• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ailem karşı ama ben kafaya taktımmı yaparımmm. Kredi çekicem allah yuzumuzu kara çıkarmasın.hiç korkum yok allaha şükür bi an önce olsun bitsin istyrm

Ben baktim şimdi senin fotona sen inanılmaz bi degişim yaşıyacaksın o belli. Belki keşke daha önce çekseydim şu krediyi diyecksin eminim. Uzun vadede ödersin sonuçta kendimiz için iyi bisey yapıyoru. :52:

Ben baktim şimdi senin fotona sen inanılmaz bi degişim yaşıyacaksın o belli. Belki keşke daha önce çekseydim şu krediyi diyecksin eminim. Uzun vadede ödersin sonuçta kendimiz için iyi bisey yapıyoru. :52:

HAYIR BİRAZ DELİLİK VAR İŞTEN ÇIKARSAM NASIL ODERİM O SORUN . BİDE UZAK YA İSTANBUL KONTROLLERE GİDİP GELME SORUN YAŞARSAM NE YAPICAM O VAR:ssz::ssz::ssz:

HAYIR BİRAZ DELİLİK VAR İŞTEN ÇIKARSAM NASIL ODERİM O SORUN . BİDE UZAK YA İSTANBUL KONTROLLERE GİDİP GELME SORUN YAŞARSAM NE YAPICAM O VAR:ssz::ssz::ssz:

Uzun vadede ödersin diye ondan dedim. Zaten ilk 15 gün orda kalcaz. Ondan sonraki kontrollerde bikaç ayda bir çok sorun yapma havaalanıda yakın önceden alırsan uçak biletini otobüsten bile ucuza geliyo aynı gün gidilip gelinir. Çok kafanı takma ödeyemem yapamam o zmn olumsuzlukları çekersin kendine. Dogru bi kara vermişsin vazgeçme derim.

Ve şafak günü geldi şuan hastaneye yola çıktık 11 gibi alacak inşallah. Dua edin kader arkadaşlarım :((( hayırlısıyla kurtulayım bende. Heyecanlıyım ama az, biraz korku var içimde :( ama bişey olamayacak biliyorum. Herkesi çok çok öptüm. Kendimi ilk iyi hissettiğim anda burada olacağım. Sevgiler...

Ve şafak günü geldi şuan hastaneye yola çıktık 11 gibi alacak inşallah. Dua edin kader arkadaşlarım :((( hayırlısıyla kurtulayım bende. Heyecanlıyım ama az, biraz korku var içimde :( ama bişey olamayacak biliyorum. Herkesi çok çok öptüm. Kendimi ilk iyi hissettiğim anda burada olacağım. Sevgiler...

Allah yardimcin olsunnnn. Insallah cok iyi gecer ve cok mutlu olursun. Eminim herseY yolunda gider emre beyin ellerindesin Sonucta. Haberlerini bekliyoruz :)

Cok guzel bi burnusla donceksin aramiza cok guzel olcak cook gecmis olsun:)

kızlarr uzun zamandır dusunuyordum sonunda karar verdım ve ameliyat oldumm alçım cıktı suan burnumda bantlar var bantlarımda cıksın sıze bılgıler verıcicem. tek sıkıntım kaslarım ve kirpiklerim dokulme yaptı.ama sımdılık cok sukur hersey yolunda gıdıyor :)

Demek bugün şafak vakti geldi :10: herşey bundan sonra senin için güzel olacak. :29: :29: :29: gelişmelerini bekliyoruz :10:

kızlarr uzun zamandır dusunuyordum sonunda karar verdım ve ameliyat oldumm alçım cıktı suan burnumda bantlar var bantlarımda cıksın sıze bılgıler verıcicem. tek sıkıntım kaslarım ve kirpiklerim dokulme yaptı.ama sımdılık cok sukur hersey yolunda gıdıyor :)

Cok gecmis olsunnn ilk defa duydum kas ve kirpik dokulmesini neden oluyomuski cok ilginc:) emre beye mi oldunuz

Kaş ve kirpiklerinizin dökülme sebei emre bey bantalrı yapıştırıken sprey sıkıyor bantlar ii ce yapışsın diey oda kaç ve göze kalınca eğer ıslak mendillle temzlemessenz dökülme yapıyor bende de olmuştu sonra sildiğimde düzeldi ;)

Kaş ve kirpiklerinizin dökülme sebei emre bey bantalrı yapıştırıken sprey sıkıyor bantlar ii ce yapışsın diey oda kaç ve göze kalınca eğer ıslak mendillle temzlemessenz dökülme yapıyor bende de olmuştu sonra sildiğimde düzeldi ;)

Bende hic olmamisti hic duymadim allah allah oluyomus demek:)

Allah yardimcin olsunnnn. Insallah cok iyi gecer ve cok mutlu olursun. Eminim herseY yolunda gider emre beyin ellerindesin Sonucta. Haberlerini bekliyoruz :)

Cok guzel bi burnusla donceksin aramiza cok guzel olcak cook gecmis olsun:)

Demek bugün şafak vakti geldi :10: herşey bundan sonra senin için güzel olacak. :29: :29: :29: gelişmelerini bekliyoruz :10:

Arkadaşlar ameliyatım bitti ve ben iyiyim şükür. Rinoannem geldi Yabjma sağolsun gördü beni. Yeni burnumjn ilk gecesi, nefes alabiliyorum burnumdan azda olsa boğazlarım çok acıyor yarına geçecekmiş. Şuan herşey yolunda henüz şişme ve morarma tavan yapmadı. Sanırım yarın olacak o (: herkese teşekkürler muaah.

Arkadaşlar ameliyatım bitti ve ben iyiyim şükür. Rinoannem geldi Yabjma sağolsun gördü beni. Yeni burnumjn ilk gecesi, nefes alabiliyorum burnumdan azda olsa boğazlarım çok acıyor yarına geçecekmiş. Şuan herşey yolunda henüz şişme ve morarma tavan yapmadı. Sanırım yarın olacak o (: herkese teşekkürler muaah.

çok geçmiş olsun darısı biz olacakların başına sanırım şafak sayma sırası bende 43 gün :1:

Atlattin bitti bundan sonra sabirla burnunun oturmasini beklemek kaliyor:) bogaz agrisi annemde de olmustu bi pastil vermislerdi gecmisti bugun gecer kalmaz bogaz agrisi:) hadi bakalim cok gecmis olsun:)

aynen benımde dokuldu kaş kirpik, tespit ettım oda arnıca kremden oluyor :)) ben abartıp boca ettıgım için kremı olcagı buydu :D

geçmiş olsun canım benım hadı kurtuldun :) bogaz agrısı narkozdan oluyormuş anestezı doktoru bana sölemişti, bende gözumu actıgımda bogazım acıyordu ama hemen gectı merak etme

Şimdi boğaz ağrım bugün azaldı gibi ama yinede var pastil le filan geçmedi zor oldu. Yüzümde morluk yok fazla ama dehşet şiştim. Gözlerimin üstü filan banylı yarın gidicem sanırım onlar çıkacak. Alçı filan çıksa tampon rahat edeim azda:( zaman nolurrr çabuk geççç böyle çekilmez oluyorsun!!!!

Back
X