- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.161
Mesaj alıntılarıda birbirine girdi cok komik oslem senin yazdıgın ben yazmışım gibi duruyor alla alla :)
hahahaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj alıntılarıda birbirine girdi cok komik oslem senin yazdıgın ben yazmışım gibi duruyor alla alla :)
canım çok geçmiş olsun. yaşadığın aynı sıkıntıları ben de yaşadım. hadi görüntüyü bir tarafa bıraktım. ama 8 yıl boyunca nefes alamamak en kötüsüydü. daha kötüsü grip oluyordum.ama sürekli sinüzit akıntısı günlerce sürüyordu.aynı anda hem burun içi problemlerim çözüldü hem de istediğim gibi bir görüntüye sahip oldum.aynen %100 güveneceğim bir dr aradım ve öle Emre beye karar verdim.sonuç ortada sağlıklı nefes ve doğal yüzüme yakışan bir burun. daha ne isteyebilirim kiAllahım nazar değmesin ama yaz kış hastalanıp günlerdir burun akıntısıyla dolaşmam çok şükür artık olmuyor. sağlık açısından da düşünürsen kesinlikle KBB uzmanı olması şart canım. kesinlikle görüşmenizde yarar var. öyle karar verirsiniz
![]()
tşk ederim 3 şubatta görüşücem inş kendisiyle ondan sonra karar vericem ben ve benim gibiler için hayırlısı ne ise o olsun çok zor bu süreçler heleki nefes alamamakresmen ömürden ömür bitiyor Allahım hepimizin gönlüne göre verir inş..
Amin canım. az kalmış hadi hayırlısı bakalım. bol oksijenli günler seni bekliyorhele ki silikon tamponun ilk çıkma anında aldığın nefesle yeniden hayata döndüğünü anlıyorsun.
spreyli günler sona erecek merak etme....
Burun ameliyatından sonra ki yağlanmadan söz etmiş yeni ameliyat olanlar. Sizlere bir kaç önerim olacak çok işe yarıyor. Benim de çok yağlanıp, sivilceler çıkıyordu baya azaldı yağlanma 3. ayım ve artık sivilcede çıkmıyor. İlk zamanlar toniklerle yağlanmayı dengeleyebilirsiniz. Üç ürün vardı kullandığım siz bir tanesini de kullanabilirsiniz tabi:) 1. Yves rocher da gözenekleri derinlemesine temizleyen matlaştırıcı tonik sabah-akşam uygulayın çok iyi geliyor. 2. Doğal kil maskesi alın ham olanını ama kendiniz biraz sulandırıp, ezin. Yüzünüze uygulayın çok yararını göreceksiniz. 3. Son olarakta en çok beğendiğim ürün Clinique Clarifying Lotion Arındırıcı Losyon 2 serisi gayet işe yarıyor. Dert etmeyin yağlanmayı bunları kullanın çok yararını göreceksiniz :)
Heyyyyyyy:))) karazeytin alıcam senin boyunun ölçüsünüü!!!!![]()
İşler güçler be annem :) sende maşallah ws bakma buralarda at cirit !(;
Yakında bi albüm yapayım bağri:) Facebook'da diğer kutusuna baktım rinoanne bisürü insan msj atmış burnum için nasıl tarif ettiniz diye sormuş lar:)) anlayacağın ciddi bi fan sahibi olmuşumda habaarım yok:))
herkese açık yapta görsünler güzel burnunu:) özel albümde kimse farkında bile olmuyoYakında bi albüm yapayım bağri:) Facebook'da diğer kutusuna baktım rinoanne bisürü insan msj atmış burnum için nasıl tarif ettiniz diye sormuş lar:)) anlayacağın ciddi bi fan sahibi olmuşumda habaarım yok:))
mesaj atanlarda aynı şekilde herkese kopyalıyo bana mesaj atanlar kardeşimede aynı mesajı kopyalayıp göndermişws yasak:) pc ok ..evet acilen foto bekliyoruz...
