• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar emre beyin taktığı tamponlardan nefes alabildiniz mi veya baska doktora ameliyat olup silikon tampon takılan arkadaslar bana bilgi verebilir mi iyi kötü az da olsa nefes alabildiniz mi? :26:

Ben de çok beğendim güle güle kullanın ilk ameliyatınız mıydı :)
Bi de tamponlar kacıncı gün cıktı nefes alabildiniz mi tamponlardan?:5:

Teşekkür ederim :) tampon burnumdayken nefes alamıyordum ağız yoluyla alabiliyordum ama ağrı yoktu hemen hemen çok şaşırdım sonuçta büyük bi ameliyat ama ağrı olmadı :) Boğazım kuruyordu sürekli ağız gargarasi yapıyordum o çok iyi geliyordu bol bol su ictim :) ve ilk ameliyatımdı Yani korkulacak bişey yok rahatlıkla yapabilirsin :) ama tampon çıktığında ömrümde ilk defa böyle bi kaliteli nefes aldım şahane biseydi okyanus gibi rahat rahat nefes alıp verdim tampon ilk çıktığımda böyle hissettim :)

Arkadaşlar yeni üyeyim yana yakına doktor arıyorum burunlarınızı görebilirmiyim arkadaş olarak eklermisiniz rica etsem :)

Merhaba kızlar ben Şubat'ta ameliyat olmuştum
eski ve yeni yaptım
Simdi 11. Ayım dolmak üzere size tamamen oturmuş burnumun fotosunu paylaşmak istedim fikirlerinizi bekliyorum kızlarrrr :) :) :)

Eki Görüntüle 920289 Eki Görüntüle 920290
maşallah çok doğal, çok güzel olmuş. Emre bey kişiye özel burun yapıyor. Allah aşkına hangimizin burnuna benziyor bu burun?? Herkesin burnu farklı ve güzel

maşallah çok doğal, çok güzel olmuş. Emre bey kişiye özel burun yapıyor. Allah aşkına hangimizin burnuna benziyor bu burun?? Herkesin burnu farklı ve güzel

:) teşekkür ederim :) bende o gün bunu demek istedim ben kendi burnumu kimsede görmedim vede herkes kendi burnum sanıyor çok beğeniyorlar Emre hocamın benzer burun yapması munkun değil çok yetenekli bi doktor su hayatımda iki tane doktorun benim için önemi büyük ilki cocuk doktorum :) çocukluğumdan beri bizimle ilgilenir ve Emre hocam iyiki olmuşum :))

Emre ilhana ulaşmak çok zor muayene randevusunu mayısa verdiler ameliyatıda agustos gibi diyorlar :( Emre bey kadar iyi bir doktor daha varmı acaba arkadaşlarr

Ben senin yerinde olsam beklerdim. Hatta bekledim de acele edip başkasına olma imkanım vardı ama yapmadım. Şimdi iyi ki beklemişim diyorum. Tanıdığım en mükemmel doktor Emre Bey;)

Bende emre beye ameliyat olali 1,5 ay oldu benim burnumdada asimetriler var sislik hadsafhada zaten emre bey 6-7ay sabret dedi bekleyecegim ama cok zor gunler gecmiyor sanki insallah dedigi gibi bi burnum olur bana masaj yapma dedi buarada....

Benim de geç iniyor kalın derili olduğumdan.. Ben de sordum masajı gerekli gördüğü hastalara veriyormuş. Bol bol su içmemi tavsiye etti ödemi atmam için. 3. ayım ama daha burun ucum çok şiş 1 sene sabretmek gerekiyor canım biliyosun:)

Kızlar emre beyin taktığı tamponlardan nefes alabildiniz mi veya baska doktora ameliyat olup silikon tampon takılan arkadaslar bana bilgi verebilir mi iyi kötü az da olsa nefes alabildiniz mi? :26:

Emre Bey delikli silikon tampon kullanıyor. Diğer eski tamponlara nazaran daha iyi diyebilirim, çıkartırken bir acı olmuyor. Ama tabiki de nefes çok az alıyosun burun spreyi var sürekli onu sıkarsan biraz daha rahatlıyorsun zaten. 5 gün falan sabretmen gerek yani.

