim faciaydı dıyebılırım,emre bey küçültüyor bilginiz olsun

canım üçgen kesi ne bak bu konuda cahil kaldım:)) burun deliklerini beğenmiyosan en doğru adrestesin zaten rahat ol ameliyat korkusu başlamış sanırım canım sende ameliyatın yakın galiba:))

Emelcim bu bence çok önemli ameliyattan hiç korkmuyorum inanki, zaten çok problem yaşıyorum ben normelde bile zor nefes alıyorum. Olmuşken begenmedigimiz yerlerde yapilsin ama dimi. Burda sordugum kbb ciler yapmıyodu onlarda vazgectim bu sebepten.

Kışı terch edenler çok olabilir belki ondandır bu kadar yogun bi dr da görmedim. :53: :nazar: degmesin. Burun için artık kbb modası oldugu iyi oldu. Bu problemleri bi plastik cerrahin yapacagini sanmiyorum

ben izmirden kalkıp gitmeyi düşünüyorum ama fiyat tuzlu biraz nasıl yapıcam bilmiyorum. bence doktor seçiminde en doğrusu iyi şekil veren kbb uzmanı .plastk cerrah şekl verir geçer sadece sonradan çıkacak sorunlarda nefes alma problemi hep

ben izmirden kalkıp gitmeyi düşünüyorum ama fiyat tuzlu biraz nasıl yapıcam bilmiyorum. bence doktor seçiminde en doğrusu iyi şekil veren kbb uzmanı .plastk cerrah şekl verir geçer sadece sonradan çıkacak sorunlarda nefes alma problemi hep

Bende ankaradan gitcem napiyim başka carem yok benim isimi estetik cerrah yapamaz. Burun kemigi egriligi var sordum burda dr lara düşmez diyemem dedi. Oda iyiymiş dedm ne işe yarıyosa artık. İki üç ameliyat derken ohhhh masrafa bak, giden psikolojiye bak. Dr revizyonda bile başarılı daha ne olsun. Burdaki arkadaşlardan memnun olmayanlar varsa açık ve net söylesinler isterim. Çünkü onlara güvenerek gitcem. Göze alacam işin maddi boyutunu.

bende ankaradan gitcem napiyim başka carem yok benim isimi estetik cerrah yapamaz. Burun kemigi egriligi var sordum burda dr lara düşmez diyemem dedi. Oda iyiymiş dedm ne işe yarıyosa artık. Iki üç ameliyat derken ohhhh masrafa bak, giden psikolojiye bak. Dr revizyonda bile başarılı daha ne olsun. Burdaki arkadaşlardan memnun olmayanlar varsa açık ve net söylesinler isterim. çünkü onlara güvenerek gitcem. Göze alacam işin maddi boyutunu.

okadar araştırdım inanki bi tane bile pişman olan yok. Hayır asgari ücrete çalışıp burnuma 10 bin harcamamda tuhaf olucak ya. Kredi çekicem param yok zaten:1::1::1::1::36:

Back
X