• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende sorun yok ben cok memnunum Emre hocamdan :)) iyiki de olmuşum tabi içinize sinene kadar araştırmak gerekli ve ne istediğini tam olarak doktorunuza anlatmanız gerekli :) yani samimiyetle söylüyorum Emre hocam bu konuda cok profesyonel :) gerisi size kalmış

Olumsuz yorum yapanda tamda bundan bahsetmiş,ben doğal istedim demiş ama doktor bildiğini yaptı demiş.

Kafası karısıyor insanın şimdi.

Olumsuz yorum yapanda tamda bundan bahsetmiş,ben doğal istedim demiş ama doktor bildiğini yaptı demiş.

Kafası karısıyor insanın şimdi.
Ameliyat olmadan önce kafanın karışması normal. Biz rahatız tabiki çok memnun kaldık istediğimiz şekilde övüyoruz ama Emre bey kesinlikle hastasına ne istediğini soruyo ve ona göre burun yapıyor ben kalkık istemedim karakteristik burun istedim istediğim gibi oldu arkadaş ne yaşamış bilmiyorum ama biz nasıl memnuniyetimizi fotoğrafla gösteriyorsak oda kanıtlamalı...

Son düzenleme:
Hep belirli kişilerin yorumlarına denk geliyorum.Düşünüyordum vazgeçtim Emre beyden,biraz daha arastırma yapayım ben.Bakalım farklı kimseler ve memnuniyetsizler neden bu şekildeymiş. Umarım arkadaş da resim paylaşır,özelden de olabilir bekliyorum:)

Pardon anlamadım nasıl yani :)))))

NOT: Emre beye ameliyat olma karari aldiysaniz, ve dogal bir burun istiyorsaniz, lutfen bunu coooooookkk iyi dile getirin. Yine kendi bildigini okuyacaktir, ama dile getirmekte fayda var.

Demiş arkadaş ondan bahsettim:)

Hep belirli kişilerin yorumlarına denk geliyorum.Düşünüyordum vazgeçtim Emre beyden,biraz daha arastırma yapayım ben.Bakalım farklı kimseler ve memnuniyetsizler neden bu şekildeymiş. Umarım arkadaş da resim paylaşır,özelden de olabilir bekliyorum:)
Allah yardımcın olsun :)

Son düzenleme:
NOT: Emre beye ameliyat olma karari aldiysaniz, ve dogal bir burun istiyorsaniz, lutfen bunu coooooookkk iyi dile getirin. Yine kendi bildigini okuyacaktir, ama dile getirmekte fayda var.

Demiş arkadaş ondan bahsettim:)

Benim ki cok doğal ya seviyorum burnumu inşallah sizde istediğiniz gibi buruna kavuşursunuz :))

çünkü çok ön yargılı geldin bana önemli olan içine sinen doktoru seçmek çok araştır inş istediğin buruna kavuşursun
Yorumunuzu düzenlemişsiniz,oysaki ben hakaret etmedim kimseye sizin ki öyle değildi ki sizde farkedip düzenlemişsiniz.Doğru olan bydu:)

Okudugumu dile getirdim,sadece:) Çook Teşekkürler .

O fotografı bende bekliyoruuum. Beni tanıyan bilen arkadaşlar var sitede,burnum kötü burun değil milimlik düzeltme olacak ve İstediğimi yapan biri lazım amacım şekli aynı ama daha pürüzsüz bir burun. İlk ameliyatım olacak olursa,ince eliyip sık dokumam lazım.

Yorumunuzu düzenlemişsiniz,oysaki ben hakaret etmedim kimseye sizin ki öyle değildi ki sizde farkedip düzenlemişsiniz.Doğru olan bydu:)

Okudugumu dile getirdim,sadece:) Çook Teşekkürler .
Tartışmaktan hoşlanmıyorum çünkü... şu aynı kişiler yazıyo lafınada kızıyorum artık. Samimi duygularımızla övüyoruz bunda kötü niyet aranmasından hoşlanmıyorum aynı kişilerde değil ayrıca bir sürü arkadaş var burada yazan

Tartışmaktan hoşlanmıyorum çünkü... şu aynı kişiler yazıyo lafınada kızıyorum artık. Samimi duygularımızla övüyoruz bunda kötü niyet aranmasından hoşlanmıyorum aynı kişilerde değil ayrıca bir sürü arkadaş var burada yazan

Gercekten öyle cok haklısınız :) burda samimi duygularımızla bişey anlatıyoruz ve bunu farklı yerlere çekiyorlar bundan rahatsız oluyorum,

Arkadaşlar burda hepimiz memnunsak mutluluğumuzu değilsek de şikayetlerimixi dile getirmeliyiz tabiyki. Herkes yüzde yüz memnun kalacak diye bir şey yok.herkesin zamanla tercihleri bile değişiyor.bundan dolayı bile ikinci kez ameliyat olmak isteyen bile oluyor.
Emre beyin 3000 hastasından bir-iki tane beğenmeyen çıkmış olsa dahi bu doktorun başarısını asla etkilemez.bizim gibi herkes araştırsın ve yüzyüze görüşsün.içinize sinerse ameliyat olun sinmezse olmayın zaten.Emre beyin en dikkat ettiği husus da güvenmek.hasta doktoruna zaten başta güvenmiyorsa olmasın.başka doktormu yok.isteyen istediği kişiye olsun.burda bir kişinin yazdığı yazıyla kararsız kalıncaksa ki daha yüzyüze görüşmeden bence tercihiniz EMre bey olmasın.yıllardır araştırdım ve canlı örnekler gördüm bu bana yetti ve öle karar verdim.
Herşeyden önemlisi olumsuz birşey de olsa doktorumuzun hastanın arkasında olması.bu hastanın kendisiyle alakalı bir durum da olsa yüzde yüz hasta memnuniyetine bu kdr önemseyen başka doktor yoktur.
Biz burda paylaşıyoruz çünkü herkes bizim hibi şanslı olmasını istiyoruz.revizyon hastası biri olarak bu çok önemli. Darısı tüm olmak isteyenlere:16:

Back
X