- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.021
Şuan da ki fiyatlar 2014 için zaten arttı diye biliyorum. Ofisini ararsan asistanı sana yeni fiyat bilgisini verecektir:)
teşekkür ederim canım benim çabuk davranmak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan da ki fiyatlar 2014 için zaten arttı diye biliyorum. Ofisini ararsan asistanı sana yeni fiyat bilgisini verecektir:)
teşekkür ederim canım benim çabuk davranmak lazım![]()
Burun estetiği denildiğinde aslında çok fazla düşünmeye gerek yok tek kelime ile Dr.Hüseyin Altun'a güvenip ameliyatınızı gerçekleştirebilirsiniz,sekiz yıl önce ameliyatımı gerçekleştirdi ve şu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım,dönüm noktam oldu kendisine çookk teşeşkkür ederim,iyiki varsınız.
Bu adam da iş var gibi.
Daha olumsuz bir yorumda bulunan görmedim.
teşekkür ederim canım benim çabuk davranmak lazım![]()
emre ilhanın fiyatı nedir acaba ..
izmirdende can kopal arastrrum
kızlar emre ilhanı bende çok seviyor ve takip ediyorum:)2014 ameliyat ücreti daha da artacak mı ?haberi olan var mı?![]()
Gecmis olsun ameliyati geciren tum arkadaslara, umarim cok memnunlardirr :)
Bende olmak istiyorum, fakat yurt disindan arastirmasi biraz daha zor oluyo, ama Emre Ilhan'a karar verebildim sonunda :) Fiyatlari ne kadar suan icin? ve sanirim randevuyu baya ileri tarihe veriyorlar? Yurt disindan gidip olan var mi hic? Ne kadar kalmak gerekiyor?
arkadaşlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum neredeyse tüm yorumları okudum genel olarak olumlu şeyler denilmiş ama tedirginim, bişi sormak istiyorum ameliyat sonrası şişliklerin ve morlukların inmesi ne kadar zaman alıyor öğretmenim ve en fazla 20 gün izin alabilirim.. ayrıca ücret konusu hangi aralıklarda yardımcı olursanız çok sevinirim..
merhaba kizlar. Ya ben karar veremiyorum - dr ilhan ve dr dillber beyde ikiside iyiler, ama hangisi burun ucu daha güzel yapiyor?
Siz burun ucusundan memnunmuzunuz? ve hangisi burnu daha kücük yapiyor? Bazi doktorlar biraz büyük birakiyorlar diye dogal görünsün, ama ben icim dogalik okadar önemli deyil, yeterki kücük olsun! Yada yanlismi düsünüyorum?
Kızlar birşey sorucam 3 ay oldu ben hala korka korka siliyorum burnumu çok sert çünkü daha zarar veririm diye korkuyorum![]()
Bu sertlik kaç ay sonra geçer ki?
Normaldir :) 6-7 aya geçer benimki gecti :)
Eee içinde kalacaksa ikisiyle de görüşmeni öneririm. Ama sana yardımcı olacaksam eger ben görüşmüştüm iki doktorlada. Ancak tercihim Emre Bey'den yana oldu. Daha fazla güven verdi cünkü bana ve onda ki samimiyeti, güleryüzü şimdiye kdr hiçbir doktorda görmedim diyebilirim. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi hep aynıydı.. Psikolog gibi bütün sürecte her hastasının yanında olur -ki bu en önemlisi bence. Bu yüzden bnden sana tavsiye içinde kalacaksa ikisiylede görüş kararını sen kendin ver cnm, umarım sonucunda sen de bizim gb mutlu olursunEmre Ilhan mi Muhammet Dilber mi bir türlü karar veremiyorum, maddi acidan hic fark etmiyor, sadece emin olamiyorum :/![]()
Arkadaslar yardım lütfen. Emre beyni muhammet beymi
kizlarr ocak ayinda ameliyat olanlar varmi??? :)