- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.041
Bu ara forumda cok gezinemiyorum bakamiyorum is yogunlugum sebebiyle simdi bi bakayim dedim guldum gercekten:) emre bey ayni tip burun yapiyormus kendimden ornek veriyim annem kiz kardesim ben ve bir cok arkadasim akrabam emre beye ameliyat oldu ve hepimizin burnu bambaska:) ozel albumumde cogunun fotografini da paylasmistim goren arkadaslar bilir:) forumdan birilerinden ornek veriyim emelsahin ya da karazeytinle benim burnumun ne alakasi var onlarinki bambaska tamamen yuzleriyle uyumlu benimki bambaska bu forumda bu zamana kadar en cok hastasi olan ve albumleri olan dr emre beydir ve herkesin yuzuyle uyumlu cunku emre bey burun ameliyatini kisisellestiriyor herkese ayni burnu yapsa bu kadar cok hastasi olabilir mi:) yogunluguna inanmayan arkadaslar olmus adresi internette var gidip 1 saat otursalar anlayacaklardir:) insan sonucta herkese yetisemiyor hastasi az olsa yogunlugu da olmaz erken tarihte ameliyat eder yoksa neden insanlara uzun tarih versin zoru ne:) yillardir tanidigim icin biliyorum ameliyattan cikip kostur kostur muaynehaneye gelir yine enerjisi azalmaz,muaynehanesine gidenler bilir kucuk biyer degil ve ben ayakta bekledigmi bilirim mutfakta bile insanlar oturuyordu o kalabaligi bile gordum eminim goren arkadaslar vardir:) 3 saat bekledigimi de bilirim kizmiyorum cunku yetisemedigine sahit oldum sonuclar da guzel olunca bekleniyor:) demem o ki hangi doktoru dusunurseniz dusunun lafa bakarak degil de bizzat gidip kendiniz arastirin:) gorusmeye gittiginizde hersey netlik kazaniyor zaten:) burun bu cok cok onemli yuzumuzun tam ortasinda cok cok iyi arastirin umarim herkesin gonlunce olur