- Konu Sahibi EstetikEditor
- #6.321
4. Ayım ha doldu ha doluyor fotom albimimde yerini aldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynenn bende cok seviniyorum bu yüzden sabirsizlaniyorum! ben annem babam izin vermez saniyordum. hep aklimdan geciyordu daha kücükkende ama hemen aklimdan cikarmaya bakiodum cünkü hayatta kabul etmezler saniyordum. bi ay önce sordum dertlerimi anlattim ve anlayisla karsiladilar. aslinda estetige karsiydim. halada öyle zevk icin orasini burasini yaptiranlara kiziyorum. ama benim mutlu olmami ve yasama sevincimi benden aliyor bu yüzden böyle bi karar aldim.
senin albümünede baktim gercekten inanilmaz dogal ve güzel ya!! :*
bence yapma bunu ameliyatıma az bi zaman kala burnumu birde yandan çekeyim dedim çektikten sonra şok oldum ben bu burunla nasıl yaşamışım diye düşündümmoralim çok bozulmuştu:) aynaya bakarken sonuçta yandan nasıl gözüktüğünü bilmiyoruz o yüzden çok dert etmiyoruz ama gerçekler öyle değil insanlar bizi yandanda görüyo:)) bu arada avatardaki fotoğrafına baktığmda oldukça güzel bi bayan görüyorum boşuna dert ediyosun:)
aynenn bende cok seviniyorum bu yüzden sabirsizlaniyorum! ben annem babam izin vermez saniyordum. hep aklimdan geciyordu daha kücükkende ama hemen aklimdan cikarmaya bakiodum cünkü hayatta kabul etmezler saniyordum. bi ay önce sordum dertlerimi anlattim ve anlayisla karsiladilar. aslinda estetige karsiydim. halada öyle zevk icin orasini burasini yaptiranlara kiziyorum. ama benim mutlu olmami ve yasama sevincimi benden aliyor bu yüzden böyle bi karar aldim.
Canım sen anlatrken kendimi gordum bende oleydim, arkdslarm gel senı bryle tanstrcaz diodu burnumu begenmez dye gtmyodum, unvdeyken bi cıcuktan hoşlanıodum yanından gecerken kafamı öne eğiyodum burnumu görmesin die;( erkek arkdsmdan ayrlıodum onuda burnuma bağlıyodum, arkdsmn cektgı bı fotografta burnum yandan gorunmuş dye sabahtan akşama kadar ağladğımı biliyorum, daha neler neler, burun psıkılojsnı benden ıyı kmse blemez)
burcum eski burnumu bende görünce kendi kendime kızıyorum . 8 yıl neden bekledim diye. hatta emre bey dedi öncesini de vereyim yok yok kalsın görmek bile istemiyorum dedim.şu bir gerçek burun ifadeyi iyi anlamda çok değiştiriyor. bence beklemeye değer canım.her açıdan foto çekmek ayrı bir mutluluk
![]()
Dünsana whatasapp tan yazıyorum neredesin AYLİİİNNNN ???
canım benimmmm yoldaydımhasta ziyaretine gidiyordum eve geçince arıyacam dedim.kızı uyuturken uyuyakalmışım
![]()
yeni fotona hemen bakıyorum veeeee seni arıycam canım![]()
canım fotona baktım maşallah yaaa. yalnız albüm ismin çok hoş .bu günleri de gördük çok şükürTamam müsait olunca ara beni dear...Özledim seni :S
Evine gelen temizlikçiden memnun olan var mı arkadaşlar acilinden ve titizinden bi kadın arıyorum eve :S
canım fotona baktım maşallah yaaa. yalnız albüm ismin çok hoş .bu günleri de gördük çok şükür
" fındık burnum " hahahahaha senden bunu duymak süper yaaa
sementecim bak canım sıra sende . son fotosuna bak özgenin ve sabırla bekle canım. zamanla senin de burnun çok güzel oturacak emin ol![]()
YESSSSSS !!!