Bugün 3 bucuk aylık burnuşumun kontrolüne gittim:) Emre Bey herzaman ki gibi çok güleryüzlü ve ilgiliydi.. Gayet saglıklıymış burnuşum. Bol bol su içmem gerek ama tabi hızlıca ödemlerimin inmesi için:o

Bugün 3 bucuk aylık burnuşumun kontrolüne gittim:) Emre Bey herzaman ki gibi çok güleryüzlü ve ilgiliydi.. Gayet saglıklıymış burnuşum. Bol bol su içmem gerek ama tabi hızlıca ödemlerimin inmesi için:o

Gecmis olsun :) zor olan 3 ayı atlatmışsın artık gerisi kolay benimde ilk 3 ayım sabırla beklemek zordu :)) eminim cok güzel olmuştur senin adına sevindim

Gecmis olsun :) zor olan 3 ayı atlatmışsın artık gerisi kolay benimde ilk 3 ayım sabırla beklemek zordu :)) eminim cok güzel olmuştur senin adına sevindim

mrb. arkadaşlar.. ilk ameliyatımı gecen 25 şubatta olmuştum kemik,et ve sinizütle beraber doktorumun da önerisi üzerine estetikle beraber oldum ama çok mutsuzum görüntü istediğim gibi olmadı ve nefes problemim olmadığı halde şuan nefes alabilmek için ilaçlar spreyler kullanıyorum :((( şuan bunları yazarken bile ağlıyorum nefes almak istiyorum sessiz ve derinden rüyalarıma bile giriyor bu durum şeklini şemalini geçtim ama burundan nefes alamamak çok kötü bişi :(( 3 şubata emre beyden randevu aldım ilk muayene için ama çok korkuyorum, gecen hafta kbb gittim film çekti kemik eğrili var içten sağ tarafta ,görüntü olarak da burnum sola doğru kayık bu yüzden nefes alamıyormuşum revizyonu sordum olacaksan %100 güvenebileceğin bi doktora ol dahada kötüsü olabilir dedi hastaneden ağlayarak geldim niçin ameliyat oldum 11 ayımı zindana çevirdim, kendimi -ailemi niçin bu kadar üzdüm :( şimdi tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum ben gibi sorunları olup emre beyden memnun kalan arkadaşlar var mı? emre beyin yaptığı burunlarda görüntü olarakda çok güzel ama iç güzelliğide önemli ben gibi olanlar için.. kesinlikle emre bey diyebilir miyim? nefes problemim revizyonla ortadan kalkarmı?

mrb. arkadaşlar.. ilk ameliyatımı gecen 25 şubatta olmuştum kemik,et ve sinizütle beraber doktorumun da önerisi üzerine estetikle beraber oldum ama çok mutsuzum görüntü istediğim gibi olmadı ve nefes problemim olmadığı halde şuan nefes alabilmek için ilaçlar spreyler kullanıyorum :((( şuan bunları yazarken bile ağlıyorum nefes almak istiyorum sessiz ve derinden rüyalarıma bile giriyor bu durum şeklini şemalini geçtim ama burundan nefes alamamak çok kötü bişi :(( 3 şubata emre beyden randevu aldım ilk muayene için ama çok korkuyorum, gecen hafta kbb gittim film çekti kemik eğrili var içten sağ tarafta ,görüntü olarak da burnum sola doğru kayık bu yüzden nefes alamıyormuşum revizyonu sordum olacaksan %100 güvenebileceğin bi doktora ol dahada kötüsü olabilir dedi hastaneden ağlayarak geldim niçin ameliyat oldum 11 ayımı zindana çevirdim, kendimi -ailemi niçin bu kadar üzdüm :( şimdi tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum ben gibi sorunları olup emre beyden memnun kalan arkadaşlar var mı? emre beyin yaptığı burunlarda görüntü olarakda çok güzel ama iç güzelliğide önemli ben gibi olanlar için.. kesinlikle emre bey diyebilir miyim? nefes problemim revizyonla ortadan kalkarmı?

Öncelikle Fatma senmisin :) sonra ben ısrarla Emre hocamı öneriyorum İnan pişman olmazsın kemik eğriliği onları zaten yapıyor ve bu konuda asla sorun yasamazsın :)

Back
X