- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.121
mrb. arkadaşlar.. ilk ameliyatımı gecen 25 şubatta olmuştum kemik,et ve sinizütle beraber doktorumun da önerisi üzerine estetikle beraber oldum ama çok mutsuzum görüntü istediğim gibi olmadı ve nefes problemim olmadığı halde şuan nefes alabilmek için ilaçlar spreyler kullanıyorum(( şuan bunları yazarken bile ağlıyorum nefes almak istiyorum sessiz ve derinden rüyalarıma bile giriyor bu durum şeklini şemalini geçtim ama burundan nefes alamamak çok kötü bişi
( 3 şubata emre beyden randevu aldım ilk muayene için ama çok korkuyorum, gecen hafta kbb gittim film çekti kemik eğrili var içten sağ tarafta ,görüntü olarak da burnum sola doğru kayık bu yüzden nefes alamıyormuşum revizyonu sordum olacaksan %100 güvenebileceğin bi doktora ol dahada kötüsü olabilir dedi hastaneden ağlayarak geldim niçin ameliyat oldum 11 ayımı zindana çevirdim, kendimi -ailemi niçin bu kadar üzdüm
şimdi tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum ben gibi sorunları olup emre beyden memnun kalan arkadaşlar var mı? emre beyin yaptığı burunlarda görüntü olarakda çok güzel ama iç güzelliğide önemli ben gibi olanlar için.. kesinlikle emre bey diyebilir miyim? nefes problemim revizyonla ortadan kalkarmı?
Rapunzel, ben 14 yıl önce, rahat nefes alamadığım için bir deviasyon ameliyatı geçirmiştim. Ama ameliyat sonrası nefes durumunda bir iyileşme olmadı. Deviasyon tam olarak düzeltilmediği gibi, burnum üzerinde var olan küçük kemer daha da belirginleşti, burnum sola kaydı ve ucu düştü. Rahat nefes alamadığım için sürekli sprey kullanmaya başladım. O zamanlar yapılan ameliyatlar bugünkü kadar konforlu olmadığı için zor günler geçirdiğimden ikinci ameliyattan hep kaçtım. Ta ki geçen seneye kadar. Uzun süreli sprey kullanımı bana nurtopu gibi bir hipotiroid armağan etti. Artı kalpte çarpıntı başlayınca da revizyon kaçınılmaz oldu. Kendi oturduğum şehirde bazı kbb cerrahları ile görüştüm. Bana garanti veremediler. Internet'te yaptığım araştırma sonucu Emre Beye ulaştım. İlk görüşmemizde tüm sıkıntılarımı anlattım. En ufak bir tereddüt göstermeden "Hem nefes alan, hem de görüntüsü güzel bir burun yaparım size" dedi. Ben daha sormadan tüm sorularımı cevapladı. O kadar güven verdi ki, görüşmemizin 5nci dakikasında kararımı vermiştim. Ekim sonunda ameliyat oldum. Eve geldiğim gibi tüm spreyleri çöpe attım. O günden beri de hiç ihtiyaç duymadım. Çok rahat nefes alıyorum. Burnum otoyol gibi açıldı:) İçi de dışı da güzelleşti. Ben size gönül rahatlığı ile Emre Bey'i tavsiye ederim.