Teşekkür ederim dear hep yanımdasın![]()
okadar araştırdım inanki bi tane bile pişman olan yok. Hayır asgari ücrete çalışıp burnuma 10 bin harcamamda tuhaf olucak ya. Kredi çekicem param yok zaten![]()
canımm lütfen böyle düşünme hem bak şöyle bak bence kesinlikle şu şiş burnun eski burnuna göre muhteşem delimisin ya.mükemmel hatta önceyi hatırla bi.geçecek sabır.Şişlik durumu herkeste değişiyor canm bünyeye göre ve yapılan işleme göre, benim 20 gun oldu, çok şiş burnum, depresyondaym, bayram sonrası işe başlycam insanlar yorum yapck moralmi bozcaklar dye geceleri uykum kaçıyo resmen
![]()
yaa evet :)))))))çok teşekkür ederim evet bende kavisli ve kalkık burun seviyorum.ben sizin ortanca kardeşiniz olabilirim:)))))))Hadi ya :) evet tam aramizda gibi olmus zaten cok begendim burnunu kalkik ve kavisli oldugu icin daha da begendim duz burun sevmedigim icin:) cok yakismis masalllah cok guzel olucak merak etme:)
kendini mükemmel hissedeceksin az kaldı burun bence yüzde inanılmaz bişey.zaten kilolu değilsin çok güzel olacaksın.sende sabır bacım:)arkadaslar ben kendimi cok cirkin hissediyorum gercekten. kendime güvenim sifirin altinda. burnumdan cok rahatsizim ama diyorumki sanki tipimi burnumu yaptirarak kurtarcam. ya güzellesmezsemya yine begenmezsem kendimi. bazen kendimi psikolokluk bi deli gibi hissediyorum dis görünüsüm yüzünden cünkü cok takiyorum
![]()
bana bu cok ilginç geliyor bu forumda hiç emre beyin ameliyatından şikayet eden yok...ben de kendisiyle görüşeceğim deviasyonum var ama hiç mi memnun kalmayan olmaz mı ben bazen suphelebniyorum olumsuz mesajların sılındını düşünüyorum ....:C
yazdığını kazen görmesin çok dikkat eder böyle şeylere reklam yapan kaç kişiyi siteden atmıştır olumsuz yorumlar kesinlikle silinmiyor bu sitede... kk sayesinde Emre bey'e ameliyat oldum çok şanslıyımbana bu cok ilginç geliyor bu forumda hiç emre beyin ameliyatından şikayet eden yok...ben de kendisiyle görüşeceğim deviasyonum var ama hiç mi memnun kalmayan olmaz mı ben bazen suphelebniyorum olumsuz mesajların sılındını düşünüyorum ....:C
yarın benim için büyük gün biliyorsun :18: iyileşme sürecini atlatayım kahvelerimizi tokuştururuz o zamanhatta "emre ilhan burunları birarada 2" yapcaz
![]()
bana bu cok ilginç geliyor bu forumda hiç emre beyin ameliyatından şikayet eden yok...ben de kendisiyle görüşeceğim deviasyonum var ama hiç mi memnun kalmayan olmaz mı ben bazen suphelebniyorum olumsuz mesajların sılındını düşünüyorum ....:C
canım fotona baktım maşallah yaaa. yalnız albüm ismin çok hoş .bu günleri de gördük çok şükür
" fındık burnum " hahahahaha senden bunu duymak süper yaaa
sementecim bak canım sıra sende . son fotosuna bak özgenin ve sabırla bekle canım. zamanla senin de burnun çok güzel oturacak emin ol![]()
yarın benim için büyük gün biliyorsun :18: iyileşme sürecini atlatayım kahvelerimizi tokuştururuz o zamanhatta "emre ilhan burunları birarada 2" yapcaz
![]()
yazdığını kazen görmesin çok dikkat eder böyle şeylere reklam yapan kaç kişiyi siteden atmıştır olumsuz yorumlar kesinlikle silinmiyor bu sitede... kk sayesinde Emre bey'e ameliyat oldum çok şanslıyım
Kazen ne oluyorben braz yabancıyımda böyle şeylere
))