- Konu Sahibi EstetikEditor
- #6.561
1 gece hastanede kalıyorsun. 2. gün çıkış yapılıyor. İstanbul dışından gelenler için 9-10 gün İstanbul da kalmak yeterli oluyor. Muayeneler için kalmak gerekiyor tabii...
teşekkürler... iyigünler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 gece hastanede kalıyorsun. 2. gün çıkış yapılıyor. İstanbul dışından gelenler için 9-10 gün İstanbul da kalmak yeterli oluyor. Muayeneler için kalmak gerekiyor tabii...
""...."."............"
Bende yaptirmak istiyorum ama hangi doktoru secsem diye kararsiz kaldim...
..123456789101216
ya vallla cok sevındım he butun emre ılhancıalr burada tesekkur edrım sagol.............![]()
tesekkür ederim canim insallah dedigin gibi olur![]()
Canim benim karsilikli duygarimiz m :) hemen baslarim istersen ben :) ucu mu buyuk uzadi mi sisti mi indi mi kalkti mi :))))
tesekkür ederim canim insallah dedigin gibi olur![]()
çok iyi cnmmm hadi sen kurtuldun darısı benim başımaa allah nazarladan saklısın burnunuçok merak edıyorum resımlerını beklıyoruzz
ben senin burnunu çok beğendim, diğerlerinden farklı daha yuvarlak hatlı ve doğal duruyor, benim istediğim gibi.sorunsuz kullanırsın inşallah.
Maalesef karsilamiyor canım bildigin tuzlu suyun 100 ml sine 30 lira bayılıyoruz böylece
hadi yhaa bende birde arada hafif sızlama oluyor ama şikayetci değilim senin kacıncı günün ?
canım bence de her yeri elletmeye lüzum yok iyi etmişsin. ve doktor konusunda çok doğru bir seçim yaptığın kanısındayım. zira benim burnumu da görmüşsündür ameliyat öncesi de duruyor hala albümde... ameliyattan sonra hayırlısıyla sonuçtan çooook mutlu kalacağını düşünüyorum çünkü emre bey gerçekten sihirli parmaklara sahip ve harikalar yaratıyor sağolsun..
şimdiden geçmiş ve hayırlı olsun diyorum canım istediğin burna kavuşursun inşallah...
tekrar gecmis olsn inş istedıgın gibi olur
canım tam üstüne bastın :) ameliyat olduktan sonra bir kaç gün sıkıntılı, sonra ne çabuk geçti diyceksin..ben genelde evde geçirdim güneşli havada bir kere dışarı çıktım rahatsızlandım biraz.. 9. günümdeyim işime döndüm..bugün bir kaç dikişim kalmıştı onlar alınacak..tıkanıklığım var biraz ağızdan nefes almaya devam![]()
ya vallla cok sevındım he butun emre ılhancıalr burada tesekkur edrım sagol.............![]()
10 gün çok uzun bir süre değil mi arkadaşlar 4-5 saat sonra çıkış yapılıyo sanıyordum
Canım ameliyata girerken zaten hastane sana veriyor giysilerini onlardan başka hiçbirşey giyemiyorsun. Ancak ameliyattan çıktıktan sonra kesinlikle önden düğmeli ya da V yaka t-shirtler al yanına diğerlerini kafandan geçiremezsin çünkü. Onun dışında tırnaklarında oje olmasın. Metal olabilecek birşey olmasın üzerinde (takı, toka vs..). Başka birşeye ihtiyaç yok normal alt eşofmanını ve çorabını götür, havlu ve terlik oda da var zaten açılmamış.
cevabınız için teşekkür ederim ameliyat da nasıl giysiler veriliyor tam açıklayabilir misiniz:) merak ediyorum ameliyat sonrası giyeceklerimi aldım geniş V yakalı alım hazırlıklarımı erkenden tamamladım ne olur ne olmaz diye
![]()