- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.081
oo muayene tarihini bile mayıs'a mı veriyor... çok fena
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncelikle cok gecmis olsun 1 ay cok erken bir sure sisler orantisiz inebiliyor bir tarafa daha cok islem yapilmis olabilir panik yapma geciyor:) 6 7 aylik olsa boyle demezdim ama 1ay cok yeni benim burnumun 1 aylik halini gorseydin simdikiyle daglar kadar fark var:) anneme de olmustu bu tarz bisey 3.ayinda gecti yanilmiyosam. 1.ay kontrolune mutlaka git emre bey daha iyi bilir cunku:)
Teşekkür ederim sağol cevabın icin, özellikle emre beye ameliyat olanlarin yorumu benim için önemli...1.ay kontrolume bu durumdan dolayi biraz erken gittim ödem olduğunu masaj yapmamı, bol bol su içmem gerektiğini söyledi yardımcı oluyor ilgileniyor emre bey sağolsun...ama kendimi endişelenmekten de alıkoyamıyorum bi türlüödem olan yerler gerçekten ellerken de belli oluyor kalın bi deri his yok odemin olmadigi yerler oyle degil ama..evet 1 ay erken belki ama baska 1 aylik burunlara bakıyorum ne kadar muntazam duruyor şiş hala demelerine rağmen, ya resimler yanıltıyor ya da ben de sorun var...sizin resimlerinize de baktim gayet güzel olmuş bu arada :)
Herkesin burnuna yapilan islem farkl derisi farkli bunyesi farkli haliyle iyilesme de farkli oluyor nadir de olsa baslarda sislikler orantisiz inebiliyor ama korkma gecici bisey bu daha cok yeni oldugu icin rahat olabilirsin bu sorun 6 ay sonra olsaydi o zaman boyle konusamazdim tabi:) mutlaka emre beye git gorsun bol su ve yesil cay tuket ki sisliklerin daha hizli gitsin eger derin kalinsa iyilesme biraz daha uzun suruyor bende kalin deriliyim ama su an cok cok memnunum sen icini rahat tut gecicek:) benim albumum ozel canim istersen ekleyip gorebilirsin:)
ben de ekledim seniii merak ettim bnm burnum da kalın derili yeni amlyt oldm fotom var bnm de özeldeGerçekten çok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatlıyor inecek dedikçe :)) seni arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim
Gerçekten çok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatlıyor inecek dedikçe :)) seni arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim
Şu anda Emre beyin muayenesindeyim 1.5 saattir bekliyorum. Beklemeye değecek gibi. Kontrole gelenlerin burunları gerçekten doğal ve güzel. Darısı başıma.
Kızlar merhaba ben emre bey e amelyat olalı 1 ay oldu. Burnuma yandan bakıldığında uca doğru bir yamukluk var, ödem yapmıs masaj yapıyorum hergün..mutsuzum böyle kalır diye.bu durumda olan var miydı, geçti mi, ne yaptınız? Başkalarının 1aylık fotolarına bakıyorum gayet düzgün ama benim değil, acaba 2.amelyat olmam mı gerekicek, kafam karışık![]()
oo muayene tarihini bile mayıs'a mı veriyor... çok fena
Evet kendisi çok fazla yoğun ama emin olun ki beklemeye değer:) Tekrardan mail atın bence![]()
Teşekkür ederim bakalım bekleyip görücez artık, ama senin 1 aylık burnun bile gayet güzel görünüyor.şişlik var ama yamuk bir görüntü yok kemiğin inişi çok düzgün...sen nasıl bir burun istemiştin, dogal mı kalkık mı nasil anlattın kendini doktora onu merak ettimKabul ettim canim bakabilirsin:) 1 aylik burun sisleri orantisiz olabilir bi tarafta cok olabilir ucu asagida ya da yamuk gorunebilir bu yuzden:) annem kardesim ben ve bir cok arkadasim emre beye olduk hepimiz memnunuz icin rahat olsun kontrollerini ihmal etme o kadar:)
Geçmiş olsun cnm.. Benim de 3. ayım korkmanı gerektirecek bir durum yok merak etme bende de ödemlerden aynı orantısızlıklar mevcut:) her ameliyat olan aynı şeyi söyluyor zaten 6 ay 1 sene sabretmek gerek. Ben de elimle elleyince ne kadar cok ödemim oldugunu anlıyorum ztn özellikle uc kısmında.. Sabretmemiz gerekiyor yani bide bol bol su iç![]()
Teşekkür ederim bakalım bekleyip görücez artık, ama senin 1 aylık burnun bile gayet güzel görünüyor.şişlik var ama yamuk bir görüntü yok kemiğin inişi çok düzgün...sen nasıl bir burun istemiştin, dogal mı kalkık mı nasil anlattın kendini doktora onu merak ettim
Çok beğendim doğal abartısız ve yüzüne yakışmış yanda olsa anlaşılıyor.Umarım hep böyle güzel görünür .