Emre Bey'in binlerce hastası var cnm ve muayenesi dolup taşıyor. O kdr doktor araştırdım ve görüştüm hiçbiri bna Emre Bey'in verdıgı güveni saglayamadı. Muayeneye gidip gelirken birçok hastasıyla konuşma fırsatı buldum yıllar gecmesine ragmen cok memnun olan. Gözümle gördüm, kulağımla işittim burda ismini mesleğine olan saygımdan ötürü veremeyecegim nice doktorların yaptıgı yamuk burunları Emre Bey sanki ilk kez ameliyat olmuş gibi yaptıgına birebir şahit oldum. Ben şahit olduklarımı burda anlatmasam
vicdanen rahat hissetmem inan kendimi. Benim estetiğin yanı sıra sağlık sorunlarım da vardı. Hiç düşünmezken estetik olmayı şmdi iyi ki olmuşum diyorum. Emre Bey hiçbir hastasını ayırmadan o kdr yogunlugunun üstüne ne kadar cok yorgun olursa olsun güleryüzünü aksatmaz. Hastalarını birbirinden ayırmaz. Sen tabiki de doktor araştır git görüş Emre İlhan ile de görüş sonra kararını ver. Çok haklısın insan bir kere olmak istiyor bu ameliyatı. Ben de cok arastırdım, en ünlü doktorlara gttim. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Emre Bey gercekten başarısının yanısıra karakter olarak bambaşka. İşine olan aşkı, hastalarına ilgi alakası... Yani olumsuz bir durum olsada Emre Bey yaptıgının arkasında durur ztn. Yardımcı olabilmek için elinden geleni yapar. Neden olumsuz yorumu yapan kişi fotograf yüklemedi hala? Neden Emre Bey'i hiç aramamış böyle bir hastası? Neden Emre Bey'in böyle bir durumdan haberi bile yok? Almanyadanmış ya yazsın mail atsın facebooktan ulaşsın ama hiçbirini yapmamış. Neden ben adını soyadını yaz yda mesaj at bna yardımcı olmak istiyorum yazınca cevap alamadım? Neden neden diye gider böyle.. Seni cok iyi anlıyorum cunku bizlerde aynı durumdaydık bir zamanlar ama şmdi insanları doğru yönlendırmek ve mutlulugumuzu paylasmak adına burdayız. Umarım sizlerde bizler gibi sağlıgınıza kavuşursunuz ve isteginiz gibi bir burna sahip olursunuz. 'Hayatlarında hiçbir başarı gösteremeyenler, kendilerini başkalarının başarılarını küçültmekle teselli ederler.'