hahaha aynı durum bende de oldu canım. ben hatta bayağı geç farketmişim. face de diğer kısmına hiç dikkat etmemişim. hatta ameliyat günü gelip Emre beye ameliyat olan bile vardı ve ben yeni cevap yazmışım:) hiç unutmuyorum 36 kişi mesaj atmış. ben de hepsine toplu cevap yazmıştım. genelde herkesin merak ettiği konular aynı tabi.o yüzden daha kolay olmuştu. biz mutlu olduk herkesin de bizler kadar şansı olmasını istiyoruz.o yüzden paylaşım yapmak her zaman iyidir...
maşallah. gerçekten süper olmuş . yüzünüze de çok yakışmış. kesinlikle ilk görüşmede bile o kadar güven veriyor ki korkusuz kendimizi teslim edebileceğimiz bir doktor.revizyon hastası olarak aynı duyguları yaşamışız. doğru doktoru bulduğumuz için gerçekten çok şanslıyız. çok çok geçmiş olsun kedilerim:))2010 YILINDA LEVENTTE ERGİN ER ADINDA BİR PLASTİK CERRAHA GİDİP BURUN ESTETİĞİ OLDUM..VE KABUS DOLU YILLARIM BAŞLADI.AMELİYAT SONRASI BURNUMU GÖRDÜKTEN SONRA YAŞADIĞIM ŞOKU ANLATAMAM.BURUN SIRTI DİYE BİR ŞEY BIRAKMAMIŞTI,BURNUM GÜZELDİ BENİM ÇOK AZ BİR İŞLEM GEREKİYORDU AMA AMELİYAT SONRASI KORKUNÇTU.GÜLÜŞÜM,BAKIŞIM GİTMİŞTİ AYNAYA BAKTIĞIMDA BAMBAŞKA BİRİ VARDI SANKİ..BURUN UCUM YOKTU.BURNUMUN UCUNU ÖYLE TÖRPÜLEMİŞ Kİ İNSANLAR BURNUN YOK GİBİ DİYORLARDI..O KADAR ÇOK KALDIRMIŞTI Kİ BURNUMU,BURUN DELİKLERİMİM İÇİNE KDAR GÖZÜKÜYORDU..BURNUMUN İÇİNDE KIKIRDAK BIRAKMADIĞI GİBİ BURNUM SOLA DOĞRU YAMUKTU. VE ARTIK HİÇ NEFES ALAMIYORDUM.2 YIL BOYUNCA İLLİADİN SIKARAK BURNUMA NEFES ALMAYA ÇALIŞTIM..2. AMELİYATIMI YAPABİLECEK DOKTOR ARADIM..GİTTİĞİM BİR ÇOK DOKTOR BURNUMA MÜDAHELE EDİLEMEYECEĞİNİ YOKSA BURNUMUN AMELİYAT SONRASI ÇOK KÖTÜ OLACAĞINI,DAĞILACAĞINI VE DE BURUN ÇATISININ ÇÖKECEĞİNİ SÖYLEDİ VE AMELİYAT YAPMAK İSTEMEDİLER.BUNLARI DUYDUKÇA ÜZÜNTÜM VE ÖFKEM BÜYÜYORDU..ÇOK ÇARESİZ HİSSEDİYORDUM VE KORKUM ARTMIŞTI..
2012 YILINDA ÇOK YAKIN ARKADAŞIM İNTERNET'TEN EMRE BEY'i BULMUŞ VE ARAŞTIRMIŞ HAKKINDA BİR TEK BİLE OLUMSUZ BİR YAZI YOK YAPTIĞI BURUN FOTOLARI DA ÇOK GÜZEL DEDİ.ADI EMRE İLHAN İSTERSEN BİR DE ONA GÖRÜN DEDİ..BEN ASLINDA ÇOK ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE GİTMİŞTİM EMRE BEYİN MUAYENEHANESİNE..AMA İÇERİYE GİRDİM VE ORADA AMELİYAT OLANLARI GÖRÜNCE İNANAMADIM..ŞİMDİYE KADAR GİTTİĞİM BÜTÜN DOKTORLARDAN FARKLI OLARAK,GÖRDÜM EN DOĞAL BURUNLARDI ORADA OTURANLARIN BURNU.İÇİMDE UMUT OLUŞTU.SONRA EMRE BEYLE GÖRÜŞMEMDE BANA NELER YAPILABİLİR NELER YAPILAMAZ HEPSİNİ ANLATTI..AMELİYAT EDİLEBİLİR BURNUN DEDİ AMELİYAT ESNASINDA KABURGADAN ALACAĞIZ DEDİ..KİMSE GİBİ DEĞİLDİ VE ÇOK KENDİNDEN EMİN BİLGİLİ VE İŞİNİN EHLİ BİR DOKTORDU..DEDİM Kİ KENDİ KENDİME İŞTE BU DOKTOR BENİM BURNUMU DÜZELTEBİLİR SADECE..İNANILMAZ GÜVEN DUYGUSU OLUŞTU KENDİSİNE DAİR İÇİMDE VE İLK DEFA UMUTLU VE MUTLUYDUM.O GÜNDEN SONRA AMELİYAT OLACAĞIM TARİHİ BEKLEMEYE BAŞLADIM..KALBİMDE HİÇ BİR UMUTSUZLUK KORKU YOKTU..SADECE HEYECAN VARDI..AMELİYATTAN SONRA ÇOK ŞÜKÜR BURNUMA KAVUŞMUŞTUM,NEFES ALABİLİYORDUM,..
1.5 YIL SONRA DAHA GÜZEL OLSUN DİYE UFAK BİR OPERASYON DAHA GEÇİRDİM..EMRE BEY 1 SAAT SÜREN BİR OPERASYONLA BURNUMU ÇOK DAHA GÜZEL HALE GETİRDİ..NEFES ALABİLİYORUM ÇOK ŞÜKÜR,ŞİMDİ GÜLÜŞÜM DE BAKIŞIM DA ÇOK GÜZEL.HER ŞEY EMRE BEY SAYESİNDE..KENDİSİNE HER GÜN DUA EDİYORUM..MUTLULUĞUMU ANLATAMAM.EMRE BEY İYİKİ VAR VE İYİ Kİ ONA AMELİYAT OLMUŞUM..:))
buradaki fotolara bakıyorum da emre beyin yaptığı tüm burunlar çok doğal ve mükemmel..çok şanslıyız..mesaj atanlarda aynı şekilde herkese kopyalıyo bana mesaj atanlar kardeşimede aynı mesajı kopyalayıp göndermiş :d kimden cevap gelirse artık diye düşünüyolar sanırım:))
ben geç kaldım sanırsam :26: 4 ayda yağlanma tamamen gitti . Ama ilk aylar ne sıkıcıydı öleHiç çıkmayan yerden sivilce çıkıyordu. Demek ki sabırlı olmak gerek. çok şükür burnumda hiç yağlanma olmuyor artık
![]()
buradaki fotolara bakıyorum da emre beyin yaptığı tüm burunlar çok doğal ve mükemmel..çok şanslıyız..
Evet benim arkaşım yakın bi tarihte ameliyat olmak istedi ama yoğunluktan ileri tarihe veriyolar oda adını açığa yazdırdı (buda sadece ilk görüşme için tabi ) geri dönüş olmamış neyse geçen bi açık olmuş aramışlar ama istanbul dışında olduğu için gidememiş neredeyse ağlıycaktım dedi çok istiyo ameliyat olmayı... bende 3 ay beklemiştim çok uzun gelmişti şuan neredeyse 5 ay falan beklemek gerekiyo beklemek zor Allah yardımcın olsun ama belli olmaz açık olunca ararlar beni aramışlardı bir ay erken ameliyat olmuştumKasım ayından bu yana ameliyat tarihi alamıyorum. Ne zaman olursa gelirim diyorum ne arayan ne soran var. Geçen yine aradım evet not almışız. Acil diye yazıyorum diyor sekreter. Benim başka bir operasyonum var sırf bu ameliyat için bekletiyorum diyorum. Bana tam tarih verin diyorum. Mayıs diyor. Beni normal listeye bile yazmamışlar. Sonrasında da isterseniz başkasına olun diyorlar ??? Nasıl bir özgüvende o
çok güzel fotoların.maşallah.:)